slckats
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.118
- İsim
- Selçuk Atış
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Kron
- Bisiklet türü
- Cyclocross
Hocam bana şuan 200 liraya amortisör önerirmisiniz kaliteli şuan kron xc 100 var bisikletin anası ağladı amortisör değiştirip 2 tarafında iç dış lastiğini değiştircem öneriniz varmı@anonymousilverHibrit bisiklet kategorisine yogunlasmanizi tavsiye ediyorum, eğer yollar güzel derseniz düz masalı fitness bisiklet de önerebilirim. Amortisör isteyip istemediginize kendiniz düşünüp taşınıp karar vermek durumundasınız. Özellikle istediğiniz başka özellik yoksa amortisör durumunu da belirttikten sonra öneri sunabilirim. (çamurluk hibrit segmentteki bisikletlerin neredeyse hepsine uyumludur)
XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hadi hayirlisi olsun. Guzel surusleriniz olur insallah😊@Selcukkuscu52 Teşekkürler hocam. Carraro'yu aldım.
merhabalar az önce istanbul da bulunan bi bayiden trx8600 satın aldım bazı bayilere ulaşmış bilginiz olsun.
Benim gönlümde gravelden yana ama kadro boyu gerçeği var 58 şüpheli, Triban kafama yattı hatta bakıyorum da sadece 2. El olacağı için temiz bulabilirmiyim endişesi var, fazla tecrübem olmadığı içinde bunu anlayabilirmiyim bilemiyorum.@Akbulut Sorduklarınız arasında yerinizde olsam Gravel için sabrederdim. Yol bisikleti keyiflidir ama kısıtlar insanı İstediğiniz yerlere giremezsiniz sürekli yola dikkat etme zorunluluğunuz var. Sportive güzel ama kadro boyu size küçük gelebilir. İnternetteki ölçülere göre 58 de size küçük gelir de. Pratikte yine sürersiniz. Triban serisinden vaz mı geçtiniz?
Bisan'lar giriş fiyatları iyi ancak piyasada pek bulunmadığı için nakitte çok indirim yapmıyorlar, benim anladığım. Diğer markalarda nakitte en az %10 indirim yapıyor, bisikletçiler.hayır sadece 8600 vardı. pendik merkez bisikletten aldım nakitte 3100 e verdi. ama onlara bir adet gelmiş başka yoktu. pedaltürk kadıköyde de vardı onlar nakitte 3275 e veriyordu.