Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

@ahlaksız
Teşekkürler giro faraylar güzel 280-300 lira bandında gönderdiğiniz linktekini görmemiştim sarı renk hiç düşünmemiştim

Scudo
@Mrmath
Ek bir parça yok.
1519557506599424834225.jpg
Bu şekilde 2-3 mm derinlikte delikler kalıyor.
Foray'da kullanıyorum ondan da memnunum. Gayet rahat ikiside.

Kask alırken çok koyu renkler tercih edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Ben güneşi emer daha çok ısınır hem de sarı, açık yeşil gibi renkler karanlıkta daha çok fark edilir.

@ahlaksız
@ahlaksız

Bunun siyahından aldım.
Bir arkadaşım memnun kalmış, kullanıyormuş. Tavsiye etti. Ben de aldım. Gayet güzel.

@BackConnect
Merhaba..En son decathlon'da şöyle bir yorum yapılmış;
Ağırlığından konforundan yana şikayetim olmasa da kafayı arkadan sıkan mekanizmasının başarısız olduğunu düşünüyorum. Bir şekilde mekanizmayı değiştirme şansım olsa çevirmeli sisteme geçerdim. Mevcut sistem elimde kalırsa ki biraz zorlayarak açıp kapıyorsunuz, kaskın çöpe gitme riski sıkıntı.
Kask içindeki çırtçırtlı pedlerin yedeklerini de satmanız iyi olur.
Sizce arkadaki aparat nasıl?
Çevirmeli sistem değilse,kafaya nasıl oturuyor?

Bende bu ürünü düşünüyorum ama Giro Foray marka kaskı da alabilirim..

Merhaba,
Şimdi tekrar kontrol ettim. Bendeki şundan: (link) Bu da "500 BİSİKLET KASKI" ama aradaki fark ne anlayamadım.
Benimkinde çevirmeli sistem var, kafaya güzelce oturuyor, arkadan da sıkıyorsun.

@ahlaksız bende 500 ya da 700 yorumunda bi kişinin kaza yaptığını kazada arka taraftaki mekanizmanın koptuğunu kaskın kafasından çıktığını yazmıştı bende bu yüzden 500 ün dağ modelini aldım.Ama merak ettiğim bi kazada arka bağlantının kopması normalmidir yoksa burada kullanıcı çenenin altından geçen kayışı gevşek tuttuğu için mi kafasından çıkmış.Buda yorum:Hem arka ayar kayışları hem de çene altı kayışı çok basit. Sağlam değiller. Kaza yapıp kafamı yere vurduğumda, arkadaki ayar kayışlarından biri çözüldü ve kask kafamdan fırladı. İkinci kez kafamı vursaydım kasklı olmama rağmen ciddi yaralanabilirdim. Bu kaskla yola çıkmanızı tavsiye etmiyorum.

@FarukB58
Geçmiş olsun..
Dikkatli ve yavaş sürmeye çalışmalısın..Hızlı bisiklet sürersen(gerçi bu yaşta normal),kask sana o kadar fayda sağla(ya)maz..
Kaskı,arabadaki emniyeti kemeri gibi düşün..Kemer takmak,senin kazada arabadan fırlamanı veya arabanın içine vücudunu vurmanı filan engeller..Yalnız hızlı ve dikkatsiz araba kullanırsan,taktığın kemer bile seni kurtaramaz..

Deneyimli bisiklet kullanıcıları,''pahalı olan kasklara yönelin'' diyorlar..Haliyle decathlon'un 100-200 liralık kasklarının kalitesi belli bir düzeyde olacaktır..Arkadaki aparatın veya kayışların çok kaliteli olmasını beklememek lazım..Yalnız herkeste de para yok işte:eek:ops:

@ahlaksız yalnız kazayı ben yapmadım yorumdan bahsettim ve şehir içindede hızlı gitmem.En son büyük kazamıda 10 yaşında yapmıştım omzum kırılmıştı o günden bugüne şükürler olsun o kadar ciddi bir kaza geçirmedim.

@FarukB58 500 mtb kaskı bende de var.kendim denedim şimdi o kask arkası aparatı en gevşek halde kafama takıp,alt kayısı gerektiği kadar sıktım sonuç çıkmıyor kafamı sağa sola salladım çıkması pek mümkün değil arkadaşım.bence o yorumu yapan arkadaş alt kayışı yeterince sıkmadıgı için kaskı başından çıkmıştır.

o arka ayarlama düzeneği kaskın altında zaten çok açıkta değil kaza anında bunun kırılması tamamen sanş diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: BackConnect
(link)
erdoğanlarski bu giroyu gözüme kestridim. üç bantlı iyiye benziyor
kullanan var mı bu modeli?

@Ruhpastası
Tokalı sistemler daha rahat oluyor ayrıca tavsiyem yurt dışından almanız bütçeniz için daha iyi benim marka olarak tercihim shımano olur şuan rp3 modeli yol bisikleti ayakkabısı kullanıyorum.

beynim döndü nasıl birşey alacağım ben :(
300 civarı tokalı bulamadım

Yol ayskkabısı arıyordum

@trainspotting35 ilginiz için teşekkür ederim. numarası 36 diyor kalmamış sanırım

@Ruhpastası
Kendi deneyimimi aktaracak olursam tokalidan ziyade BOA kilit sistemi olan bir ayakkabı almanı tavsiye ederim, tokalida istenilen şekilde sıkılamıyor belli bir yere kadar ancak ama boa sisteminde böyle bir kısıtlama yok.

Geri