Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sizce 2019'da bisikletlere ne kadar zam gelir?

n11'de sepette bekleyenlerde yapılan güncellemeler(!) şöyle:

- Ürün fiyatı değişti

- Ürün satışa kapatıldı

Scudo
@Alias ooo dolar var demek. reyiz duymasın. şöyle size fikir vereyim. ithal mallara ilave vergi gelirse? şimdi 1000 dolar olan bisiklet, yeni vergi ile 1200 dolar olursa? karar sizin.

@Mehmet Altuğ ikinci el havuzu, sıfır ithal mallar ile tazeleniyor. herkesin dilinde, bu fiyattan sıfır alacağıma 2010 model pert bmw alırım o paraya şeklinde. ikinci el havuzu da pahalılaşacak.

@Mehmet Metin Levent

Sıfır bisikletlere vergi geleceği kesin. O yüzden, ben daha çok 2. el piyasası ile ilgileniyorum. 2. el piyasasında ne olur, onu kestirip ona göre karar vermeye çalışıyorum. Sizin öngörünüz nedir?

2019 u beklemeden 2016 ve 2017 nin ürünleri için son fırsatlar :) alın size reklam. Bir sürü mağaza gücünce ındirim yapmış. Özceylan yüzde 10 yapmış, erdoğanlar yüzde 15 parkur bisiklet yüzde 10. Eğer dolar 4 liraya dönmez ise bu ürünleri bu fiyatlara son kez görüyoruz demektir.

Valla delta fiyatları sürekli yukarı doğru güncelliyor.

• Beğen
Tepkiler: amoush00
@ollo
Delta kura göre fiyatları otomatik güncelliyor. Kır düşünce fiyatlar düşüyor. Çıkınca yükseliyor.

2800'e almış olduğum Allez 1 hafta kadar önce 7000 civarıydı ve şu anda da sanırım 6000 civarı. Biraz fikir verir belki.

@Mehmet Metin Levent 2017 model bisiklet ve 2017 mayıs ayında aldım. Dolar ne kadardı hiç bilemiyorum inanın. Ancak şunu biliyorum, mevcut fiyatı gibi 1090 dolar'dı. Kur'a göre ekstra bir indirim yapmıştı Erdoğanlar bisiklet. 3200 gibi bir fiyat varken 2800'e gelmişti haliyle.

Dolar o zaman 3.47 civarıymış bu arada.

@The UGUR
Bir hafta evvel 7 lira idi dolar. Zaten dolar olara değişmiyor meretlerin fiyatları. Şimdi 6.

@Mehmet Metin Levent eskiden kur ile tl fiyatları birbirine baya yakındı şimdi kura göre olan tl fiyatları arasındaki makasta baya açılıyor.

bir bisiklet servisindeki yetkili %40 zam geleceğini söyledi. Ne kadar doğru bilmiyorum. Belki satış yapmak için demiştir.

malumunuz , bisikletlerin ana komponentlerinin tamami ithal olarak geliyor ve kur'un su an 6,00 civarlari olmasi sizi kandirmasin sabitleme degeri 6,50 civarlarinda olacaktir , dolasiyla , benim tahminim , en az %40-50 arasi bir zam gelecegidir.
Ornegin , su an internet sitelerinde lanse edilen ortalama 2000.-TL lik claris sistemli bir bisikletin satis rakkaminin 3000.-TL civarinda olacagini tahminn ediyorum.

yüzde 40 zam beklenen zam çünkü dolar 4 ler de idi şimdi 6 lara çıktı nerdeyse yüzde 40

Mesela bir siteden geçen yıl Ekim ayında aldığım şu topun fiyatı 59 liraydı ve şuanda 79 lira. Nasıl izah edeceğimi bilemiyorum.
selex-allstar-voleybol-topu-mavi-1.jpg

keşke zamanında alsaydık. Yurt dışı fiyatları şuan Türk siteleriyle kafa kafaya. O zaman yurt dışından getirtmek daha karlı olacak. Zamsız hali bile Türk sitelerinden ucuz. Birde zam gelirse en mantıklısı yurt dışı. Bu iş nasıl olacak arkadaş. Giriş seviyesi üzeri bir bisikleti 6-7 bine alırken şimdi 10-15 bine çıkacak.

Geri