Semih Cavdar
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 7.660
- İsim
- Semih
- Başlangıç
- 1988—89
- Bisiklet
- BMC
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Merak ettiğim kullanılmamış taytı hijyen nedeniyle değişmek istemeyen bir ay sonra memnun kalmazsanız ne gibi bir yardımda bulunacak. Taytı geri almayacağı kesin de, sonrası malum.Geçtiğimiz hafta aşağıda fotoğrafını eklediğim alış-verişi yaptım. Normalde internetten giyim alış-verişi yapmayan biri olarak gelecek olan ürünlerin bedeni konusunda endişem vardı. Ürünler iki gün içinde kargoyla elime ulaştı. Güzel bir paketlemeleri var. Formayı denediğim gibi oldu; kumaşı oldukça iyi hissettiriyor. Ayrıca çok şık görünüyor. Fiyatıysa Decathlon vs. sitelerden alabileceğiniz ürünlerin altında olması sebebiyle kalitesine göre uygun sayılır.
303088 dosyayı görüntüle
Tayta gelince... henüz denemeden ilk bakışta üstüme olmayacağını düşünüp kendilerine ulaştım ve bir büyük bedeniyle değiştirmek istediğimi söyledim. Hijyen dolayısıyla taytta iade/değişim yapamadıklarını söylediler. Sitelerindeki ölçüye göre beden seçtiğimi, benim hatam olmadığını ve taytı denemediğimi söyledim. Bunun üstüne tekrardan ölçülerimi teyit edip doğru bedeni satın aldığımı belirttiler ve taytı denememi istediler. Buna rağmen bedeni olmazsa yardımcı olabileceklerini söylediler. Taytı denedim; daha önce denediğim giriş seviyesi taytlara göre sıkı bir kumaşı olduğunu söyleyebilirim fakat gerek kumaşı gerekse kesimi olsun, vücudunuzu tam sarıyor ve kaliteli hissettiriyor. Yine de taytı 1 ay boyunca test edip kendilerine geri bildirim verebileceğimi ve ondan sonra da memnun kalmazsam yardımcı olabileceklerini belirterek gönlümü kazandılar.
Çorabı ise siyahı ile değiştirmek istediğimi söylediğimde beyazı iade almadan siyahını hediye olarak gönderebileceklerini söylediler - malum kargo maliyeti ürün maliyetini aşıyor. Çorabın taban kısmı pamuklu rahat kumaştan bilek üstü kısmıysa elastik ve vücuda yapışan bir çeşit kumaştan yapılmış. Kalflere kadar çıkıyor.
Sora Tekstil alış-veriş deneyimimden şimdilik oldukça memnun kaldım. Ramazan dolayısıyla henüz sürüş yapmadım fakat bayramdan sonra kullanıp deneyimlerimi ayrıca yazacağım.
*Beden seçerken sitelerindeki ölçüleri dikkate almanızı tavsiye ederim.
Son düzenleme: