Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

@Peregrine ben şöyle birsey kullanıyorum. Ali expresten aldım. Elcikler de egonun elcigi
Bilgi için teşekkürler. Inner Bar Ends için link,ürün adı paylaşırsanız daha yardımcı olursunuz. Ergon elcik ben de kullanıyorum GP1 modeli.

Bazı arkadaşlar ergonomik elciklerle rahat edemediklerini belirmişler; bu bana, spor ayakkabıyla rahat edemeyip kösele ayakkabıyla koşu yapmak gibi, mantıksız geliyor. Spartiat hocamın dediği gibi düzgünce ayar yapmaya çalışın, bir kere düzgün ayar yapıldığında en rahat elciklerdir. Dış taraftaki çıkıntıyı avuç içinize temas eden yüzeyi genişletecek ve destek verecek şekilde ayarlayın. Baskı alan yüzey genişleyeceği için baskı nedenli ağrı/tahriş azalacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
Scudo
Bilgi için teşekkürler. Inner Bar Ends için link,ürün adı paylaşırsanız daha yardımcı olursunuz. Ergon elcik ben de kullanıyorum GP1 modeli.

Bazı arkadaşlar ergonomik elciklerle rahat edemediklerini belirmişler; bu bana, spor ayakkabıyla rahat edemeyip kösele ayakkabıyla koşu yapmak gibi, mantıksız geliyor. Spartiat hocamın dediği gibi düzgünce ayar yapmaya çalışın, bir kere düzgün ayar yapıldığında en rahat elciklerdir. Dış taraftaki çıkıntıyı avuç içinize temas eden yüzeyi genişletecek ve destek verecek şekilde ayarlayın. Baskı alan yüzey genişleyeceği için baskı nedenli ağrı/tahriş azalacaktır.
Bileğimi destekleyecek şekilde farklı açılarda denememe rağmen ben elimde ağrı hissediyorum. Size mantıksız geliyor olabilir ama durum bu. Ben bunu şuna benzetiyorum, maşa başında çalışırken bilek destekli mousepadler vardı. Hayatım boyunca hiç kullanamadım.

Sırf sözde daha sağlıklı olacak diye normalde ağrımayan bileğimi neden ağrıtayım?

Ha bir de şöyle bir durum olabilir, kullandığım stok ergonomik elciği beğenmeyen çok insan var. Belki işin mühendisliğini yapamadı firma. Olay burada da patlıyor olabilir. Hani kösele ayakkabıdan daha rahatsız çakma adidas nike ayakkabılar vardır ya tank misali...

@Peregrine
TRY 133.56 34%OFF | Ergonomik tasarım Mtb bisiklet iç Bar uçları MTB dağ yolu çakıl şehir bisiklet gidonu Bar sonu döngüsü parçaları
(link)
Ürün budur..

• Beğen
Tepkiler: Peregrine
Merhabalar. Bir kararsizlik sonrası sizlere danışmak istedim. İzmir içinde sahilseridinde göztepe-konak-karsiyaka hattında kullanmak için bir şehir bisikleti arıyorum ve iki model arasında hatta 3 model arasında kaldım. Scott Şub cross 20- specialized sirrus 2 veya 3. Sizce hangisi sürüş açısından keyifli olur ??

Merhabalar. Bir kararsizlik sonrası sizlere danışmak istedim. İzmir içinde sahilseridinde göztepe-konak-karsiyaka hattında kullanmak için bir şehir bisikleti arıyorum ve iki model arasında hatta 3 model arasında kaldım. Scott Şub cross 20- specialized sirrus 2 veya 3. Sizce hangisi sürüş açısından keyifli olur ??

Önce süspansiyona karar verirseniz 3 seçenekten biri ya da ikisi elenir. Düz maşa tarafını tercih ederseniz zaten Sirius 3.0 kazanır.
Sirius'ların Scott'taki rakibi Sub Cross'lar değil, Metrix'ler.
Güzergaha bakınca süspansiyon gereksiz ama tek güzergahla sınırlanmamak lazım.

• Beğen
Tepkiler: natilus3500
Merhaba arkadaşlar.
Ben de ilk bisikletimi alma arefesindeyim. Benim tarzım rahat bi bisiklet olsun ama aynı zamanda hızlanacağım zaman çok ağır kalmayım yormasın bisiklet. Karşıma carraro 227 çıktı. Bütçem 10k civarı. Bu bisiklet 13 bin. Kadro boyu 79 Cm boy 180cm. Siz arkadaşlarımın tavsiyesini alabilir miyim? Marka önemli değil. Daha ucuz fiyatta olabilir. Sadece konfor ve hız dengeli olsun düşünüyorum tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler

Merhaba arkadaşlar.
Ben de ilk bisikletimi alma arefesindeyim. Benim tarzım rahat bi bisiklet olsun ama aynı zamanda hızlanacağım zaman çok ağır kalmayım yormasın bisiklet. Karşıma carraro 227 çıktı. Bütçem 10k civarı. Bu bisiklet 13 bin. Kadro boyu 79 Cm boy 180cm. Siz arkadaşlarımın tavsiyesini alabilir miyim? Marka önemli değil. Daha ucuz fiyatta olabilir. Sadece konfor ve hız dengeli olsun düşünüyorum tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler
Peugeot t11 veya t11x2
amortisörlü olsun dersen peugeot t12fs

Teşekkürler hocam, peki ikinci el 227 8500 TL fiyat iyi midir sizce

İkinci el bir bisiklet yaşı, durumu ve aksesuarına göre yenisinden daha fazla da edebilir, beş para da etmeyebilir. Bir ilan linki varsa değerlendirmek daha kolay olur.
İyi durumda bir 227 için o fiyat makul ama biraz bile sıkıntısı varsa yaklaşık özelliklerdeki (link) 9500 liralık resmi fiyatıyla daha iyi bir seçim olabilir ki satıcıya göre daha uygun fiyata da bulunabilir.

Bisiklet bunlardan biri olabilir mi?
(link)
(link)
(link)

(link)

Merhaba arkadaşlar.
(link)

bence bütçen varsa sıfır almani tavsiye ederim
Peugeot lar la birlikte linkteki bisikleti de düşünebilirsin . kadro boyu sana uygun diye düşünüyorum .
linkte ki bisanin maşası ve lastikleri Peugeotlar dan daha iyi. vites sistemi ise aynı seviyede

İkinci el bir bisiklet yaşı, durumu ve aksesuarına göre yenisinden daha fazla da edebilir, beş para da etmeyebilir. Bir ilan linki varsa değerlendirmek daha kolay olur.
İyi durumda bir 227 için o fiyat makul ama biraz bile sıkıntısı varsa yaklaşık özelliklerdeki 9500 liralık resmi fiyatıyla daha iyi bir seçim olabilir ki satıcıya göre daha uygun fiyata da bulunabilir.

Bisiklet bunlardan biri olabilir mi?

Bu ilanlar değil hocam. Temiz bir bisikletti gördüğüm kadarıyla ama ikinci el sonuçta garantisi vardı. 8500 değer mi bilemedim o yüzden sorayım dedim peugeotla 227 çok fark var mıdır diyelim 227 sorun yok

Bu ilanlar değil hocam. Temiz bir bisikletti gördüğüm kadarıyla ama ikinci el sonuçta garantisi vardı. 8500 değer mi bilemedim o yüzden sorayım dedim peugeotla 227 çok fark var mıdır diyelim 227 sorun yok

(link), (link)
227'de maşa daha iyi (Suntour NEX gidondan kilitli)
227'de ön attırıcı daha iyi (en azından daha yeni ve daha üst seri)
227'de lastik daha iyi
Fiyat T12FS'de aşırı iyi
diğer özellikler aynı (arka attırıcı, aynakol v.b.), benzer (sele, gidon v.b.) ya da belirsiz (teker göbekleri v.b.).
Tabii bu karşılaştırma güncel (2023) modelleri için. İkinci el bisikleti hangi yıla aitse o yıldaki özelliklerine bakarak kıyaslamak lazım. 8500 liralık 227 yeterince temiz ve 2022-2023 modelse değer, önceki yıllarsa o yılın modeline bakarak karar verilebilir.

arkadaşlar ben de ilk bisikletimi alacağım 1.75 boyum var en en fazla 8 bütçem var gezmek için bir bisiklet arıyorum. Tura veya uzun mesafelere çıkacağımı sanmıyorum sık sık. Bana bi tane önerebilir misiniz? Sağlam hafif hızlı
teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: M.Hamza.Afacan
arkadaşlar ben de ilk bisikletimi alacağım 1.75 boyum var en en fazla 8 bütçem var gezmek için bir bisiklet arıyorum. Tura veya uzun mesafelere çıkacağımı sanmıyorum sık sık. Bana bi tane önerebilir misiniz? Sağlam hafif hızlı
teşekkür ederim
(link)
(link)
(link)
(link)

(link)
hepsi kaliteli sağlam bisikletler
(link)
(link)

Merhabalar, ilk bisikletimi almaya karar verdim ancak bu konuda biraz bilgisizim. İzmirde karşıyaka-bornova özkanlar arası işe gidip gelirken kullanmayı düşünüyorum. 8 km bir mesafe var. Bu 8 km nin 1 km sinde bebeğim bana eşlik edecek. 2 yaşında olan kızıma da kadroya bağlantılı bir bisiklet koltuğu alacağım ve alacağım bisikletin buna uygun olması gerekiyor. 8 km'lik bir yolu yürüyüş+dolmuş vs derken trafiğinde etkisiyle 1 buçuk saatte gidiyorum. yürüyüş yolum 1 km civarı ve kucağımda 13 kiloluk bir bebeyle artık idare edemiyorum. boyum 174 bana uygun bir bisiklet önerisinde bulunursanız sevinirim. bisiklet bütçem max 5500 tl

Merhabalar, ilk bisikletimi almaya karar verdim ancak bu konuda biraz bilgisizim. İzmirde karşıyaka-bornova özkanlar arası işe gidip gelirken kullanmayı düşünüyorum. 8 km bir mesafe var. Bu 8 km nin 1 km sinde bebeğim bana eşlik edecek. 2 yaşında olan kızıma da kadroya bağlantılı bir bisiklet koltuğu alacağım ve alacağım bisikletin buna uygun olması gerekiyor. 8 km'lik bir yolu yürüyüş+dolmuş vs derken trafiğinde etkisiyle 1 buçuk saatte gidiyorum. yürüyüş yolum 1 km civarı ve kucağımda 13 kiloluk bir bebeyle artık idare edemiyorum. boyum 174 bana uygun bir bisiklet önerisinde bulunursanız sevinirim. bisiklet bütçem max 5500 tl
Merhaba, bu bisikletin 46 kadrosu işinizi görecektir.
(link)
(link)
(link)

Güzel bisiklet ama bütçemin çok üstünde kalmış :(
Zaten size 46 kadro küçük gelebilir, bence büyük ihtimalle küçük olacak, bacak iç boyu ölçümünü doğru yapın, mümkünse deneyerek alın. Ayrıca küçük çocuklular için katlanır bisikletler de gayet uygun. Rotada dik rampa yoksa 7-8 vitesliler işinizi görecektir.

Geri