Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

Scudo
@Always.Alone Öncelikle güle güle kullanın hocam. Peki neden olayını nasıl çözdünüz hocam? Kaskın bedeni oldu mu size?

Redmi 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Berkayugur Giro bende çok beğeniyorum ama bütçeme uymuyor malesef. Şimdilik bu hoş geliyor gözüme inşallah ilerde o da olur.

@PanigaleR Kaskı yeni kullanmaya başladım yazdığım gibi başımda olduğunu biran unuttum , havalandırma olarak çok fazla deneyemedim ama şuanlık iyi olduğunu söyleyebilirim.

Ben de takipteyim. B-Twin kasklar nasıl acaba? Yorumlarda 1 tane de olsa kullanıcısına rastlamayı bekliyordum ama hiç kimse yazmamış. :D

@KırmızıBereli
Hangi üreticiler onlar???:eek::eek:

Arkadaşlar beden var mı bilmiyorum ama Istanbul Anadolu yakasında, Göztepe'de kaçkar bisiklet var. Bazı markalar indirimde.

ben de ilk bisikletimi geçen ay aldım. o sevinçle yaklaşık 1000 tl lik aksesuar da almıştım. bunlardan biri de kasktı ancak bu konularda çok bilgisizim kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

bisikletimi aldığım mağaza bana yol bisikleti satmasına rağmen 2012 üretim bir L beden mtb kaskı vermekte de hiç mahsur görmedi! e ben de bilgisiz heyecanlı ve sevinçli olunca bazı şeylere engel olamadım ..

dicem o ki çok dikkatli alış veriş yapın satıcıdan dürüstlük beklemeyin

@Ozan Yiğit Tabaş Hocam bildiğim kadarıyla Btwin kasklar kötü değil. Forumda kimi arkadaşlar beklediklerinden iyi olduğunu söylemişler.

@KırmızıBereli Bunu öğrendiğimiz iyi oldu hocam. Aklımızın köşesinde dursun bu bilgi.

@Groims Anadolu yakası bana çok uzak. Gidip gelmem neredeyse bütün günümü alıyor. Yinede o yakada olan arkadaşlar için yararlı olabilir. Ayrıca videoyu izlemiştim hocam. Gayet yararlı oldu.

@Battutaettanci Ben de şuan pek kaliteli olmayan bir kaskla idare ediyorum ama önümüzdeki hafta gidip düzgün bir kask alacağım.

@Artyom Fileli ve arkada kırmızı led ışık uyarısı olan guzel kasklar bulabilirsiniz 150 lira civarinda

Ben yinede bütçe normal ise Bern derim, karakteri var tasarımının, tam şehir stili.

Ama bütçe aşılacaksa, (link). Ötesi yok bence.

bu tarz bi şey arıyorum bisiklet+dağcılık..
bisiklet sürerken kullanan varmı kullanımı nasıl acaba ?

Dosyalar

• kask.jpg
    kask.jpg
    51,6 KB · Okunma: 25
forumda prowell kaskta kullanan kişiler vardı. Bende prowell düşünüyorum.

Bu hafta iki arkadaştan kask bakacağım. Endura Synap ve Specialized Align.

Redmi 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kali chakra plus nasıldır kullanan varmı?

Görüntüsü bu şekilde

Dosyalar

• images.jpg
    images.jpg
    6,5 KB · Okunma: 39
Geri