MakRo
🤘Forever Metal🤘
- Tepki
- 9.362
- İsim
- Alperen Atman
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Yol mu dağ mı?Evde ikinci bisikleti koyacak yer olsa hiç düşünmeden bir adet daha bisiklet alacağım.
Yer her zaman vardır. Ama evliyseniz ikna edilmesi gereken bir eşiniz olabilir. 😀Evde ikinci bisikleti koyacak yer olsa hiç düşünmeden bir adet daha bisiklet alacağım.
Yol tabii ki. Mtb bana hantal geliyor.Yol mu dağ mı?
Tekim fakat odaların hepsi azına kadar dolu maalesef. Tek bisikletim var onuda kolidorda tutuyorum.Yer her zaman vardır. Ama evliyseniz ikna edilmesi gereken bir eşiniz olabilir. 😀
yol bisikletleri hafif oluyor duvara asarsinizTekim fakat odaların hepsi azına kadar dolu maalesef. Tek bisikletim var onuda kolidorda tutuyorum.
Alperen hocam maket yapımına ilgili duyuyor isen facebook'ta büyük bir grup var sana özelden linkini atayım istersen bakıver. Aradığın soruların cevabını orada bulursun diye düşünüyorum.Forumda plastik model/maketler ile uğraşan kendisi yapan var mı? Merak ettiğim bir kaç konu var danışmak istiyorum.
Bir tane de örnek video atayım
Fox river'da mis gibi sürülür ama değil mi. Kocaman bahçesi var velodrom gibi Şaka bir yana trafikte sürmek belli bir zaman sonra insana eziyet oluyor. Sürekli tedirginlik hali. Ben kendimi hep dağlara ve köylere atıyorum hem kafam rahat oluyor hem temiz hava alıyorum. Son zamanlarda trafik kazaları çok arttı bu durum benim gibilerin motivasyonunu azalıyor.Şu bisiklet olayı trafikte hiç mantıklı gelmiyor En iyisi hobi olarak sahilde veya MTB ile ormanda
Köyler de güvenli değil artık. Tali yoldan beni göre göre yola atlayıp üzerime süren bir doblonun ön camındaki oto parfüm oluyordum az dahaFox river'da mis gibi sürülür ama değil mi. Kocaman bahçesi var velodrom gibi Şaka bir yana trafikte sürmek belli bir zaman sonra insana eziyet oluyor. Sürekli tedirginlik hali. Ben kendimi hep dağlara ve köylere atıyorum hem kafam rahat oluyor hem temiz hava alıyorum. Son zamanlarda trafik kazaları çok arttı bu durum benim gibilerin motivasyonunu azalıyor.
Köpeklerde dahilKöyler de güvenli değil artık. Tali yoldan beni göre göre yola atlayıp üzerime süren bir doblonun ön camındaki oto parfüm oluyordum az daha