bunun için 6 ay boyunca mücadele vermiş,kurtulmak için her yolu denemiş, 4. 5. teşebbüsünde bantsız, ışınsız,çipsiz,biorezonans akupuntur gibi gereksiz para tuzağı yollar yerine hiçbir şey yapmadan bırakmış ve bıraktıktan sonra çektiği eziyetle iyice sigaradan nefret etmiş birisi olarak bununla ilgili bir proje yapmaya karar verdim, birkaç ay sonra görüşmek üzere eminim benim gibi bırakmak istediği halde kurtulamayan her insanın ne hissettiğini en iyi ben anlıyorum çünkü ama bunu bilimsel olarak dökemiyorum, bunun için ilgili branşlardan bazı kuruluşlardan araştırma anket ve destekle beraber sadece hayatımızda kimi zaman köklü değişikliklere sebep olan düşüncelerdeki bazı değişiklikler söz konusu olduğunda eminim bırakabilecek herkes. En acıklısı da nefret edicek, acısını çekiyorum inanın ki o pisliği 7 sene kullandığım için.5 ay bırakmış olduktan sonra 2 günde bir tura çıkıyorum, yaşadığımı şimdi anlıyorum.
Bırakmaya çalışmak ringde boks maçına çıkana kadar mücadele vermek gibidir, ben de çıktım ve ömürboyu galibiyim o pislik karşısında. Saolsunlar yasaklar geldi, tam da bıraktığım zamana denk geldi, gerçekten tam da işime geldi, hatta şimdi bırakmak daha da kolaylaştı gibi, kimilerini daha da bağlıycak ama elbet bırakıcaktır, çünkü sosyal alışkanlık olarak kimilerimizin hayatına girmiştir.
Pek yakında şimdiki projem bitmiş olduktan sonra ona geçeceğim, görüşmek üzere...