Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Bisikleti de, bisiklet kültürünü de, mazisini ve bisikletle ilgilenmeyi de çok seviyorum ama bazı entel (geçinen) tipler var, gıcık oluyorum.. Hızlıca uzaklaşasım, o tiplerin olduğu grup sürüşlerine bir daha katılmayasım geliyor.. Şımarık ve pişmiş kelle gibi sürekli sırıtıp bisiklet sürenlerden hiç hazetmiyorum..

Scudo
Bisikletimin arka jant teli kopmuş. Elimdeki yedek teli dakikalarca takmaya çalıştım ama yok girmiyor. Meğer rotor ve rubleyi de sökmem gerekiyormuş 😐 Bana bisikletçi yolu göründü 😔

(link)
BUNu kullanan var mı?
Bisiklet icin bu fiyata gereksiz , bu tür ürünler çok baktım bulamadım , bulduklarım ise çok pahalı ve basıncı çok düşük .
bisiklet için bunun yerine büyük bir kova dan su alıp dökmek daha kolay olur .
yok ben illa böyle birşey istiyorum derseniz. Gloriya jet yada karcher. Tabanca şeklinde olanlara bakabilirsiniz. Biraz daha pahalı olabilir . Yada aliexpress ve Hepsiburada. Yarı fiyatına. Başka markalar var

1 ay boyunca bisikletimi memleketten okuduğum şehre getirmek için bekledim. Şimdiyse bisikletim sorun çıkardı diye götüremiyorum :/ 1 ay boyunca o kadar hayal kurmuştum hepsi 1 belki 1.5 ay sonrasına kaldı...

İsim zikredemeyip uzay boşluğuna seslenmeyi huy edinmiş kişiler epey fazla forumumuzda :utan:

Suskunluğum, asaletimdendir.
Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi gibi bilir.
Bir lafa bakarım laf mı diye; bir de söyleyene bakarım adam mı diye?

Diye uzar gider :)

• Hahaha
Tepkiler: Can Çelik
Suskunluğum, asaletimdendir.
Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi gibi bilir.
Bir lafa bakarım laf mı diye; bir de söyleyene bakarım adam mı diye?

Diye uzar gider :)
Mavic jant almış olabilir misiniz? 😀

Negatifi basmayayım diyorum ama demin gözümün önünde 18 yaşında bir çocuk sevgilisine iphone 15 proyu hediye olarak aldı. Satış temsilcisi ile konuşurlarken şirket üzerine olan hattan olacak dedi. (Evet şirketim var diye bağırıyor.) O yaşta bir çocuk bu fiyatta bir hediye... Millet resmen kolay modda oyun bitiriyor. Babasının kartından alışveriş, babasının şirketinden araba, yetmedi üyelikle mazot, yetmedi sevgiliye absürt hediye. Evlenirsin evin araban hazır. Ne güzel dünya.

Negatifi basmayayım diyorum ama demin gözümün önünde 18 yaşında bir çocuk sevgilisine iphone 15 proyu hediye olarak aldı. Satış temsilcisi ile konuşurlarken şirket üzerine olan hattan olacak dedi. (Evet şirketim var diye bağırıyor.) O yaşta bir çocuk bu fiyatta bir hediye... Millet resmen kolay modda oyun bitiriyor. Babasının kartından alışveriş, babasının şirketinden araba, yetmedi üyelikle mazot, yetmedi sevgiliye absürt hediye. Evlenirsin evin araban hazır. Ne güzel dünya.
Piyasada gördüğünüz spor arabalar ve yatların büyük çoğunluğu şirket üzerine kayıtlıdır ve vergiden muaftır.

@-Deniz- "Baba parasına hayır!" isimli marksist-leninist grup olarak eylemlerimize ne zaman başlıyoruz?

@Can Çelik, "bütün izmler öldü yaşasın turizm" demişti biri...

• Hahaha
Tepkiler: Can Çelik
Ben bu konuda büyük Türk düşünürü (link) ile aynı izm'deyim.

baba-parfasi.jpg

1 ay boyunca bisikletimi memleketten okuduğum şehre getirmek için bekledim. Şimdiyse bisikletim sorun çıkardı diye götüremiyorum :/ 1 ay boyunca o kadar hayal kurmuştum hepsi 1 belki 1.5 ay sonrasına kaldı...

Ne sıkıntısı var bisikletinizin?

@-Deniz- "Baba parasına hayır!" isimli marksist-leninist grup olarak eylemlerimize ne zaman başlıyoruz?

İşadamı Ali Sabancı, "Baba parası batırdın mı?" sorusuna "25 milyon dolarını batırdım. 'Ferit (Şahenk) daha çok batırdı' diye avutuyordum kendimi" cevabını verdi.

İnan olsun çocuğuma mal mülk servet bırakayım gibi bi derdim yok, ama olan 3 kuruşu yedirmekten de keyif alıyorum. Benim babam hep derdi ki "yiyin oğlum, yeter ki yiyin beni batıran sizin boğazınız olsun", bende de aynı mantık var. Malı olup yemeyen kendi de bi maldır, diğer mallarından hiç bi farkı yoktur. Ben de yicem, karım da yicek, evladım da yicek, anam babam da yicek, kim varsa etrafımda yicek abicim, bu iş böyle; bal tutan (malı mülkü olan insanlardan oluşan çevresi olan) parmağını yalar ( o çevrenin malından mülkünden yer).

Ayrıca; bekara (malı mülkü olmayana) karı boşamak kolaydır (malım mülküm olsa etrafımdakilere de yediririm kendim de yerim diye forumlarda boş yapmak). Atalarımız çok güzel söylemiş hep :)

Ne sıkıntısı var bisikletinizin?

Arka göbeği dağılmış. O haliyle sürüp iyice bozmak istemedim. İnternetten birkaç video izledim. İçindeki bilyeler değişse sorun düzelir belki. Diğer sorunlar yurtta rahatlıkla düzeltebileceğim sorunlar zaten. Bir tek kafamı karıştıran arka teker nedense normalden daha sola yakın duruyor. En büyük dişliye geçmiyor. Zaten takarken de kadroya çok zor gecmisti. Bisikletçiye jant teli değişimi yaptırmadan önce normaldi. Jant teli değişimiyle de olacak bir şey olduğunu sanmıyorum.

Arka göbeği dağılmış. O haliyle sürüp iyice bozmak istemedim. İnternetten birkaç video izledim. İçindeki bilyeler değişse sorun düzelir belki. Diğer sorunlar yurtta rahatlıkla düzeltebileceğim sorunlar zaten. Bir tek kafamı karıştıran arka teker nedense normalden daha sola yakın duruyor. En büyük dişliye geçmiyor. Zaten takarken de kadroya çok zor gecmisti. Bisikletçiye jant teli değişimi yaptırmadan önce normaldi. Jant teli değişimiyle de olacak bir şey olduğunu sanmıyorum.

Jant teli değişimi sonrası yaptığı akord ayarı sonrasında merkezlemeyi bozmuş olabilir. Gittiğiniz bölgede varsa oralarda da yaptırabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
Jant teli değişimi sonrası yaptığı akord ayarı sonrasında merkezlemeyi bozmuş olabilir. Gittiğiniz bölgede varsa oralarda da yaptırabilirsiniz.

Olabilir. Şuan ilk önceliğim arka göbeği düzeltmek gerisi kolay.

Makamda gözünüz yok hizmet için aday oluyorsanız daha kolayı var. Bir sürü gönüllü çalışabileceğiniz yardım kurumu var :)

Geri