Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

@smhakst decathlonda bib uzun tayt bulamadık hocam, hatta ben aliexpresste de aradım yok hep set.

• Beğen
Tepkiler: smhakst
Scudo
@smhakst aynen ama türkiyede olmayan bir sürü malzeme var, bi bakayım dedim 200 liralık alışveriş yapmışım :D

@Cenk Akbulut
Askılı, Askısız?

@hydrocon Bir sorum olacaktı bu markalarin taytlarin nasıl özellikle poc olan

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
@Serrchi

Askılı hocam.

@Hayatikiteker

Poc olanla ben en çok 3-4 saatlik turlara çıktım hep de oturmadım ama oturduğum süre boyunca hiç rahatsızlık hissetmedim. Askılı olduğu için kayma, araya kaçma gibi bir durum da olmadı. Teri dışarı atmada başarılı bence ve daha önemlisi geçen hafta sert sayılabilecek bir düşüş yaşadım, yırtılmadı :D

• Beğen
Tepkiler: Serrchi
@Cenk Akbulut teşekkür ederim. Acaba Exuma'nın Çatalca Yolu üzerindeki fabrika satış mağazasında da çeşitler mevcut mudur? (özellikle Rapha)

@Hayatikiteker

Başka ürün kullanamazsın o kadar söyliyim. Piyasada etiketi 150-200€ olan malzemeler.

• Beğen
Tepkiler: Fatih.acar
@Serrchi

Hocam oradakini bilmiyorum, isterseniz telefonla bilgi alın çok daha sağlıklı olur. Bahçeköy'de Rapha var, ondan eminim ama :)

• Beğen
Tepkiler: Serrchi
@hydrocon
Siz ne önerirsiniz? Mavic mi poc mu?

Maksimum 100 tl yol için kullanabileceğim tayt arıyorum tavsiyesi olan varmı daha önce tecathlon um süngerli taytını kullandım da terleme yapıyor kalitesiz haliyle iyi bir ürün bakıyorum askısız kısa olacak

• Beğen
Tepkiler: nbacıshaquılle
Ben Uvex kullanıyorum. Markanın iş güvenliği ürünlerini satıyoruz; gerçekten çok kaliteli ve her türlü güvenlik sertifikasına sahip ürünler ve üretimi Almanya'da yapılıyor. Bu yüzden bisiklet kaskı seçerken de tereddüt etmeden Uvex'in ürününü tercih ettim. Kullandığım model şu:

(link)

• Beğen
Tepkiler: SafaGürcan
Geri