Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

@Dr.Panix @Anonim Kaliteli seleden önce bike fit bu sorunda daha önemli bence. O bölgeye baskıyı minimize etmek lazım.

Scudo
@firestone Bikefit işini Çağrı Terzioğlu harici iyi yapan duymadım. Yaptıran, memnun kalıp tavsiye edecek olan yazabilirse sevinirim. Bikefite kesin ihtiyacı olan biri olarak bu zamanda paramızı boşa harcamak istemiyorum.

@Akbulut çağrı terzioğlu bildiğim kadarıyla dubaide çalışıyor yani artık Türkiyede değil. Forumda yaptırıp memnun kalan çok arkadaş vardı. Arama kısmından bulabilirsiniz sanırım.

Selam herkese konuyu hortlaticam ama sorunum var ve çözmek istiyorum astro 2015 kullanıcısiyim ve maşamın keçe ve altindaki kısım çıkıyor. Geri taksam da ziplayinca vs yine çıkıyor ben bu sorunu nasıl cozucem aşırı kir topluyor bu şekilde fotograftada kirli hattaIMG_20201103_104917.jpg

Maşanin en altında (yere bakan) vida olması lazım, dusmus ya da kırılmış olabilir. Yapıştırma ile olacağını sanmıyorum.
Maşanin en altında (yere bakan) vida olması lazım, dusmus ya da kırılmış olabilir. Yapıştırma ile olacağını sanmıyorum.

Pardon, maşa çıkıyor sanmıştım, yapıştırma ile olabilir :D

Merhaba, Salcano Astro MTB de denemek için bu lastiği almayı düşünüyorum. Olur diyen var olmaz diyen var ama fiyatı çok uygun 35 TL alıp bir denemek istiyorum. Bu lastik hakkında düşünceleriniz nedir çok mu kalitesiz, idare eder mi beni? Bir de Astro'ya ince lastik takan var mı? Merhaba, Salcano Astro MTB de denemek için bu lastiği almayı düşünüyorum. Olur diyen var olmaz diyen var ama fiyatı çok uygun 35 TL alıp bir denemek istiyorum. Bu lastik hakkında düşünceleriniz nedir çok mu kalitesiz, idare eder mi beni? (link)

İç lastik olarak da bunu düşünüyorum: (link)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Merhaba, Salcano Astro MTB de denemek için bu lastiği almayı düşünüyorum. Olur diyen var olmaz diyen var ama fiyatı çok uygun 35 TL alıp bir denemek istiyorum. Bu lastik hakkında düşünceleriniz nedir çok mu kalitesiz, idare eder mi beni? Bir de Astro'ya ince lastik takan var mı? Merhaba, Salcano Astro MTB de denemek için bu lastiği almayı düşünüyorum. Olur diyen var olmaz diyen var ama fiyatı çok uygun 35 TL alıp bir denemek istiyorum. Bu lastik hakkında düşünceleriniz nedir çok mu kalitesiz, idare eder mi beni? (link)

İç lastik olarak da bunu düşünüyorum: Irc 700x28-35 (28/37-622) AV33mm İç Lastik - Irc - 28/29'' İç Lastikler - Irc 700x28-35 (28/37-622) AV33mm İç Lastik

İç lastik olarak da bunu düşünüyorum: Irc 700x28-35 (28/37-622) AV33mm İç Lastik - Irc - 28/29'' İç Lastikler - Irc 700x28-35 (28/37-622) AV33mm İç Lastik
Olmaz bu lastikler . Bisikletin 26 jant ise 26x, 27.5 ise 27.5x , 29 jant ise 29 diye aratman erek. Düşündüğün lastikler 28 jant için

@citk60 28 ve 29 aynı jant zaten bisikletim 28 jant.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
bende bir sorundan bahsedeyim belki bilen vardır salcano ng444 kullanıyorum bundan 3 ay önce orta göbekten ses geldiği için bir bisikletçiye gittim denizlide bir güzel dolandırıldım orta göbeği değiştirdim dedi içini yağlamış sadece 3-4 gün sonra ses tekrar başlamıştı geri götürdüm göbekten olması imkansız ya kadronda çatlak var ya da arka hubdan dolayı ses yapıyor dedi öğrenciyim param olmadığı için değiştiremedim hubu neyse artık onuda bilmiyorum 1 ay sonra başka bisikletçiye götürdüm adam direk orta göbeği çıkardı bu değişmemiş 2 aylık göbek bu hale gelmez dedi en az 1 yıllık bu dedi cidden içi küflenmiş gibiydi sonra rulmanlı göbekle değiştirdik ses kesildi şimdi de vites ayarından sanırım ses yapıyor bende migren var aynı ses durmadan duyulunca baş ağrısı başlıyor kulaklık takıp kullanmakta istemiyorum denizli tehlikeli yer şimdi sorum şu seslerin olmadığı bir bisiklet için ne kadar harcamak gerekiyor bu arada vites ayarını geçen hafta yaptırdım yine bozuldu durmadan bozulacak sanırım tekrar tekrar yaptırtmak istemiyorum

Merhabalar 2000-2500tl bandında şehir içi kullanım için bi bisiklet bakıyorum tercihen kilitli maşalı. Fiyat performans için ideal dediğiniz modeller varsa söyleyebilir misiniz?

Carraro ELITE 704 V Fren

daha trekking bike tarzı bişeyler bakıyorum böylelerden ziyade yine de çok teşekkür ederim şimdilik kendi bulduğum ve aklımdaki modeller

bisan mtx 7300 27.5"
bisan trx 8100
kron tx150 hidrolik
carraro sportive 324 24vites hidrolik
2861 magnetic hyd man
bianchi touring 513 28" 21v hd
mosso legarda 2021 msm h

genel olarak aradığım özellikler hidrolik disk ve kilitli maşa ve en azından arka aktarıcının altus olması. aralarından kullanan varsa yorumlarını ve daha iyi bilen abilerim ve kardeşlerimin tavsiyelerini bekliyorum yeni model önerilerine de açığım.

Arkadaşlar 3 model arasında kaldım sizce hangisini almalıyım?
-Carraro Sportive 225
-Bianchi City 727
-Sedona 325
:kötü:

@velespitkafa 3ü de güzel bisiklet. Hangisi daha iyi donanıma sahipse ve temizse onu tavsiye ederim. Hepsi aynı dersen tasarımı en çok hoşuna gideni al 😂 sedona kullandım ve gerçekten güzel bisiklet yapan bir firmaydı battı mı noldu bilmiyorum ama yılının ötesinde bisikletler yapmış diyebilirim fiyat performans açısından. Carraro herkes tarafından biliniyor, güzel bisiklet çok tercih ediliyor. City 727 çok kullanan görmedim, veya denk gelmedim diyeyim. Piyasa payı olarak sportive 225 hepsinden daha büyük paya sahip, al sat işi kolay. Sedona ve city 727 aynı diyebilirim. Hatta donanım olarak sedona daha iyi sanırım, tek tek bakmak lazım artı ve eskisine.

Geri