Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sora Tekstil

Geçtiğimiz hafta aşağıda fotoğrafını eklediğim alış-verişi yaptım. Normalde internetten giyim alış-verişi yapmayan biri olarak gelecek olan ürünlerin bedeni konusunda endişem vardı. Ürünler iki gün içinde kargoyla elime ulaştı. Güzel bir paketlemeleri var. Formayı denediğim gibi oldu; kumaşı oldukça iyi hissettiriyor. Ayrıca çok şık görünüyor. Fiyatıysa Decathlon vs. sitelerden alabileceğiniz ürünlerin altında olması sebebiyle kalitesine göre uygun sayılır.

303088 dosyayı görüntüle

Tayta gelince... henüz denemeden ilk bakışta üstüme olmayacağını düşünüp kendilerine ulaştım ve bir büyük bedeniyle değiştirmek istediğimi söyledim. Hijyen dolayısıyla taytta iade/değişim yapamadıklarını söylediler. Sitelerindeki ölçüye göre beden seçtiğimi, benim hatam olmadığını ve taytı denemediğimi söyledim. Bunun üstüne tekrardan ölçülerimi teyit edip doğru bedeni satın aldığımı belirttiler ve taytı denememi istediler. Buna rağmen bedeni olmazsa yardımcı olabileceklerini söylediler. Taytı denedim; daha önce denediğim giriş seviyesi taytlara göre sıkı bir kumaşı olduğunu söyleyebilirim fakat gerek kumaşı gerekse kesimi olsun, vücudunuzu tam sarıyor ve kaliteli hissettiriyor. Yine de taytı 1 ay boyunca test edip kendilerine geri bildirim verebileceğimi ve ondan sonra da memnun kalmazsam yardımcı olabileceklerini belirterek gönlümü kazandılar.

Çorabı ise siyahı ile değiştirmek istediğimi söylediğimde beyazı iade almadan siyahını hediye olarak gönderebileceklerini söylediler - malum kargo maliyeti ürün maliyetini aşıyor. Çorabın taban kısmı pamuklu rahat kumaştan bilek üstü kısmıysa elastik ve vücuda yapışan bir çeşit kumaştan yapılmış. Kalflere kadar çıkıyor.

Sora Tekstil alış-veriş deneyimimden şimdilik oldukça memnun kaldım. Ramazan dolayısıyla henüz sürüş yapmadım fakat bayramdan sonra kullanıp deneyimlerimi ayrıca yazacağım.

*Beden seçerken sitelerindeki ölçüleri dikkate almanızı tavsiye ederim.
Öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Merak ettiğim kullanılmamış taytı hijyen nedeniyle değişmek istemeyen bir ay sonra memnun kalmazsanız ne gibi bir yardımda bulunacak. Taytı geri almayacağı kesin de, sonrası malum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ufuq81 ve gunerokn
Scudo
Evet, bunu ben de düşündüm ama yine de böyle bir yaklaşımları olması oldukça hoş. Bir şekilde mağduriyeti giderebilecekleri kanaatindeyim. Ürünlerine ve ölçülerine güveniyor olmaları ayrı bir olay. AR-GE tarafına önem verdiklerini gösteriyor diye düşünüyorum. Kullandıktan sonraki düşüncelerimi ekleyeceğim ve süreci göreceğiz. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: ahmet1914
Benzer olayı bende yaşadım yaklaşımları direk reddetmek değil kibarca ikna etmek üzerine kurulu,gayet yerinde bir hareket,müşteri olarak yanılgımız şu,ölçülere bakarak alıyoruz,ürün elimize ulaşıncada özellikle tayt grubunda ilk giydiğimizde çok sıkı oturuyor ve eyvah küçük almışım diye hayıflanıyoruz ama bir iki kullanımdan sonra esnememi dersiniz alışmamı dersiniz yanıldığımızı anlıyoruz,satıcı sanırım bu durumla sık karşılaştığı için gayet ılımlı ve sakin,tabi çok ekstra durumlar için aynı şeyi diyemem,adam almıştır ve tayt bacağından bile girmiyordur o ayrı.

Dolar firlamadan classic stoğu yapayım dedim. Kalıbı çok güzelmiş. Slimfit olmadığı için M beden aldım ve slimfit gibi oldu. Cuk oturdu. Ayrıca yeni yazı fontu gerçekte daha hoş duruyor.

Screenshot_20230502_142356.jpg
Screenshot_20230502_142433.jpg
IMG_20230420_101546~2.jpg

Çok renkliler çirkin ya :D Beğenene saygım sonsuz tabi.

• Beğen
Tepkiler: Mtnmdn ve Rhodiumm
Bir de büyük beden yapsalar. Direkt alacağım.

Tayt stoğu yok alamadım.
Pro team zone forma aldım bakalım gardrop siyah forma doldu keşke farklı rengi de olsaydı. Heyecanlıyım gelmesini dört gözle bekliyorum.

