Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

Scudo
Merhabalar. Şehir içi günde ortalama git gel 10 km kullanabileceğim Bir bisiklet ihtiyacım var. Evden işe, işten eve. İzmir'de yaşıyorum. Bütçem maksimum 1100 TL. Bisiklet tavsiyeleriniz nelerdir? Şimdiden teşekkür ederim.

Edit : Boy 1.90 , Kilo 85 esmer 😊😊

Son düzenleme:
Merhabalar. Şehir içi günde ortalama git gel 10 km kullanabileceğim Bir bisiklet ihtiyacım var. Evden işe, işten eve. İzmir'de yaşıyorum. Bütçem maksimum 1100 TL. Bisiklet tavsiyeleriniz nelerdir? Şimdiden teşekkür ederim.
özelliklerinizi belirmemişsiniz ama sahibinden de bana böyle bir şeyler denk geldi,
(link)
(link)

Sıfır bir bisiklet alıp hem taksit yaptırıp hem de garantisi vs olsun diye düşünüyorum

Sıfır bir bisiklet alıp hem taksit yaptırıp hem de garantisi vs olsun diye düşünüyorum
iyi düşünuyorsun mantıklı da o fiyata ancak marketlerin ınsörtlerini takip etmen gerekebilir.

carraro active 280 bu model mevcut bu fiyatlara nasıldır fikrim yok.
bende mosso 1821 msh modeli var giriş segmentidir.
bu gösterdiğin daha alt bir bisiklettir.
en düşük tourney vites set var onun dışında 14-28 dişili benim ki ile aynı 21 vites bir bisiklet.
fiyatın düşük olması kullanılan parçaların basitliğindendir.

bende mosso 1821 msh modeli var giriş segmentidir.
bu gösterdiğin daha alt bir bisiklettir.
en düşük tourney vites set var onun dışında 14-28 dişili benim ki ile aynı 21 vites bir bisiklet.
fiyatın düşük olması kullanılan parçaların basitliğindendir.
Bu modele de bakıcam. Foruma konu başlığını nasıl açıyoruz. Yeni üyeyim. Bir kaç bilgi tavsiye almak istiyorum. Bisikletten hiç anlamıyorum desek yeridir.

Bu modele de bakıcam. Foruma konu başlığını nasıl açıyoruz. Yeni üyeyim. Bir kaç bilgi tavsiye almak istiyorum. Bisikletten hiç anlamıyorum desek yeridir.
belli bir mesaj yazdıktan sonra konu başlığı açabiliyorsun.
eğer tavsiye ya da merak ettiklerini sormak istersen daha önceden açılmış bir çok konu var onlara göz atmanı tavsiye ederim.merak ettiğin olursa sor illa kı birileri cevaplandırabilir.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Çok teşekkür ederim

Bin liralik bisiklet almak için konu acmana gerek yok hocam. Bin liralik bisiklete tavsiye de sormana gerek yok. Beğendiğini al

1000-1200TL şehir içi kullanılacak güzel bir bisiklet önerir misiniz? Sabahları fırına gitmek için, 1 km uzaklıktaki atm gidip işlemleri yapmak için, pazara gidip bir şeyler almak için kullanabileceğim bisiklet ne olabilir?

Merhabalar arkadaşlar 2 sene önce foruma üyeydim Salcano ng650 modeli vardı elimde 1000 tlye almıştım 2018 yılında sıfır olarak. Nitekim bir çok sorunlar üst üste geldi. Pedal takırtıları, zincir atmaları, sele düz yolda kaydı sıktım bu kez yukarı aşağı oynamaya başladı. En son satmak zorunda kaldım. Şimdi ise hesabımı unuttuğum için yeniden geldim. İstanbul Esenler, Taksim'e her gün iş için pedallamayı düşünüyorum. Şöyle bütçe çok aşmasın düşüncesindeyim 1200,1500 arası bir bisiklet arıyorum. Carraro sportive 227 buldum 2bin tlye ama kararsızım o fiyatı verebilirim de malumunuz bir salgın var ve ne yapsam bilmiyorum. Günde 30 40 km yapacağım bir bisiklet boş zamanlarımda da yakın olan arkadaşlarla geziler yapmak isterim. Tavsiyeniz nedir? 227 ye bir sıcağım ama delirtme aşamasında 2.eli 2bin tl, sıfırı 3bin diyorum bin lira bulup sıfır mı çeksem. Bayiye gidip dokunuyorum ediyorun şöyle, bir de ikinci eli al diyorlar. 2018 model yılı temizse düşünmeden al bin liran cebine kalsın diyorlar. Bir yanım da 2 bin verme 1300,1500 lük bir şey al diyor. Filozof oldum düşünmekten yav.

Merhaba, ben de uygun bütçeli bisiklet almayı düşünüyorum. Carraro 280 çelik kadro nasıl bir seçim olur? (çelik kadro olduğunu ve ağır olduğunun farkındayım). İkinci el alternatifleri var ancak tavsiyeleriniz nelerdir. Bütçe 1500 civarı.

Uygun sıfır şehir tur bisikleti için Bisan ve Mosso bakmanızı tavsiye ederim.

@orcun345 madem İzmir'desin Bisan CTS 5200 al
@etcbs bütçen 1500 ise
Carraro 321 veya
Mosso 2021 mdm V

Selam herkese, 2-3k arası bir bisiklet almak istiyorum biraz araştırdım ama karar veremedim. Carraro Sportive 237 ve Mosso Legarda 2027 gözüme çarptı şu anlık. Bütçenin biraz üstünde olup kesinlikle değer dediğiniz veya altında olup üzerine çıkman pek de fayda etmez dediğiniz modeller de varsa yazın lüfen :)

Düzenleme: Merida Speeder 40D tavsiye etti bir tanıdığım bütçenin üstünde ama değer mi sizce?

Selamlar herkese,
Uzun zamandan sonra bisiklet almaya karar verdim. Haftasonları genellikle sahilde ya da bisiklet yolunda kullanmayı düşünüyorum. Hedefim bir günde 30 km - 40 km kadar sürmek.

Belirlediğim kriterler şöyle; Sabit maşa, V-fren, alüminyum kadro. Bütçem 1500 TL - 2000 TL arası.

Carraro Sportive 327 hoşuma gidiyor ancak 2600TL ile bütçemi bir miktar zorlayacak.
Sedona 410'da mantıklı duruyor ancak "Üstündeki ekipman kaliteli mi?" "40 km'lik bir sürüşte rahatsızlık verir mi?" gibi sorular var aklımda.

Belirttiğim özelliklerlerde ve fiyat aralığında önerebileceğiniz bir bisiklet var mıdır?

• Beğen
Tepkiler: Rasion
Sedona en son 2018 yılında internet sitesini güncellemiş, 2020 için bir üretimleri var mı, bilmiyorum. Eğer 2018 modelse çok tavsiye etmiyorum, satış sonrası sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bisan Trx8400 modelini çok beğenmiştim, ona bakabilirsiniz.

Mosso Legarda 2021 Mdm v alırsanız eğer elinizde para da kalır. Bahsettiğiniz kullanım ihtiyacınızı çok rahat karşılar.

Geri