Hocam hiç dert etmeyin, bazen bagaj islerinde aksaklık olabiliyor, norveçe arkadasımın bisikleti 3 gün geç gitti yada benim bisikletim bant üzerinde geldi. Bisikletiniz mutlaka elinize ulaşır ama siz isterseniz havayolu sizi mağdur ettigi icin bisiklet gelince şu parcam kaybolmuş (gümrük icin kutuyu açıyorlar bir yeri genellikle açık kalıyor) bu açıklıktan düşmüş, bisikletim ve cantam darbe almış v.b gibi sikayet olusturun, thy ise bat.thy... Gibi bisey vardı oradan yazıyordunuz. Fotografları ve sikayetinizi yazın. İlk basta tamir edelim v.b diyecekler, itiraz edin sonra az az para teklifi edin zamanla biraz artacak, her mailde sizi mağdur ettiklerini tatlı bir dille dile getirin. Hic bir zaman kaba bir dil kazanmadı unutmayın. Bisikleti size teslim ederken tutanak v.b tutulmasını isteyin. (Saat kacta nerede teslim edildi v.b) Oversize bagaj oldugu icin tutmuyoruz diyeceklerdir, tutarlarsa iyi. Diyelim ki bisiklet gelmedi, keske başıma gelse diyebileceğim bir olay basit bir bagaja 4 bin tl veriyorlar, bisikletiniz icin daha fazlasını alabilirsiniz, marka model fark etmez sizin icin maddi degeri kadar manevi degeri de var unutmayın.