Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Az önce deneme amacıyla strava uygulamasının android için crackli apksını yükledim. Her şey değil ama çoğu özellik ücretsiz olarak açıldı. Nabız ve güç zone bölgeleri, segmentlerin geçmiş performans değerleri, ayrıntılı segment performans analizi ve full leaderboard. Profil fotoğrafındaki premium simgesi çıkmadı ama :)

Son düzenleme:
Scudo
Az önce deneme amacıyla strava uygulamasının android için crackli apksını yükledim. Herşey değil ama çoğu özellik ücretsiz olarak açıldı. Nabız ve güç zone bölgeleri, segmentlerin geçmiş performans değerleri, ayrıntılı segment performans analizi ve full leaderboard. Profil fotoğrafındaki premium simgesi çıkmadı ama :)
Kadir sende hem kask takmıyorsun hem cracklı kullanıyorsun :p

Az önce deneme amacıyla strava uygulamasının android için crackli apksını yükledim. Her şey değil ama çoğu özellik ücretsiz olarak açıldı. Nabız ve güç zone bölgeleri, segmentlerin geçmiş performans değerleri, ayrıntılı segment performans analizi ve full leaderboard. Profil fotoğrafındaki premium simgesi çıkmadı ama :)

Özellikle bankacılık uygulamalarını kullandığınız telefonlara cracklenmiş apk'ları yüklemekten kaçının bence. Siz adamların size iyilik yaptığını düşünüyorsunuz ancak uygulama arka planda neler yapıyor bilemezsiniz.

@Spartiat hocam linkteki parçayı ilk defa görüyorum. İnceledim ama anlayamadım ne olduğunu.
...

STI kolların fren teli çekim oranıyla V frenin çekim ihtiyacı aynı değil. O farkı kapatmaya yarıyor.

...Ben normalden biraz daha uzun olan ((link)) fren bacağı aldım ve 28 jantı takınca hiçbir ek parçaya gerek kalmadan pabuçları taktım. Fren performansı çok iyi. Baradine pabuç var. ...

Düz gidon ve onun fren kollarıyla değil mi? STI kollar takılmadı hala?

...Kadro disk fren uyumlu ama v fren konusunda muhafazakar bir insanım. Seviyorum v freni :)...

Muhafazakar değilim ama ben de severim.

...Evet dedidiniz gibi bisiklet yola dönüşmüş olmuyor zaten kadro geometrisi yol değil ama gravele çok yakın. Ayrıca oturuş pozisyonu çok konforlu. Bu dönüşmü yapma amacım kalın teker takma ihtiyacı. Yol bisikletim en fazla 25 mm destekliyordu. Bu dönüşüm ile en kalın lastiği bile uygun jant ile takabilirim. Samsun'da tırmanış yaptığım yerlerin yolları hep bozuk ve genelde beton. Kalın lastik ile daha performanslı ve konforlu sürüş yapılabiliyor.

En güzel bisiklet kullanıcısının işini gören bisiklet.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
STI kolların fren teli çekim oranıyla V frenin çekim ihtiyacı aynı değil. O farkı kapatmaya yarıyor.

Düz gidon ve onun fren kollarıyla değil mi? STI kollar takılmadı hala?

Kolları henüz takmadım ama dediğiniz parçayı kullanmadan sorunsuz şekilde montaj yapan birçok video izledim youtube'da. Ama araştıracağım. Öğrenmiş oldum sayenizde. Bilgi için teşekkürler.

İnceleme - Kron Xaos Rijit Mtb 26 forumdan bir kullanıcı da aynı kolları v fren ile sorunsuz şekilde kullanmış zamanında @Spartiat hocam

Son düzenleme:
Facebook'ta güzel çin yemekleri diye bir kanaldan habire video çıkmaya başladı. İçeriği komikliği için izliyorum desem yeridir. Kapıyı kırarak giren genç kızlar bizim esas oğlanımıza yemek yaptırıyor ama müzik tam klişe çin müziği.

Şu ayak bir iyileşse de düşünmeden turlara çıkabilsem.

Şu ayak bir iyileşse de düşünmeden turlara çıkabilsem.

İyileşir umarım bir an önce.

Bana 2015'te araba çarptı. Ayak bileğimden ameliyat oldum. 40 gün üstüne basma yasağıyla alçıda kaldı ayağım. Vidalar hala duruyor bileğimde.

Neyse, alçı alındığında bacağım çok zayıflamıştı. Genel olarak da son derece kondisyonsuz kalmıştım. O moral bozukluğuyla bir daha hiç süremeyeceğimi sanarak yol bisikletimi yok pahasına satıp, bir Dahon almıştım. Normale dönünce pişman oldum tabii

modlu zwift apk kullanan var mı?

İyileşir umarım bir an önce.

Bana 2015'te araba çarptı. Ayak bileğimden ameliyat oldum. 40 gün üstüne basma yasağıyla alçıda kaldı ayağım. Vidalar hala duruyor bileğimde.

Neyse, alçı alındığında bacağım çok zayıflamıştı. Genel olarak da son derece kondisyonsuz kalmıştım. O moral bozukluğuyla bir daha hiç süremeyeceğimi sanarak yol bisikletimi yok pahasına satıp, bir Dahon almıştım. Normale dönünce pişman oldum tabii
Teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun. Kırık olayı sonrası çok ilginç oluyor gerçekten. Ben de sol kolumu üç kere kırmıştım peşpeşe. Artık son alçılar alındığında el bileğim iki, üç parmak kalınlığı kadar kalmıştı. Bileğim de normalde kalındır. Düzelmesi sürdü ama dediğiniz gibi eski haline geldi.

Son düzenleme:
geçen hastaneye yolum düştü, çok ciddi hasta olan insanlar gördüm. dünyada ne sağlık sorunları var yahu. bekleme yerinde ağır hasta insanlar vardı, kendimi çok garip hissettim.

basit enfeksiyon durumlarında keyfim kaçıyordu önceden, milletin ne dertleri var diyip şükrettim.

hasta oluyorsun 1 haftaya geçiyor, o insanların hayatı hep öyle. yan tarafımda 35 - 40 yaşlarında bir adam kan kusuyor, göz göze geldik. ne hissettiğini o kadar iyi anladım ki. sağlık önemli.

Dağ bisikletine geçince yol bisikletini , yol bisikletine geçince dağ bisikletini özlüyorum... Şu okul bitse de ikisinden de bir tane edinebilsem. Şuan da mtb sürüyorum satılığa da koydum öylesine ama hiç de satasım yok yıllar sonra havalı maşanın keyfiyle tanışmışken.

• Muhteşem
Tepkiler: Cem Coşkun
hasta oluyorsun 1 haftaya geçiyor, o insanların hayatı hep öyle. yan tarafımda 35 - 40 yaşlarında bir adam kan kusuyor, göz göze geldik. ne hissettiğini o kadar iyi anladım ki. sağlık önemli.

Yaşadığımız ülkede "önleyici sağlık" bilinci gelişmediği için ne yazık ki bu haldeyiz. Yediğimiz, içtiğimiz, soluduğumuz hiçbir şey denetlenmiyor. En son İliç altın madeninde meydana gelen faciada olduğu gibi, kanserojen maddeler havamıza, suyumuza, toprağımıza karışarak bizleri yavaş yavaş zehirliyor. Sonra da kanser olan, tedavisi çok zor hastalıkların pençesine düşen insanlarla dolup taşıyor hastanelerimiz. Tabii bu durumdan, her hastayı para kaynağı olarak gören, hasta başına devlet hazinesinden garanti para alan büyük sermayenin hiçbir şikayeti yok.

Bundan yıllar önce, Türkiye'deki pirinç ve bakliyatın yarısından fazlasının yetiştirildiği ve Ergene nehrinin sularıyla sulanan Ergene havzasına karışan kanserojen maddelerle ilgili olarak, Sağlık Bakanlığı bir rapor hazırlatmıştı. Raporda "Bu topraklar zehirli, burada yetişen her şey insan sağlığını tehdit ediyor" gibi bir sonuç çıkınca da, rapor kamuoyuna açıklanmadan hasıraltı edilmişti. Neyse ki, ettiği yemine sadık olan bir vatansever hekim çıktı ve raporu açıkladı:

(link)

Peki sonra ne mi oldu? Sağlık Bakanlığı, Doç. Dr. Bülent Şık hakkında dava açtı. Daha sonra da KHK ile görevinden ihraç edildi. Yani asli görevi bu raporu halka duyurup önlem almak olanlar, bunu yapmayıp halk sağlığını tehdit eden bu durumla ilgili halkı uyarmak isteyeni cezalandırma yoluna gittiler.

(link)

Biz bu topraklarda daha çok cenaze kaldırırız...

Bu ülkede , özellikle internette. ironi yapılmaz , yapılamıyor zaten. İroni ye inanan iki taraf oluyor. Birisi Beğendiği istediği için inanıyor , öbür tarafta İroni olduğunu anlamıyor gerçekten öyle düşünüldüğüne inanıyor . İçinde yaşamasak dışardan Eğlenceli, komik bi ülke aslında. İçerden ise kahrediyor !

Sizin bisiklete sti kol ve yol gidonu montajı ile endurance bisiklet dönüşümü çok rahat yapılabilir. Kolları aliexpressten uygun fiyata alabilirsiniz. Ben 26 inch dağ bisikletini yola çevirdim sorun çıkmadı.
Bildirim ya gelmedi ya da ben görmedim kusura bakmayın. Şimdi sayfalara bakarken gördüm. Bisikleti ilk aldığım dönem de bu fikire kapılmıştım hatta Barış abi den her zaman olduğu gibi yardım istemiştim ne yaparım, ne ederim ve nasıl olur diye. Sağolsun kendisi detaylı bir şekilde bana yardımcı olmuştu fakat bisikleti dönüştürme maaliyeti absürt fiyatlara çıkınca bu fikirden vazgeçmek zorunda kalmıştım. AE ürünlerine güvenemiyorum kalite vb yapısından dolayı özellikle şu Trace Velo kanalını izlemeye başladıktan ve reddite ki negatif geri bildirimleri gördükten sonra iyice soğudum. Şuan tek yapabileceğim şey elimde ki bisiklet ile idare edebilmek.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
Bu ülkede , özellikle internette. ironi yapılmaz , yapılamıyor zaten. İroni ye inanan iki taraf oluyor. Birisi Beğendiği istediği için inanıyor , öbür tarafta İroni olduğunu anlamıyor gerçekten öyle düşünüldüğüne inanıyor . İçinde yaşamasak dışardan Eğlenceli, komik bi ülke aslında. İçerden ise kahrediyor !
Bisikletforum ironi için çok iyi. Ben bu kadar ironi yapmaya müsait bi yer görmedim :ssrtcbya:

Bisikletforum ironi için çok iyi. Ben bu kadar ironi yapmaya müsait bi yer görmedim :ssrtcbya:
Bisiklet kullanan bunu hobi edinen insan meraklı insan biraz daha akıllı , eğitimli oluyor. Ondan olabilir )).

Geri