Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava hakkında bilinenler, bilinmeyenler

Scudo
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak. Trainer kullanırken bilgisayarı açıp sensörler sayesinde hız kadans ve gittiğim km sayılarını görüyorum fakat bilgisayar gps algılarsa olduğum yerde mi bu verileri kaydedecek strava? Yani normalde dışarıda sürerken strava da çıkan route, trainer üzerinde sabit bir yerdeymişsin gibi mi çıkıyor? Ya da trainer üzerinde yaptığın antrenmanı stravaya başka bi özellik seçip kaydedebiliyor muyuz ? Böyle bir özellik var mı stravada?

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak. Trainer kullanırken bilgisayarı açıp sensörler sayesinde hız kadans ve gittiğim km sayılarını görüyorum fakat bilgisayar gps algılarsa olduğum yerde mi bu verileri kaydedecek strava? Yani normalde dışarıda sürerken strava da çıkan route, trainer üzerinde sabit bir yerdeymişsin gibi mi çıkıyor? Ya da trainer üzerinde yaptığın antrenmanı stravaya başka bi özellik seçip kaydedebiliyor muyuz ? Böyle bir özellik var mı stravada?
Strava bir süredir uygulama üzerinden sensör desteği vermiyor. Sensörü/leri başka bir cihaz ile kullanarak sonucunu Strava’ya aktararak görebilirsiniz.

Strava bir süredir uygulama üzerinden sensör desteği vermiyor. Sensörü/leri başka bir cihaz ile kullanarak sonucunu Strava’ya aktararak görebilirsiniz.
Yok demek istediğim şu sensörlerle ztn bisiklet bilgisayarını açıyorum aslında dışardaymış gibi her şey ama bu sürüşü strava ya atarken bisiklet bilgisayarı gps algılarsa olduğum yerde sürüyormuşum gibi mi atacak stravaya? Yani stravada dışardayken gittiğin yolu gösteren yer tek biyerde sabit olarak mı görünüyor acaba? ben trainer antrenmanlarımı stravaya atarken böyle görünmesini istemiyorum manuel giriş gibi görünmesi istiyorum. Stravanın Böyle bi ayarı var mı demek istemiştim

Genelde trainer üzerinde GPS kullanılmaz. Kullanılırsa şu şekilde saçma sapan birşey çıkıyor

Screenshot_20200323-044516_Strava.jpg

Herkese merhaba. uzun zamandır araştırdığım ama cevabını bulamadığım bir soru sormak istiyorum. belki aramızda bilen arkadaşlar vardır. strava veya diğer uygulamalar üzerinde oluşturduğumuz rotayı apple watch veya diğer markaların akıllı saatleri üzerinden takip edebilir miyiz? bisikletime yol bilgisayarı almadan aynı işi akıllı saat üzerinden yapabilir miyim?

@damar15 Amazfit Stratos 2 kullanıcısıyım GPX dosyası olarak attığınızda rota içinde yönlendirme yapıyor saat.
Merhaba.

• Beğen
Tepkiler: damar15
@trainspotting35 teşekkürler. yol eğim bilgisi gibi ayrıntılı bilgi veriyormu yoksa sadece yönlendirme mi yapıyor? ve bu sizce yeterli mi?

@damar15 Ben bu özelliği hiç kullanmadım bende aynı zamanda km saati de mevcut rota atmam gerektiğinde ona atıyorum o bu bilgilendirmeleri yapıyor ama Amazfit yapmıyor galiba.

Stravanın sistemi artık değişiyor, Komlar, segment analizleri filan ücretli üyeliğe geçiriliyor. Yeni gelecek özelliklerin tamamı ücretli aboneliğe sahip üyelere sunulacakmış. 60 günlük ücretsiz deneme vermişler.

• Beğen
Tepkiler: bonder76 ve mazot
Bugünden itibaren strava uygulamanızı güncellemeyin. Açıksa otomatik güncellemeleri kapatın.

Bugünden itibaren strava uygulamanızı güncellemeyin. Açıksa otomatik güncellemeleri kapatın.
Bu sefer diğer özellikler stablize çalışmayabilir:D Alternatif mi arasak acaba:))

• Beğen
Tepkiler: bonder76
Stravanın sistemi artık değişiyor, Komlar, segment analizleri filan ücretli üyeliğe geçiriliyor. Yeni gelecek özelliklerin tamamı ücretli aboneliğe sahip üyelere sunulacakmış. 60 günlük ücretsiz deneme vermişler.

Elitist karbon çetesi sevinecek bu duruma, erken bayram hediyesi. Diğerlerinden ortalama 2.183 kg hafif bisikletle yapılan dereceler nihayet KOM olabilecek! İtiraz eden varsa alucudur, habire kızartma yiyordur.

İlk defa strava bugün kullandım aynı rotada 3 defa gidip gelmeme rağmen tek gidiş hesaplanmış mesafeyi. Ortalama hız doğru ise ben ben değilim zaten neden böyle oldu?
Screenshot_20200520_110249_com.strava.jpg

İlk defa strava bugün kullandım aynı rotada 3 defa gidip gelmeme rağmen tek gidiş hesaplanmış mesafeyi. Ortalama hız doğru ise ben ben değilim zaten neden böyle oldu?
227193 dosyayı görüntüle
tahminen;
telefon tuşkilidine girdiğinde arka fonda çalışmıyor strava (ayarlarda o şekilde kalmıştır)dönüş yerinde elinize aldıysanız orada tekrar açılmıştır, aradaki mesafeyi de 1 saniye aldınız gibi gösterince de saçma değerler çıkmış....

Segmentler 20 Mayıs 2020 tarihi ile gitti. Hayırlı olsun 😒

Geri