Arkadaşımda M bedeni var, dün deneme fırsatım oldu bisiklete aşık oldum resmen, yol tutuşu olsun verdiği hissiyat olsun gayet iyi geldi bana. Sadece biraz ağır üst geçit filan kullanacaksan sıkıntı yaşayabilirsin, yokuş performansı da kötü de değil iyi de değil. Şahsen 3-4 bin başka markaya vereceğime BMW alırım, 1-2 kaç modifiye ile on numara bisiklet olur. (Selesi ve elcikler değişmesi gerekiyor, ben onları beğenmedim) Bu arada bende bugün sipariş geçmeyi düşünüyorum şuan sitesinde 4900 TL ye satılıyor ama sadece beyaz rengi kalmış.BMW Cruise Bike almayı düşünüyorum. Tecrübesi olan fikrini paylaşabilir mi?
Merhaba,Satış sebebiniz nedir?Merhaba arkadaşlar, 10 Temmuz'da aldığım Bisan trx 8600 bisikletimi satıyorum. 52 kadrodur. Renk gri. Fiyatı 3.350 TL.
arkadaşlar 2. el giant escape on road 2500tl bu bisiklet hakkında bilgim yok yaş 55 3-5km lik spor amaçlı kullanma düşüncem var
1 aydan fazladır kullanıyorum carraro Sportive 340 modelini. Yaklaşık 800 km yol yaptım. Bunun 320 km sini Marmaris ve Kaş arasında yaptım. Tur için biçilmiş kaftan bence.Tura çıkacaksanız sadece arka bagajla işinizi halledemezsiniz. Ön çatalada bagaj takmanız gerekir. Bunun için karbon maşa tercih edilmez. Mümkünse çelik , yoksa alüminyum maşalı bisikletlere bakmalısınız. Bisiklet seçiminizi buna göre yapın . Marka , model arasında kalırsanız tekrar yazın. Bildiğimiz kadarı ile yardımcı olalım.
Lastiklerden memnunum. Şeytan kulağına patlama vb olumsuzluk yaşamadım.@sefiluzman lastikler nasıl memnun musunuz? Bu mesafede ve süre zarfında hiç patlama olayı yaşadınız mı?
google giant on road sport yazınca bu model çıkıyor herhalde dışardan alınmıştır 2500 tl istiyor letgoda gördüm bu fiyata nasildirescape on road mı ? İlk defa bu modeli duydum. Escape 1-2-3 var bildiğim. Eğer bunlardan biri ise 3*5 kmlik sürüşler için yeter de artar bile