Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

Merhaba arkadaşlar bir aya gelir 15 güne gelir ha geldi ha gelecek diye 2.5 aydır beklediğim parasini peşin ödediğim Bisan trx 8600 bisikletim bu gün yetkili bayinin göndermiyecekler gel paranı al demesiyle tam bir hüsran ile sonuçlandı oysa ben ilk mosso bayiine uğrayıp istediğim modeli sorduğumda ana merkez bu sene o modeli yollayamayacaklarini söylediler adam gibi. Bende bisana yöneldim hata etmişim yetkililer bu sitelere uğrayıp yorum okurlarmı bilmem ama yazıklar olsun diyorum madem yollamiyosunuz ne diye oyaladiniz onca zaman bisiklet beklerken yaz bitti . Şimdi decathlondan riverside 500 almayı düşünüyorum başa döndük resmen ne dersiniz bu konuda yoksa yeni sezonumu bekleyeyim.
Not: Bisan pişmanlıktır :)

Scudo
Merhaba arkadaşlar bir aya gelir 15 güne gelir ha geldi ha gelecek diye 2.5 aydır beklediğim parasini peşin ödediğim Bisan trx 8600 bisikletim bu gün yetkili bayinin göndermiyecekler gel paranı al demesiyle tam bir hüsran ile sonuçlandı oysa ben ilk mosso bayiine uğrayıp istediğim modeli sorduğumda ana merkez bu sene o modeli yollayamayacaklarini söylediler adam gibi. Bende bisana yöneldim hata etmişim yetkililer bu sitelere uğrayıp yorum okurlarmı bilmem ama yazıklar olsun diyorum madem yollamiyosunuz ne diye oyaladiniz onca zaman bisiklet beklerken yaz bitti . Şimdi decathlondan riverside 500 almayı düşünüyorum başa döndük resmen ne dersiniz bu konuda yoksa yeni sezonumu bekleyeyim.
Not: Bisan pişmanlıktır :)
Bende bisan trx 8600 dusunmustum. Ama bulamayacagimi soylemisti buradaki bayi. O nedenle vazgectim.

Whistle guipago 1830 almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar Akıcılık yönünden değerlendirir misiniz. Merida crossway 300 le kıyaslayabilir miyiz
Aynı bisikletten (whistle) bende kullanıyorum ve çok memnunum. Merida ile kıyaslayabilecek kadar bilgi sahibi değilim.

Merhaba herkese, doğru yerde miyim bilmiyorum fakat ben de şehir içinde kullanılacak bir katlanır bisiklet arıyorum. Katlanır bisikletlerden anladığım söylenemez, 2500 Liraya kadar, şehir içinde günlük kullanımda sorun çıkarmadan rahatlıkla kullanılabilecek bisiklet önerileri olanlar bana ulaşabilirse çok memnun olurum.

Şu ana kadar Carraro Flexi 106 modelini bayiide görme şansım oldu, bu modelle ilgili de fikri olan ya da kullanan varsa onların da fikirlerini dinlemek isterim.

Şimdiden çok teşekkürler herkese, iyi forumlar :)

@Ömer Faruk24
Merhaba. Ben de temmuz başından beri trx 8600 bekliyorum. En son eylül sonu geleceği söylendi. Hatta bisikletin hazır olduğu, gümrükten eksik parçaların beklendiğini söylediler.

• Beğen
Tepkiler: Ömer Faruk24
Merhaba, Günlük 10-15 km yol yapacağım, okula gidip gelmek için bisiklet arıyorum. Öğrenciyim. Trazano diye bir marka gördüm Kron bayisinde. Kron'un Avrupa'daki markası dedi satıcı. Trazano Evo 29 Er diye modeli var, Kron Tx100'e benziyor. Hidrolik frenli(öyle diyor ama inanamadım), kilitli maşalı 1750 TL dedi. Mosso LEGARDA 2024 CT MSM H modeli de çok hoşuma gitti. Yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar selam .Sedona 325 bisikletim var.(temiz). Kron cr 1000 mi yoksa sedona 325 mi? Üstüne 50 tl vererek onu alsam mantıklı olurmu?. (Fiyat olarak ve teknik açıdan iyi değilim )

