Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

limar pro 104 bence

Scudo
@trainspotting35
Ben de bu taytı 40 TL gibi bir paraya almıştım. Şimdi bir tayta 150-200 lira vermek çok zor geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Giro Savant MIPS

(link)

Wiggle'da siyah renk seçeneği 79 dolar ve Türkiye'ye ücretsiz kargoyla geliyor. Çok iyi bir kask, ben kullanıyorum. MIPS basit bir tasarımla, şiddetli çarpmalar için ikinci bir koruma sağlıyor. İnşallah kimsenin ihtiyacı olmaz. Bunun patentini Giro kullanıyor ve MIPS'li modeller 8 - 10 € kadar daha pahalı normalde.

Northwave veya Scott lar da iyi. .

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar.KASK Infınıty :310 gr. M Size, yazıyor sitesinde.Bu kadar ağırlıkta kaskı almaya değermi ne dersiniz? Görüntü olarak çok beğendim.
Türkiye de satan burasını buldum;
(link)

İnceleme;
145203_00_d.jpg

BU ARADA FORUM NEDENSE BAŞKA BİRYERDE KONU AÇMAMA İZİN VERMİYOR.YÖNETİCİLERE YAZDIM AMA CEVAP ALAMADIM...

Selamunaleyküm yeni kask almaya karar verdim bütçem yaklaşık 120 lira sağlam ve güzel duran kask önerebilir misiniz?

(link) bendeki bu birde bunun fosfor sarılı olan var onu dağ bisikletim
de kullanıyorum.

@enginöztürk Öncelikle merhaba sırf görüntüsü için kask alınmamalı o ağırlık belli bir süre sonra boyunda ağrıya sebep olabilir ve ayrıca şunu kendinize sormalısınız Aero kaska ihtiyacım varmi

Merhaba arkadaşlar.kask alıcam iki model arasında kararsız kaldım,sizin de fikrinizi merak ediyorum.asıl beğendiğim K-pax arkadaşımızında almış olduğu Lazer tonic,28 hava kanallı ve 230 gr asıl önemlisi yol bisikleti kullanımı için...ikinciside Giro Hex fiyatı 550 tl den,260 tl inmiş...21 hava kanallı ve 310 gr fizörlü olduğu için fizörünü söküp kullanıcam.
Dediğim gibi asıl beğendiğim Lazer tonic ama Giro Hex deki indirim de çok iyi...Gİro,Lazer a göre daha kaliteli bir markamıdır...hangisini tavsiye edersiniz.

(link) ;(link) (link) gözlük.jpg kask 500.jpg maske.jpg

soğuk havalarda bu üçlüyü alsak nasıl olur. Ankara'nın -5/10 derecelerinde yüzü tam koruyan bir şey bulamadım, mevcutta kaskım, gözlüğüm ve maskem var ama, gözlük tam yüzü kapamadığı için göz çevresinde ciddi ağrı ve uyuşma oluyorç

soru şu:
1- Yukarıdaki kayak gözlüğünde buğulanma olur mu, görüş açısı yeterlimi ?
2- Gözlük maske ve kaskla uyumlu olarak tam olarak yüzü kavrar mı?
3-Maske ile nefes almak zor olur mu?
4-Ağırlık ve görünüm olarak çok kaba ve şekilsiz durur mu?
5-Toplam maliyeti 300 tl, bu paraya değer mi?

@Fatih.acar aynısı var ama gözlük çevresinden giren soğuk rüzgar yüzünden bu havalarda kullanamadım, 2-3 gün önce -6 falandı işe gidip geldim, suratımdaki ağrı, özellikle göz çevresi yeni geçti. Birde bu maskeyle nefes alıp vermekte zorlanıyorum özellikle rampalarda, işe vardığımda nefes nefese kalıyorum, gittiği güzergahı bilen bilir, plevne caddesi kurtuluş, kızılay, meclis kavşağı, dikmen ayrancı mahallesi,

@Işıklar Gazisi
Btwin in mtb 500 kaskını kullanıyorum.Gayet memnunum sorularınız varsa sorabilirsiniz.Gayet şık bir kask bence kafada sepet gibi durmuyor.Tavsiye ederim fiyat performans ürünü.

• Beğen
Tepkiler: Işıklar Gazisi
@bibisiklet ya vallah, o arka kısmı yukarı aşağı oynar şekilde yapılmış iyi kavramak amacıyla gözlük kolu o plastikelre deyiyor gözlüğün kollarını kulagıma değil kaska doğru byere sıkıstırıyorum mojito bu yonden kötü ama genel oalrak iyibir kask

• Beğen
Tepkiler: bibisiklet
@PistonBacak erdoğanlar bisikletten aldığım kaskı iptal edip wiggle'dan almıştım dün geldi kask hemen gözlük olayını denedim. Çok şükür sıkıntı çıkmadı, ben L bedenini aldım wiggle'da M beden de daha çok sıkıntı olduğu yazılmış.

Bu arada mojito'nun bedeni biraz küçük gibi geldi daha önce M beden bir kaskım vardı başka markada kafa ölçüm 18 civarı. Bu kask da iyi ki L almışım M hiç olmazdı bu bile tam sonunda serçe parmağı kadar boşluk ya kalıyor ya kalmıyor. Eski kaskımdan sonra bana pek yakışmadı bu, specialized kasklar daha yakışıklı :)

@bibisiklet benimki de m o arkasından dolayı baska kask almayı düşünüyorum açıkcası girolar hoşuma gitmeye başladı :))))

Arkadaşlar bu kask protone modelini kim dağıtıyor? Herkesin kafasında görüyorum. Replika mi acaba? Nereden aliyorlar?

• Beğen
Kullanmış olduğum 4 kask var ;

Kask Mojito,
Kask Protone
Bontrager Ballista Aero kask
Bell Stratus

Bütün kasklarımı beğeniyorum ancak Protone görüntü ve konfor olarak birkaç tık önde. Şiddetle tavsiye ederim

• Beğen
Bisiklet fiyatına satilmasa alınabilir aslında :D

Siyah ve güzel bir kask arıyorum ama çok pahalılar

@Nail Acun
Stratus ucuzmus bu arada. O kask için ne dersiniz?

• Beğen
Uygun fiyatlı olarak Limar 778 aldım. Çin menşeli markalar yerine tercih edilebilir.

Geri