Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Telefonu nerede taşımalı?

Scudo
Forma cebinde

spor yapıyoruz telefonu evde bırakın :D şaka şaka bişey olursa diye kola takılan o küçük dokunmatik algılayan çantalar da gidona gayet sağlam şekilde tutturulabiliyor ben öyle kullanıyorum en azından.

Kesinlikle sağlam birşeyin içinde olmali. Cebimde duruyor bir bisikleti test ediyordum. Gidon sağlam değilmiş duştum iphone6 çöp oldu

@epsilon91 benim aldığım kollukta çift cırt var yani iki yerden tutuyo oldukça güvende duruyo en kısa zamanda foto atarım.

• Beğen
Tepkiler: epsilon91
Formanın arka cebinde fermuarlı göz en güvenli yer benim için ama üşengeçlikten fermuarsız cebe koyuyorum. şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Saygılar...

Bisiklet şortunun sol cebinde kullanıyorum

Bildiğiniz ağız kısmı yapışkanlı çapari paketinin içinde formanın cebinde :) Paketin üst kısmını(reklam olan bölümü) kestim ve telefona tam uydu şansıma :) Bu sayede camın ıslanma sorunundan kurtuldum.Tavsiye ederim.
(link)

• Beğen
Tepkiler: therkut
ben bundan almıştım : (link)

gayet kullanışlı. bunun içinde taşıyorum telefonu

İlk önce bende bir telefon tutucu aldım. Telefonum 5,7 inçlik samsung olunca telefon tutucuda büyük.. İlk önceleri kullandım. Sonra işler daha ciddi olunca, bir yol bilgisayarı aldım ant+. Telefonda da sürüş kaydı tutuyorum bir yandan. Formanın arka cebine koyuyorum. Arka sağ cep direkt telefona ait.

@Anonim
Terzide bir cırt cırt diktirip bu sorunu öyle çözdüm.

Güncel bir öneriniz var mıdır?
Nite ize iş görüyor mu. Bir de yukardaki zefal baya iyiye benziyor..

Geri