Merhabalar. Foruma yeni katıldım. Almayı düşündüğüm bisiklet modellerini eleye eleye en son Carraro Sportive 220 modelini almaya karar verip, bugün almaya gitmiştim ki satıldığını öğrendim maalesef. 1650 liraya da bırakacaklardı. 1500-1600 TL bandında Bisan TRX 8100 ve Corelli Trivor 6.0 modelleri var. Az önce de Corelli Fit Bike 1.0 modelini buldum ancak o amortisörsüz bir model. Bisiklet ile uğraşan arkadaşlarımdan bir tanesi daha önce Corelli'nin başka bir modelini deneyip, bisiklette rahat hızlanamadığını söyledi ancak sizin bu 3 model arasında tavsiyeniz ne olur? Bu arada Aydın'dayım ve Sarızeybekler, Sprint, Özşanal, Bulvar ve Batı Gazi Bosch bayilerinde bu 4 modelden yalnızca Carraro'yu görebilmiştim ki o da satılmış dediğim gibi. Başka mağaza, internet sitesi veya bu fiyat bandında bisiklet modeli tavsiyeniz varsa memnun olurum.

• Beğen
Tepkiler: Eshquia™
@Anonim sedona 300s,

2014 gibi piyasaya çıkıp sedona nın zamanla donanımlarında kısmi kısıntıya gittiği modellerden biri gibi.
İlk çıktığında arka değiştirici altusmuş. İlandaki bisiklette tourney gibi.

Rahat sürüş düşünülerek tasarlanmış bir model. Yarı mtb yarı şehir gibi.
Selesi daha geniş ve rahat bir modelle kullanıcı tarafından değiştirilmiş gibi duruyor.
Lastikler 38c imiş ilk modellerde. O da türüne göre konfora pozitif katkı sağlayacak genişlikte.
Muadillerine göre üzerinde ayarlanabilir gidon boğazı gibi bir ekstrası var ki bu çok faydalı bir donanım. Hem farklı sürüş pozisyonlarına imkan sağlaması hem de kullanıcı boyuna uyum sağlama açısından.

60 mm. lik kilitlenebilir maşası beğenilmiş gözüküyor, hem yaylı hem yağlı bir ön süspansiyonmuş. Sürüş amacı maksimum rahatlık veya asfalt dışı yollarda da kullanım ise gidon boğazı, görece kalın lastikler, kilitlenebilir yağlı maşa donanımlarıyla tercih edilebilir.

21 shimano tourney (arka altus değilse) vites en baz, giriş seviyesi zaten. Bir cazibesi yok.
Vites ve fren kolları shimano, güzel.
Gidon fazla uzun gibi. Elcikler fena değil.
Satan kişi bilinçli, bisikletine iyi bakan biri gibi. Bu da bir avantaj. Bisiklette çok temiz gibi gördüm.

Fiyat sıfırlara göre elbette iyi ancak bir fırsat fiyatı da değil. 1500 lere iyi bir alışveriş olur.

Şahsen düz maşa tercih ederdim şehir koşullarında.

• Beğen
Tepkiler: everhard ve ordi
Çok beklediğim Bisan trx 8400 u dün aldım. Bisikleti 30 km kullanma fırsatım oldu. Önceki bisikletime (market bisikleti) göre oldukça hafif ve çabuk hızlanıyor. Lastikleri beğendim . Vites geçişlerinde hızlı. Tek beğenmediğim yanı gidonunun çok geniş olması . Trafikte sıkıntı yaratıyor. Elcikleri rahat. 241969 dosyayı görüntüle

