trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.271
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bende de bayadır öyle, kaldırdım yeniden kurdum yok düzelmedi. Kim sürmüş göremiyorum, bizim bir abide android normal çalışıyor sanırım güncelleme yapmadığı için öyle.
İlk kez nabız verisiyle bir aktivite gerçekleştirdim, ancak 1 saat 22 dakikalık aktivitenin 1 saat 16 dakikasını Zone 5'te geçmişim gibi gösteriyor. Maksimum nabzımı 180 giriyorum, custom veriler giriyorum değişen bir şey olmuyor. Bu nabız bölgelerini nasıl güncelleyeceğim anlayamadım?
Strava'nın standart yöntemi yaşa göre otomatik ayarlamak. Ancak (link) ekranında custom heart rate, yani istediğiniz nabız aralıklarını kendinizin ayarlayabileceği bir bölüm var. Tahmini hesaplama bana uymadığı için, bolca paylaşımı yapılmış olan Dr.Coggan formülüyle kendi nabız aralıklarımı belirledim. Hem Strava'da, hem Connect'te o değerleri kullanıyorum.İlk kez nabız verisiyle bir aktivite gerçekleştirdim, ancak 1 saat 22 dakikalık aktivitenin 1 saat 16 dakikasını Zone 5'te geçmişim gibi gösteriyor. Maksimum nabzımı 180 giriyorum, custom veriler giriyorum değişen bir şey olmuyor. Bu nabız bölgelerini nasıl güncelleyeceğim anlayamadım?
Custom bölümü seçilimi. Ayarları yaptıktan sonra Based on Max Heart Rate te kalmış olmasın.İlk kez nabız verisiyle bir aktivite gerçekleştirdim, ancak 1 saat 22 dakikalık aktivitenin 1 saat 16 dakikasını Zone 5'te geçmişim gibi gösteriyor. Maksimum nabzımı 180 giriyorum, custom veriler giriyorum değişen bir şey olmuyor. Bu nabız bölgelerini nasıl güncelleyeceğim anlayamadım?
Değişiklikler bir sonraki sürüşünüz için geçerli olacaktır. Hali hazırda kayıt olmuş sürüşün verileri değişiklik yapılınca değişmiyor.@Özcan @trainspotting35 teşekkür ederim ben de bu şekilde ayarlıyorum ama ne şekilde denediysem, yani based on max heart rate de seçiliyken kaydetsem, custom seçiliyken de kaydetsem değişiklik olmuyor. Acaba bu ayarlamayı yaptıktan sonrası için de veriler değişiklik gösteriyor, yani bundan sonra yapacağım antrenmanda mı güncellenmiş aralıklara göre verecek analizi diye düşünüyorum şu an..
Kadir Hocam bu bir android ui/ux hatası. Düzeltmediler yıllardır iphone'da bu sorun yok.Evet düzelmiş sonunda.
Bir de strava ile ilgili çözemediğim başka bir durum var. Kişi isimlerinin yanında sağ tarafta kırmızı bir dikdörtgen var. Ne işe yarıyor anlamadım.
307717 dosyayı görüntüle
Normalde pek fazla segmentleri kurcalamam ama bir kaç seferdir dikkatimi çekiyor yaşadığım il Kayseri ve bazı segmentlerde çok fazla yabancı kişiler var. Acaba onlar bu segmentleri nasıl alıyorlar? Zwift gibi uygulamalardan mı yoksa cidden ordan geçmişler mi?
Yarın yine u. arası yarış var Kayseri'de, KOMlara dikkat!
19 Ağustos 2023 Grand Prix Kaisareia (Erkek). 19 Ağustos 2023 Grand Prix Kaisareia (Kadın)
(link)
Bilgisayardan ayrı telefondan ayrı bak fiyataHerkese merhaba, 1 aya yakındır stravayı ücretsiz deneme sürümü ile kullanıyordum. Üyelik için tıkladığımda 799tl yıllık gördüm. Strava kullanan arkadaşlarıma sorduğumda 250tl civarı ödeme yaptıklarını öğrendim. Stravaya mesaj attığımda bölgesel fiyatlandırma için bölgemin kontrolünün yapıldığını teyit ettiler. Fiyatın bu seviyeye çıkartılmış olma olasılığı var mıdır, yoksa başka bir yol ile mi üyelik açmam gerekir. Fikri olan varsa çok memnun olurum.
Android kullanıyorum, hem app'ten, hem site üzerinden aynı fiyatlandırması alıyorum.
O zaman üzgünüm Okan. 800 TL bayılacağız. 😓Telefondan bakınca 799tl görünüyor, bilgisayardan bakınca ise 29dolar görünüyor yıllık ücret. 🤔
Mi band 5 bileklik vardı bende. Nabız verisini alıyordu ama bilekten alınan veriler çok doğru olmuyor diye okumuştum o sebeple göğüs bandı aldım daha sonradan. Mi band 5le oluyorsa sizin saatinizle de oluyordur diye düşünüyorummerhaba, akıllı saat ile strava kullanımında nabız ölçümü mümkün mü acaba? Telefon : samsung s23 ultra , akıllı saat : samsung watch5
Evet. Rotanızın GPX dosyasını indirip, google haritalara yükleyerek oluyor. Youtubede videolu anlatımları mevcut.Stravada çizdiğimiz rotayı Google haritalara aktarabiliyor muyuz?