gravelworld
Üye
- Tepki
- 31
- İsim
- Ömer
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Apple kırk yıllık Artificial Intelligence'ı (AI) bir çırpıda Apple Intelligence yapıverdi. Ortalama vatandaş olayı "Apple yapay zekayı icad etti" olarak anlayacak. Bir taşla bin kuşapple intellgence da tam gelince daha da güzel olacak
appleın bu reinvent olayı klasik biraz, hep yapıyor ama hakkını teslim etmek lazım, yapılıp tutmayan bir şeyi, kullanışlı hale getirip insanlara kabul ettiriyor. notlarda denedim mesela matematik işlemini yazınca direk sonucu hesaplıyor vs.Apple kırk yıllık Artificial Intelligence'ı (AI) bir çırpıda Apple Intelligence yapıverdi. Ortalama vatandaş olayı "Apple yapay zekayı icad etti" olarak anlayacak. Bir taşla bin kuş
insanlar sokağa biriyle kavga etmek için çıkıyor diye düşünmeye başladım artık2010 da 800 km yol giderdim kimseyle takışmazdim. Şimdi yola çiktıktan 8 dakika sonra bir manyak denk geliyor. Insan kalitesinin ne seviyede olduğunun açik göstergesi
Bir şey ve her şey ''daima ayrı'' yazılır.SaygılarGeçenlerde bir video gördüm 20. yüzyılın başında New York sokaklarını gösteriyor "neden hiç obez insan yok bunca kalabalık içinde?" diye soruyordu, niye olacak elektrikli aletlerin henüz hayatın her alanında bulunmamasından ve hazır yiyeceklerin yapay şekerlendirilmemesinden olmalı.
Dolabıma iki raf kesecektim 90 cm'lik kısmını manuel testere ile kesene kadar akla karayı seçtim sonra bodrumdaki jigsaw aklıma geldi harcadığım 30 dakikaya mı yanayım kolumun ağrısına mı, jilet gibi kesti attı makine çok daha uzun bir mesafeyi 5-10 dakikada.
Geçtiğimiz sene bulunduğum muhitte tüm yaz boyunca komşum ve benimki hariç sadece bir tane e-bike görmüştüm bu yaz ise her beş bisikletten üçü elektrikli olması bir yana 13-15 yaşındaki çocuklar bile pedal desteksiz el gazı ile kullanıyorlar çünkü hiç pedal çevirmeden hızlanmalarından belli oluyor.
Teknoloji çok güzel birşey ama herşey gibi ayarında olmalı.
Biliyorum ama uygulayamıyorumBir şey ve her şey ''daima ayrı'' yazılır.Saygılar
İlginç.🤔...aslında daha doğrusu bu kuralı nedense takmıyorum ama dahi anlamındaki -de, -da'ları ayrı yazmayanlar tansiyonumu yükseltiyor.
Bir şey ve her şey ''daima ayrı'' yazılır.Saygılar
Benim yerime de imamınızın gününü kutlayın.Cumaya gittim gelecem.