- Tepki
- 18.300
- İsim
- MEHMET CEM SAYGI
- Başlangıç
- 1974—75
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
yani diyosun ki quantum fiziğine göre başa bir paralel evrende bu konu silinmiş olabilir. ama başka bir paralel evrende silmeye teşebbüs edenin başına bir iş gelmiş olabilir. yada bu konu bambaşka bir paralel evrende paradox yaratıp evreni çökertmiş olabilir. bence saçma.Bu konunun üzerine uzun süre düşünülmesi gerek. Mesela değişik gözlemciler Newton fiziğinde Galileo dönüşümleri tarafından tanımlanmaktadır. Öncelikle belirli bir O olayı için (x,y,z,t) koordinatlarını kullanan bir R1 referans sistemi düşünelim. Aynı olayın başka bir gözlemci tarafından (x',y',z',t') koordinatlarıyla ifade edildiğini farz edelim (R2 referans sistemi). Eğer R2, R1 sistemine göre sabit bir hızla x ekseninde hareket ediyorsa gözlemlenen O için kullanacakları referans sistemleri arasındaki bağıntı şöyle olacaktır:
veya bu biçimciliktarafından verilen her dilimiuzaysı yüzeylerinin bir aile üyesi varsayar .zaman koordinatıve uzay koordinatı üzerindeki koordinatlar ile yapraklanmış olduğunu varsayar. Bu teorinin dinamik değişkenleri üç boyutlu mekansal dilimleri metrik tensör olarak alınırve eşlenik momentum. Bu değişkenleri kullanarak bir Hamiltoniyen tanımlamak mümkündür ve böylece Hamilton denklemleri şeklinde genel görelilik için hareket denklemlerini yazılır.
Hayır efendim nemli bir bezle silinmesi makbuldür. Siz böyle silerseniz, biz nasıl sileriz!?Bugün, haftalık temizliği yapıp kirloş yoldaşımı iyice temizledim..
Artık kuru bir bezle silinebilir.
Biz bu silinmiş, silinecek, silinen ya da silinmiş evrenlerin neresinde hangi durumdayız? Paralel evren gerçek mi yav? Beynim siliniyor bu konularda düşününce.yani diyosun ki quantum fiziğine göre başa bir paralel evrende bu konu silinmiş olabilir. ama başka bir paralel evrende silmeye teşebbüs edenin başına bir iş gelmiş olabilir. yada bu konu bambaşka bir paralel evrende paradox yaratıp evreni çökertmiş olabilir. bence saçma.
resimlerde gözükmüyo bende, silindilerse zaten problem yok biliyosun herşey silinebilir.
Bir pavéyi silerek hafifletmek güneşi balçıkla sıvamak gibi. Valla çok ağır yav ?. Hele bir taş için ?.@Cemal Ç.
Ey Rubeli Cemal,
Paris Roubaix destanına tanıklık etmiş bir daşı sil ve bana yolla. Silmesen de olur.
Bir pavéyi silerek hafifletmek güneşi balçıkla sıvamak gibi
Var tabi paralel evrenler. Mesela şu anda başka bir paralel evrende ben bu mesajı böyle yazmıyorum. Çünkü o paralel evrendeki sen aynı mesajda iki kere silinmiş kelimesini kullanmıyor. Orda türkçeye daha hakimsin, belkide ingilizceye, yada klingonca. Kim bilebilir, kim silebilir. ?Biz bu silinmiş, silinecek, silinen ya da silinmiş evrenlerin neresinde hangi durumdayız? Paralel evren gerçek mi yav? Beynim siliniyor bu konularda düşününce.
bence paralel evrenine en güzel örnek çılgın maceraları ile rick & morty. Bence illa ki insan formunda olacağız diye bir şeyde yok. bu arada dün izin günümde ups kargo sağ olsun beni eve çakınca boş durmamak adına mutfağı, banyoyu güzelce sildim.Var tabi paralel evrenler. Mesela şu anda başka bir paralel evrende ben bu mesajı böyle yazmıyorum. Çünkü o paralel evrendeki sen aynı mesajda silinmiş kelimesi kullanmıyor. Orda türkçeye daha hakimsin, belkide ingilizceye, yada klingonca. Kim bilebilir, kim silebilir. ?
bence paralel evrenine en güzel örnek çılgın maceraları ile rick & morty. Bence illa ki insan formunda olacağız diye bir şeyde yok. bu arada dün izin günümde ups kargo sağ olsun beni eve çakınca boş durmamak adına mutfağı, banyoyu güzelce sildim.
Azcık öyle oldu sayın @Abdülkadir Ergin ?.