mel35
Üye
- Tepki
- 6
- İsim
- Melike
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
@KayipOtoban Kazasız keyifli sürüşler, güle güle kullanın. Eski bi Mosso kullanıcısı olarak bildiğim ve fotoğrafta da gözüme ilk çarpan aşırı geniş gidon. Bisikletimin gidonu 74 cm'di, sonradan kestirip 64 yapmıştım biraz temkinli davranıp. O bile şehiriçi için genişti. Zaten omuz genişliğinden çok fazla açık tutuş pozisyonu konforlu da değil. Şuan 54 cm gidon kullanıyorum, aslında bu da fazla sayılır, tavsiyem biraz kısaltın gidonu.
Merhabalar .Ben de şehirde kullanmak için bisiklet araştırıyorum.Kafam çok karıştı.Herkes bir bisikleti överken bazıları da tavsiye etmiyor.Zannediyorum ki bisiklet seçerken en önemli kıstas kişisel tercihler olabilir.Benim kafamdan demirbaş gibi yer eden trek marka bisiklet alma düşüncesi asla silinmiyor.Ne önerilirse önerilsin trek marka almak istiyorum.Trek fx3 almayı düşünüyorum.Düşüncelerim kolay kolay değişmez ama sizlere de sormak istedim.Trek fx3 verilen parayı hak etmeyen ,sadece piyasada isim yapmış bir bisiklet markası mıdır ? Değerli yardımlarınızı bekliyorum.
Alınabilecek en iyi bisiklet içe sinen bisiklettir.
Trek, verilen parayı hak etmeyen, sadece piyasada isim yapmış bir bisiklet markası değildir.
FX 3 de Trek'in güzide bir modelidir.
O paraya daha iyi alternatif ürünler bulunabilir ama bunun için önce neden bunu seçtiğinizi, beklentilerinizi bilmek lazım. Tabii kafanızdan Trek alma düşüncesi silinmiyorsa alternatiflere bakmak zaman kaybı olur. Kriterleri belirleyip alternatiflere de kendinizi açtığınızda forumdan bu konuda bir fayda sağlamanız mümkün olabilir, aksi halde zaten karar verdiğiniz yolda devam edebilirsiniz. Bunun için forum yardımı gerekmez.
Trek fx 3 güzel bisiklet .alternatif olarakMerhabalar .Ben de şehirde kullanmak için bisiklet araştırıyorum.Kafam çok karıştı.Herkes bir bisikleti överken bazıları da tavsiye etmiyor.Zannediyorum ki bisiklet seçerken en önemli kıstas kişisel tercihler olabilir.Benim kafamdan demirbaş gibi yer eden trek marka bisiklet alma düşüncesi asla silinmiyor.Ne önerilirse önerilsin trek marka almak istiyorum.Trek fx3 almayı düşünüyorum.Düşüncelerim kolay kolay değişmez ama sizlere de sormak istedim.Trek fx3 verilen parayı hak etmeyen ,sadece piyasada isim yapmış bir bisiklet markası mıdır ? Değerli yardımlarınızı bekliyorum.
Trek fx 3 güzel bisiklet .alternatif olarak
yerliler de en iyi fitness bike Carraro sportive x
ithal secenelerde de Giant fastroad,
specialized sirrus ve Cannondale quick modellerine de bakabilirsiniz
rica ederimÇok teşekkür ederim önerileriniz için Hamza bey.
Herkese merhabalar.
Hem evden işe gidip gelirken her gün şehir içinde kullanacağım, hem de haftada birkaç gün spor amaçlı 10-15km düz yol yapacağım bir bisiklet satın almaya karar verdim. Dolayısıyla kararım başlangıç seviyesi bir bisiklet bakmak oldu. Satın aldıktan sonra en azından 2 yıl servis desteği de olsun diye bisikletçileri dolaştım ve ucuz alsam işimi görür mü, pahalı gerçekten aradaki farkı karşılar mı bilemediğimden sizlere danışmak istedim.
