Scudo Sports

Strava yardım

Bisikletimin ağırlığını nasıl öğrenebilirim? Bakabileceğim bir site var mı?

Basküle çıkıp ağırlığınızı not alın. Bisikleti kucağınıza/omzunuza alıp tekrar çıkın. Not aldığınız ilk ağırlığı bu yeni ağırlıktan çıkarın.

Son düzenleme:
Scudo
Bisikletimin ağırlığını nasıl öğrenebilirim? Bakabileceğim bir site var mı?
Söylenildiği gibi, gram gram ölçmeye gerek yok. Bisiklet modelinize göre yaklaşık ağırlığı aşağı yukarı bellidir zaten.

Mi Band 5. Zepp üzerinden bağladım.

Ben de Mi Band 5 ve Zepp uygulamasını kullanıyorum. Ben Zepp'ten başlatıyorum aktiviteyi. Zepp'ten başlatınca saatten de otomatik başlıyor bluetoothla bağlı oldukları için. Daha sonra Zepp'ten aktiviteyi bitirdikten 5-10 saniye sonra Strava'ya gönderiyor bilgileri orada da görebiliyorsun.

• Beğen
Tepkiler: lee
Merhabalar;

Bir sorum var, yardımcı olabilecek arkadaş çıkar mı acaba?

Daha önceden Strava üstünden kaç dakika/saat eğim çıktıysak, sürüşün yüzde kaçı eğimde geçti onun bilgisi yer alıyordu sanki, şimdi baktım fakat bulamadım. Acaba bu veriye ulaşabilir miyiz? Aynı soru Garmin Edge için de geçerli. Orada da bu bilgiyi bulamadım.

Merhabalar;

Bir sorum var, yardımcı olabilecek arkadaş çıkar mı acaba?

Daha önceden Strava üstünden kaç dakika/saat eğim çıktıysak, sürüşün yüzde kaçı eğimde geçti onun bilgisi yer alıyordu sanki, şimdi baktım fakat bulamadım. Acaba bu veriye ulaşabilir miyiz? Aynı soru Garmin Edge için de geçerli. Orada da bu bilgiyi bulamadım.
Chrome üzerinden elevate eklentisi ile o bilgiyi PC'de görebiliyorum.

Chrome üzerinden elevate eklentisi ile o bilgiyi PC'de görebiliyorum.

Strava'nın sunduğunu sandığım eğim verisi, bu eklentinin özelliğiymiş. Elevate eklentisini unutmuşum, çokça teşekkürler.

Strava’ya o kadar para ödüyoruz. Yani ben(bireysel olarak biz demek istiyorum) değil hepimiz. Milyonlarca kullanıcı akıllı antrenman önerisi sunamaz mı? Sadece tracker olarak mı kalacak bu uygulama? Şeytan diyor ki gir şu piyasaya bi uygulama yaz ama strava tekelleşti bir kere göze alamaz ki insan. Neyse gidişat nolur? CEO’su da değişti. Ona mı sorsam linkedin’den felan?

• Beğen
Tepkiler: mazot
Yeni özellik gelmiş şimdi e-mail geldi. Garmin, wahoo, igpssport gibi yol bisikleti kullananları ilgilendirmiyor, daha çok strava uygulamasını kullananların işine yarayacak gibi gözüküyor.
1681496904346.png

Arkadaşlar net bir soru sorucam. Bugün ucmakdereye tırmandım. Benden önce birisi de çıkıyordu yokuşta tıngır tıngır. Neyse ben onu geçtim falan. Ama strava verilerine denk geldim, hepsinde benim ortalamalardan daha iyi. Böyle bir şey olabilir mi ? Düz mantık olarak düşünüyorum. Birinden daha hızlıysan verilerde de ondan hızlı görünürsün.

Arkadaşlar net bir soru sorucam. Bugün ucmakdereye tırmandım. Benden önce birisi de çıkıyordu yokuşta tıngır tıngır. Neyse ben onu geçtim falan. Ama strava verilerine denk geldim, hepsinde benim ortalamalardan daha iyi. Böyle bir şey olabilir mi ? Düz mantık olarak düşünüyorum. Birinden daha hızlıysan verilerde de ondan hızlı görünürsün.
Hangi verilerde sizden daha iyi? Genel sürüş verilerindemi yoksa sadece tırmanıştaki verilerde mi?

Hangi verilerde sizden daha iyi? Genel sürüş verilerindemi yoksa sadece tırmanıştaki verilerde mi?
Hepsinden valla ya 🥶 hatta o tırmanırken ben onu geçtim mesela bi yokuşta. Hani bari birinde daha hızlıyım dicem ama yok yani😅

Atın verileri ki yorum yapmamiz kolay olsun.
Gece gece olayı çözdüm galiba. Benim denk geldigim arkadaş strava kullanmıyor olabilir 😅 bence çok basit ve mantıklı bir açıklama. Konuyu meşgul ettim, kusura bakmayın 🙃

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Gece gece olayı çözdüm galiba. Benim denk geldigim arkadaş strava kullanmıyor olabilir 😅 bence çok basit ve mantıklı bir açıklama. Konuyu meşgul ettim, kusura bakmayın 🙃
Hem strava verilerinde benden iyi yazıyorsunuz hemde strava kullanmyor olabilir yazıyorsunuz. Hiç mantıklı açıklama değil aksine beyin yakan cinsten bir açıklama 🤣🤣

Hem strava verilerinde benden iyi yazıyorsunuz hemde strava kullanmyor olabilir yazıyorsunuz. Hiç mantıklı açıklama değil aksine beyin yakan cinsten bir açıklama 🤣🤣
Ya yok, şöyle düşündüm. Stravada böyle bir şey olsa zaten ortaya çıkardı illaki. O zaman daha makul açıklamalar düşünmek gerek diyerekten aklıma bu açıklama geldi 😂😂

Son zamanlarda e-bike kullananlar tüm komları alıyorlar bu gerçekten sinir bozucu bir durum. Adam birde utanmadan video çekip koyuyor.

• Beğen
Tepkiler: makaram
Geri