Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Belki yeni üyelerden isim değiştirmek isteyen biri olursa diye yazıyorum. Bayağı araştırdım hatta yetkililere de sordum net bir cevap gelmemişti. 61 mesajdan sonra kullanıcı ismi değiştirme bölümü ayarlarda aktif oldu. Yazabileceğim alakalı başlıklar kapalı olduğu için buradan bilgilendirme geçeyim dedim :D

Scudo
Ördü kader ağlarını

• Beğen
Tepkiler: can^
Linkedin'de "Siber Güvenlik" hakkında haftalık yazılar yayınladığım bir bültenim var. Bu konulara merakınız varsa (link)ulaşabilirsiniz.

Türkçede 30 işaretlesem
Sosyal zaten mantık 10 oradan gelse
Mat 20'yi zorlasam
Fenim iyi oradan da 14 net gelse
70 net gelir herhalde
4 aydır 85net te takıldım kaldım. Arada bi 92 görüyorum bi 78 görüyorum. Ama yok ben beceremedim bu işi 80 netde kaldım 90 üstüne bi kapak atsam oldu bu iş ama olmuyor.

Türkçe 25-28 net
Sosyal 14-16
Matematik ~30
Fen 12-14
Topla gel 81-88 net.
geneli ortalama bu sekilde.

Ayt daha da kötü:
Matematik ~30
Fen ~25

Sonumuz hayir olsun ne çektik bu yks den

4 aydır 85net te takıldım kaldım. Arada bi 92 görüyorum bi 78 görüyorum. Ama yok ben beceremedim bu işi 80 netde kaldım 90 üstüne bi kapak atsam oldu bu iş ama olmuyor.

Türkçe 25-28 net
Sosyal 14-16
Matematik ~30
Fen 12-14
Topla gel 81-88 net.

Ayt daha da kötü:
Matematik ~30
Fen ~25

sizin netler çok iyiymiş hedef yüksek değilse çok rahat kazanırsınız.

sizin netler çok iyiymiş hedef yüksek değilse çok rahat kazanırsınız.
Hedef yüksek hocam. 8 bin. Ben esseklik ettim adam akilli calismadim. Sene başı 60 netle basladim tyt ye.

• Beğen
Tepkiler: Jarjaledi
Güneşin kendini göstermeye başlamasıyla forumda bir "bahar kıpırdanması" hasıl oldu sanki.

• Beğen
Tepkiler: ghostt
Dün burda lapa lapa kar yağdı. Gelseydin de kıpır kıpır olsaydın -2 derecede. 🤣
Dün öğleden sonra 3 gibi İstanbul anadolu yakasında da bir kar yağdı, 5 dakikada arabanın üzeri 3-4 cm kar oldu yerler vs. İnanılmaz bir durum gerçekten. Meteoroloji tarafında da tahminlenen bir olay değil en azından bültende yağmur görünüyordu. Anlayacağınız eğer bir şeyler düzelmezse yakın gelecekte acayip tuhaf hava olaylarının yaşandığı bir memlekete döneceğiz.
Selamlar

Bu sene yaz daha sıcak olabilir
Mevsim normallerinin üzerinde

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri

Türkçe 25-28 net
Sosyal 14-16
Matematik ~30
Fen 12-14
Topla gel 81-88 net.

Ayt daha da kötü:
Matematik ~30
Fen ~25

Türkçe düşükmüş. Kolayca oradan 30-35 bandına taşıyabilirsin. Benim de fen kanayan yaram maalesef. 10 üstü gelmiyor. 15-16 gelse 100+ :) TYT çok da kasmamak lazım. AYT çok çok önemli. AYT 75+ taşıdıktan sonra TYT ne olursa olsun 10 bin garanti zaten. AYT 75+ yapan adamın da TYT'sinin 90 üstüdür diye bu yorumu yaptım. Başarılar.

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri ve can^
Ülkede neden 3-5 marka Jant markası var. Çeşit yok çeşit kafayı soyıracam

Ülkede bisiklet sporunu çoluk çocuk sporu ve aracı olarak görüldüğü için her şey kısıtlı. Forma,tayt, jant vb gibi şeyler çok kısıtlı.

• Beğen
Tepkiler: can^
Türkçe düşükmüş. Kolayca oradan 30-35 bandına taşıyabilirsin. Benim de fen kanayan yaram maalesef. 10 üstü gelmiyor. 15-16 gelse 100+ :) TYT çok da kasmamak lazım. AYT çok çok önemli. AYT 75+ taşıdıktan sonra TYT ne olursa olsun 10 bin garanti zaten. AYT 75+ yapan adamın da TYT'sinin 90 üstüdür diye bu yorumu yaptım. Başarılar.
Evet Türkçem kötü. Umarim hedeflerimize ulaşırız. Pazar günü başarılar dilerim

Ülkede bisiklet sporunu çoluk çocuk sporu ve aracı olarak görüldüğü için her şey kısıtlı. Forma,tayt, jant vb gibi şeyler çok kısıtlı.
Vision trimax serisi yok. Sadece birkaç yerde team serisi var. Bir kaç shimano vs campagnolo var. 25k TL janta vermek zorunda kalmak istemiyorum 😔

Benim en aklımı almayan şey de neden kompozit karbon jantların olmadığı. Herkes sporcu değil ama karbon kompozit jantlar en iyi janttan daha iyi özellikteler, önemli olan jantın sertliği. Karbon jant alan kilosu için almaz ama piyasayı arz talep şekillendirmiyor bence. Ben ne yapayım tırmanış jantını yarışta kullanmayacaksam, olsa olsa triatlon jantı alırım.

Geri