makaram
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.508
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
(link)Strava da , etkinliklerin altında yazan , hava durumu, rüzgar vs... bilgileri nasıl aktif ediyoruz?
Strava bir süredir uygulama üzerinden sensör desteği vermiyor. Sensörü/leri başka bir cihaz ile kullanarak sonucunu Strava’ya aktararak görebilirsiniz.Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak. Trainer kullanırken bilgisayarı açıp sensörler sayesinde hız kadans ve gittiğim km sayılarını görüyorum fakat bilgisayar gps algılarsa olduğum yerde mi bu verileri kaydedecek strava? Yani normalde dışarıda sürerken strava da çıkan route, trainer üzerinde sabit bir yerdeymişsin gibi mi çıkıyor? Ya da trainer üzerinde yaptığın antrenmanı stravaya başka bi özellik seçip kaydedebiliyor muyuz ? Böyle bir özellik var mı stravada?
Yok demek istediğim şu sensörlerle ztn bisiklet bilgisayarını açıyorum aslında dışardaymış gibi her şey ama bu sürüşü strava ya atarken bisiklet bilgisayarı gps algılarsa olduğum yerde sürüyormuşum gibi mi atacak stravaya? Yani stravada dışardayken gittiğin yolu gösteren yer tek biyerde sabit olarak mı görünüyor acaba? ben trainer antrenmanlarımı stravaya atarken böyle görünmesini istemiyorum manuel giriş gibi görünmesi istiyorum. Stravanın Böyle bi ayarı var mı demek istemiştimStrava bir süredir uygulama üzerinden sensör desteği vermiyor. Sensörü/leri başka bir cihaz ile kullanarak sonucunu Strava’ya aktararak görebilirsiniz.
Genelde trainer üzerinde GPS kullanılmaz. Kullanılırsa şu şekilde saçma sapan birşey çıkıyorMerhaba arkadaşlar bir sorum olacak. Trainer kullanırken bilgisayarı açıp sensörler sayesinde hız kadans ve gittiğim km sayılarını görüyorum fakat bilgisayar gps algılarsa olduğum yerde mi bu verileri kaydedecek strava? Yani normalde dışarıda sürerken strava da çıkan route, trainer üzerinde sabit bir yerdeymişsin gibi mi çıkıyor? Ya da trainer üzerinde yaptığın antrenmanı stravaya başka bi özellik seçip kaydedebiliyor muyuz ? Böyle bir özellik var mı stravada?
Bu sefer diğer özellikler stablize çalışmayabilir Alternatif mi arasak acaba)Bugünden itibaren strava uygulamanızı güncellemeyin. Açıksa otomatik güncellemeleri kapatın.
Stravanın sistemi artık değişiyor, Komlar, segment analizleri filan ücretli üyeliğe geçiriliyor. Yeni gelecek özelliklerin tamamı ücretli aboneliğe sahip üyelere sunulacakmış. 60 günlük ücretsiz deneme vermişler.
tahminen;İlk defa strava bugün kullandım aynı rotada 3 defa gidip gelmeme rağmen tek gidiş hesaplanmış mesafeyi. Ortalama hız doğru ise ben ben değilim zaten neden böyle oldu?
227193 dosyayı görüntüle
Merhaba. Nasıl yaptınız?Strava da , etkinliklerin altında yazan , hava durumu, rüzgar vs... bilgileri nasıl aktif ediyoruz?