Merhaba arkadaşlar Forumda yeniyim ve bisiklet hakkında fazla bir bilgim yok sizlere bir kaç soru sormak istiyorum sıfır bir bisiklet almak yerine temiz bir ikinci el bisikletlere yöneldim bütçem 2000 (+-100) TL 200-300 kmlik turlara çıkmayı düşünüyorum Boy: 177 ,kilo 70, iç bacak uzunluğu 79 cm
aklımda bir kaç model var
İlk bisiklet :corelli speedo 4.0 deore m610 setli 56 kadro 30 vites 2018 tur bisikleti fiyat :2350
İkinci bisiklet; b'twin triban 520 Sora
bagaj deliklerine sahip gayet de temiz ama tek sıkıntısı 48 kadro sizce nasıl gelir bana küçük gibi
fiyat :1900 pazarlık olur
Üçüncü bisiklet : Merida Speeder t1
24 vites 2012 model 56 kadro
fiyat 1900
Dördüncü bisiklet : Kron rocket
Seti full tiagra 2014 model 56 kadro
Fiyat: 1950 TL

EĞER 2000 TL CİVARİ İKİNCİ EL BİSİKLET TAVSİYENİZ VARSA SÖYLERSENİZ İYİ OLUR

TEŞEKKÜRLER

@YorgunBisiklet hocam size 50-53 kadro civarı olması gerekir sanırım. 56-58 büyük olur. Hangi şehirdesiniz, ona göre arkadaşlar yönlendirme yapabilir.

Çok beklediğim Bisan trx 8400 u dün aldım. Bisikleti 30 km kullanma fırsatım oldu. Önceki bisikletime (market bisikleti) göre oldukça hafif ve çabuk hızlanıyor. Lastikleri beğendim . Vites geçişlerinde hızlı. Tek beğenmediğim yanı gidonunun çok geniş olması . Trafikte sıkıntı yaratıyor. Elcikleri rahat. 241969 dosyayı görüntüle
İlk olarak hayırlı olsun :)
bende de 8100 modeli var onunda gidonu geniş, aynalara çarpacam diye korkuyorum bende :)

@YorgunBisiklet

Sarı sitede 866238445 numaralı bir ilan var.
Merida speeder t11 satıcı 2019 olduğunu yazmış, doğruluğunu kontrol etmekte fayda olmakla birlikte çok iyi durumda gözüküyor.
Kadro boyu @Anonim nin size uygun olduğunu belirttiği gibi 52 kadro.

Merida beğenilen bir marka.
Seçeneğinizdeki corelli hareeketli maşaya sahip. Konyada buna ihtiyaç duyar mısınız, turda ne iş görür düşünmek gerek.
İkinci el sitelerinde konya havalisinde batavus ve gazelle den başka pek bir alternatif yok şehir bisikleti namına.
Bu bisikletler de gurbetçi kardeşlerimizin avrupadan gelirken yanlarında getirdikleri dayanıklı ama ağır modeller sanırım.

Ben de aslen konyalı olduğumdan böyle bir çıkarım yaptım.İkinci el için şehir dışı alışveriş yapmanız gerekecek gibi.

Konyada gidip gördüğüm kadarıyla gencinden yaşlısına çoğu kişi ulaşım amaçlı kullanıyor. Bizler çoğunlukla spor amaçlı performans, tur odaklı kullanıyoruz. O yüzden donanım, ağırlık, teker ve ekipman konusunda hassas davranıyoruz. Konyada yaşayan kişiler onlarca km değilde daha kısa mesafe gidip işlerini hallediyor ve geri dönüyor. Şihir dümdüz olunca ağırlık ve diğer kısımlara takılmıyor kimse. Hatta en son gittiğimde yol bisikleti sayısının artmış olduğunu görünce epey şaşırmıştım 😂 Konya ve çevre illerden ilan bakabilirsiniz. Hızlı tren sadece katlanır kabul ediyor ama otobüs ile günübirlik gidip alabilsiniz veya sizin adınıza o şehirde bir tanıdığınız varsa alıp otobüs ile gönderebilir.

@YorgunBisiklet

siteden bir üye konyadan carraro 327 sini satışa koymuş. Az önce tesadüf ettim.
Bir incelemenizde fayda var.
Ayrıca 327 hakkında dilediğinizi yanıtlayabilirim sorunuz olursa.

@Anonim Hahaha 😂😂 gerçekten doğru bu bütün dedeler bisikletçi konyada

Geri