Bir de büyük beden yapsalar. Direkt alacağım.
AGU markasına bakabilirsin. Regular fit harika formalar yapıyorlar. Hollanda markası.
(link)
Kırmızı olanını kullanıyorum çok rahat ve iyi malzemeden yapılmış.

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
AGU markasına bakabilirsin. Regular fit harika formalar yapıyorlar. Hollanda markası.
(link)
Kırmızı olanını kullanıyorum çok rahat ve iyi malzemeden yapılmış.
Teşekkürler, hemen bakıyorum.

Sora nın baselayer ürününü kullanan var mıdr? Almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?

Geçen senekini kullanıyorum. Sert/kalitesiz kumaş, sert ve kötü dikiş tasarımı ile bana çok rahatsız edici geliyor. Aliexpresten aldığım santic markalı ürün ise üzerimde yokmuş gibi hissettiriyor.

Sora nın baselayer ürününü kullanan var mıdr? Almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?

ben gecen sezonun urununu yaklasik 2 sezon tepe tepe kullandim halen kullanmaya da devam ediyorum bana misin demedi :D yalnizca surekli yikamaktan dolayi siz de takdir edersiniz ki boyun ve omuz kisimlarinda cok hafif bir renk degisimi gibi bir sey var cok da belli olmuyor, beni de zaten rahatsiz etmiyor. su an sitede mevcut base-layerlardan da 2-3 tane siparis vermeyi planliyorum.

IMG_1165.jpegIMG_1166.jpeg

• Beğen
Tepkiler: kyucel
ben gecen sezonun urununu yaklasik 2 sezon tepe tepe kullandim halen kullanmaya da devam ediyorum bana misin demedi :D yalnizca surekli yikamaktan dolayi siz de takdir edersiniz ki boyun ve omuz kisimlarinda cok hafif bir renk degisimi gibi bir sey var cok da belli olmuyor, beni de zaten rahatsiz etmiyor. su an sitede mevcut base-layerlardan da 2-3 tane siparis vermeyi planliyorum.

303791 dosyayı görüntüle303792 dosyayı görüntüle
Bu ürünün avantajı nedir?

konu ile ne kadar ilgili bilemedim ama tüm ürünlerde yoğun kullanıma bağlı olarak bi ter kokusu birikiyor. özellikle baselayerlarda, nasıl temizliyorsunuz bu kokuyu? ne kadar yıkasam bazı ürünlerde bu kokudan kurtulamadım açıkçası. nasıl yıkıyorsunuz ürünleri, hangi deterjanı kullanıyorsunuz?

konu ile ne kadar ilgili bilemedim ama tüm ürünlerde yoğun kullanıma bağlı olarak bi ter kokusu birikiyor. özellikle baselayerlarda, nasıl temizliyorsunuz bu kokuyu? ne kadar yıkasam bazı ürünlerde bu kokudan kurtulamadım açıkçası. nasıl yıkıyorsunuz ürünleri, hangi deterjanı kullanıyorsunuz?
Bu koku henüz baselayerda mevcut değil ama garminin nabiz bandında mevcut..bir türlü çıkmayan değişik bir koku. Her sürüş sonrası makinede yıkamaya başladım ama gitmiyor koku..

Bu koku henüz baselayerda mevcut değil ama garminin nabiz bandında mevcut..bir türlü çıkmayan değişik bir koku. Her sürüş sonrası makinede yıkamaya başladım ama gitmiyor koku..
Arkadaşlar evinizde kova varsa sürüş sonrası giydiginiz mayo ,tayt, artık ne kullanıyorsanız duş aldığınız sıcaklıktaki suyu kovaya koyun üzerine makina deterjanı ve makinada kullanılan parfümlü yumuşatıcı koyun suyu bir elinizle çalkalayın deterjan ve yumuşatıcı karışsın sonra kıyafetleri içine basın bir iki saat bekletin sonra normal nasıl yıkatıyorsanız yıkayın ben şahsen aşırı bir çamur kir olmadıktan sonra elimle citeleyip asıyorum makinada bizimkiler ne varsa basıp yıkıyor daha çok yıpranıyor elde daha iyi kolay gelsin 😁

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
Siparişim elime ulaşmış bulunmaktadır.

Baselayer ilk modelden çok daha iyi ve hafif. Eskisi gibi kaşındırmıyor.

Eldiven ve çorapları bisikletin rengine uyumlu olsun diye kırmızı aldım. Eldiven de ilk modelden daha iyi gözüküyor. Elin altında kalan kısmı diğer modele göre daha kalın ce güçlendirilmiş gibi. Antislip yerin üstünde bir katman daha var.

Formayı bir beden büyük aldım her zamanki gibi, baselayeri ise iki beden büyük aldım. İkisi de tam oluyor üstüme. Pro team forma diğer formalardan çok farklı.

Ter atması gibi teknik konulara girmeyeceğim. Sora’yı her giydiğimde zaten bu konularda kendilerini geliştirmiş oluyorlar. Bu da muhakkak iyidir bu konuda.

Dosyalar

• IMG_0382.jpeg
    IMG_0382.jpeg
    85 KB · Okunma: 81
Geri