Merhabalar arkadaşlar 2 sene önce foruma üyeydim Salcano ng650 modeli vardı elimde 1000 tlye almıştım 2018 yılında sıfır olarak. Nitekim bir çok sorunlar üst üste geldi. Pedal takırtıları, zincir atmaları, sele düz yolda kaydı sıktım bu kez yukarı aşağı oynamaya başladı. En son satmak zorunda kaldım. Şimdi ise hesabımı unuttuğum için yeniden geldim. İstanbul Esenler, Taksim'e her gün iş için pedallamayı düşünüyorum. Şöyle bütçe çok aşmasın düşüncesindeyim 1200,1500 arası bir bisiklet arıyorum. Carraro sportive 227 buldum 2bin tlye ama kararsızım o fiyatı verebilirim de malumunuz bir salgın var ve ne yapsam bilmiyorum. Günde 30 40 km yapacağım bir bisiklet boş zamanlarımda da yakın olan arkadaşlarla geziler yapmak isterim. Tavsiyeniz nedir? 227 ye bir sıcağım ama delirtme aşamasında 2.eli 2bin tl, sıfırı 3bin diyorum bin lira bulup sıfır mı çeksem. Bayiye gidip dokunuyorum ediyorun şöyle, bir de ikinci eli al diyorlar. 2018 model yılı temizse düşünmeden al bin liran cebine kalsın diyorlar. Bir yanım da 2 bin verme 1300,1500 lük bir şey al diyor. Filozof oldum düşünmekten yav.