İlk seçeceğimiz Lapierre Shaper 2.0. Sanırım Lapierre köklü bir marka ancak ele aldığımız modeli giriş seviyesi olduğu için çok da ekstra bir konforu, rakiplerine göre avantajı olur mu bilemedim. 12.000 TL civarında bir fiyatı var.
İkinci alternafimiz Salcano City Life 21S HD ise fiyat olarak 7.000 TL civarında, aradaki fiyat farkına rağmen teknik aksamına bakınca Lapierre Shaper ile hemen hemen aynı, Shimano parçaları kullanıyorlar. Dolayısıyla fark aslında kadro, jant, lastikler, sele vs. gibi diğer parçalarda ortaya çıkıyor.
Bir de bu iki seçimin tam ortasına 10.000TL fiyatlı Carraro Sportive 225 koymak istiyorum. Teknik donanım yine benzer Shimano parçaları. Ancak lastikleri sanırım Salcano'dan daha iyiler.
Sizlerden yardım istediğim nokta şurası; içlerinden en ucuz olan Salcano modeli alırsam pişman olur muyum? Diğer modellerde fiyatı artıran şey gerçekten kadro, jant kalitesi mi yoksa marka ismi mi? Lapierre alırsam iyi ki bunu almışım çok rahat sürüyorum, az yoruluyorum, Salcano alsam bu kadar konforlu olmazdı der miyim?
Tasarım olarak göze hoş geliyor . Ancak M boyda v fren , düz maşa ve tekli aynakola sahip olmasına rağmen 14.4 kg bana fazla geldi. çamurluk , arka bagaj ve nexus göbekleri saymazsak 12kg gelir desek o ağırlıklarda yerliler de hidrolik fren ve 3 lü aynakollu seçenekler var . fiyat da uzerindr bagaj camurlukluk ve aydınlatmalarla geldigi icin tam sınırda bence. ne ucuz ne pahalı .Merhaba arkadaşlar öncelikle kendim btwin marka bisiklet hayranıyım. Neden bu marka diye soracak olursanız. Kadro boyunun ömür boyu garantili olması beni kendilerine aşık eden etkendir. Mantıken alırsın güzel bir kadrolu btwin bisiklet. Ömür boyu kullan companetleri gönül ralatlıyla değiştir çünkü kadro garantili. Soruma gelecek olursak. Yeni bir modeli çıkmış ancak ben uçun zamandır piyasayı takip etmiyorum. Bu bisikletin fiyat performans bir ürün mü yoksa aynı paraya daha iyi ürün varmı bilmiyorum.
Düz maşa tercihim carraro modelleri de hoşuma gidiyor. Sportive kategorisi. 9000 TL civarı bisiklet tavsiyesi lazım. Btwin de dinamolu aydınlatma, çamurlu, bagaj gibi alternatifler onu ön plana çıkarıyor. Sizden ricam tavsiyede bulunmanız. Belki ileri de btwin ful shimano set de dizmek olabilir. Örneğin ful altus set. Ön dişli tek yaprak onu 3 e çıkarırım. Oh mis.
ilk olarak bunu önerebilirim . 9000 nin biraz üstünde ama gayet kaliteli ve yeterli (link)Cevabın için teşekkür ederim. Peki sen ne önerirsin bu fiyat bandında şehir içi yaz kış kullanmalık. Düz maşa v fren bir bisiklet.
Merhabalar bu bisiklet hakkında ki yorumlarınızı bekliyorum. İkinci el bir bisiklet Giant Escape 2 2019 model yılı. Ortolame 10 kg ağırlında mış mega renge yoky için diş li taktırıl mış. 9000 TL ye 2. El olarak satılık.
G0 İkinci el mi?Öyle tabi ancak kafam çok karışık örneğin 10000 TL ye carraro gravel go var. 9k buna vereceğime 10 k ona mı versem.
Kafam çok karışık ya. Kararsız biriyim.
Bahsettiğim bisiklet ektedir.