Mythshaman
Daimi Üye
- Tepki
- 493
- İsim
- Bora KARA
- Başlangıç
- 2020—21
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Bisiklette kendiniz toplamadığınız sürece seçim şansı yok sanırım. Carraro Sportive 328 aldım. Ancak 26 jant ve çok kalın olmasada 1.95 lastik ve V Fren isterdim, ancak bu seferde kadro bu kadar kaliteli olmuyor, yada aktaricilar, vitesler, sele, gidon falan. Şimdi elimdekini çevirsem bir dünya masraf olacak. Hangi markaya baksam birde üst düzel Mtb ler, Şehir ve Trekking bisikletlerin hepsi 28-29 jant ve disk frenli.
26 Vfren düz maşa, 1.95 civarı lastikli, kaliteli kadro ve kompenentli bir bisiklet hiç bir markada yok. Aynı Şey şehir ve Trekking bisikletlerde de geçerli, Sanki başka hiç bir sekilde kullanılmaz buna mecbursun dercesine aynı ölçüler, aynı malzemeler var.
Bisiklete başlayalı 3 ay olacak neredeyse bişiler ögrenmeye başladım. Kafamda tasarladığım bisiklet:
-26 inch hafif, orta kalitede alüminyum jant
-26x1.95 caddeye uygun, çok nadirde olsa toprak düz yola girebilecegim lastik.
-Şu anki kullandığım Carraro sportive 328 kalitesinde, tellerin gizlendiği bir kadro.
-Şehir içinde hafif bozuklukları emecek, çok yaylanmayan 30 mm falan yeterli, orta kalitede kilit vs olmayan serte yakın yaylı bir amortisör.
-Üst orta seviye Vfren seti
- Üst orta seviye 2x8 vites sistemi, kolları, göbekler
-Üst orta seviye gidon, bogazı, sele, sele borusu, elcikler
Yani böyle bir bisiklet yok, alın ugrasın deseniz, cok para tutar, Aldık 328 i elimde patlar zaten üç kuruş vermezler simdi satmaya kalksam.
Sizlerin tecrubelerini dinlemek isterim bu konuda?
26 Vfren düz maşa, 1.95 civarı lastikli, kaliteli kadro ve kompenentli bir bisiklet hiç bir markada yok. Aynı Şey şehir ve Trekking bisikletlerde de geçerli, Sanki başka hiç bir sekilde kullanılmaz buna mecbursun dercesine aynı ölçüler, aynı malzemeler var.
Bisiklete başlayalı 3 ay olacak neredeyse bişiler ögrenmeye başladım. Kafamda tasarladığım bisiklet:
-26 inch hafif, orta kalitede alüminyum jant
-26x1.95 caddeye uygun, çok nadirde olsa toprak düz yola girebilecegim lastik.
-Şu anki kullandığım Carraro sportive 328 kalitesinde, tellerin gizlendiği bir kadro.
-Şehir içinde hafif bozuklukları emecek, çok yaylanmayan 30 mm falan yeterli, orta kalitede kilit vs olmayan serte yakın yaylı bir amortisör.
-Üst orta seviye Vfren seti
- Üst orta seviye 2x8 vites sistemi, kolları, göbekler
-Üst orta seviye gidon, bogazı, sele, sele borusu, elcikler
Yani böyle bir bisiklet yok, alın ugrasın deseniz, cok para tutar, Aldık 328 i elimde patlar zaten üç kuruş vermezler simdi satmaya kalksam.
Sizlerin tecrubelerini dinlemek isterim bu konuda?