@Berkayugur Giro bende çok beğeniyorum ama bütçeme uymuyor malesef. Şimdilik bu hoş geliyor gözüme inşallah ilerde o da olur.
@PanigaleR Kaskı yeni kullanmaya başladım yazdığım gibi başımda olduğunu biran unuttum , havalandırma olarak çok fazla deneyemedim ama şuanlık iyi olduğunu söyleyebilirim.
ben de ilk bisikletimi geçen ay aldım. o sevinçle yaklaşık 1000 tl lik aksesuar da almıştım. bunlardan biri de kasktı ancak bu konularda çok bilgisizim kendimi geliştirmeye çalışıyorum.
bisikletimi aldığım mağaza bana yol bisikleti satmasına rağmen 2012 üretim bir L beden mtb kaskı vermekte de hiç mahsur görmedi! e ben de bilgisiz heyecanlı ve sevinçli olunca bazı şeylere engel olamadım ..
dicem o ki çok dikkatli alış veriş yapın satıcıdan dürüstlük beklemeyin
@Ozan Yiğit Tabaş Hocam bildiğim kadarıyla Btwin kasklar kötü değil. Forumda kimi arkadaşlar beklediklerinden iyi olduğunu söylemişler.
@KırmızıBereli Bunu öğrendiğimiz iyi oldu hocam. Aklımızın köşesinde dursun bu bilgi.
@Groims Anadolu yakası bana çok uzak. Gidip gelmem neredeyse bütün günümü alıyor. Yinede o yakada olan arkadaşlar için yararlı olabilir. Ayrıca videoyu izlemiştim hocam. Gayet yararlı oldu.
@Battutaettanci Ben de şuan pek kaliteli olmayan bir kaskla idare ediyorum ama önümüzdeki hafta gidip düzgün bir kask alacağım.