Fx 7.5'in çok güncellenmesi gereken bir yanı olmadığını düşünüyorum. Bence gayet yeterli bir donanıma sahip.Trek fx 7.5 ile katılıyorum, Izmirde sehir ici ve bazı gelistirmeler ile uzun turlar için kullanicam nasipse, önerilerinize açigim.
Gercekten cok hafif ve akıcı bir bisiklet..
210127 dosyayı görüntüle
Fx 7.5'in çok güncellenmesi gereken bir yanı olmadığını düşünüyorum. Bence gayet yeterli bir donanıma sahip.
Seleniz öne doğru çok fazla eğik gibi.. Sizi rahatsız eder. Nasıl olması gerektiğini sele ayarı ile ilgili başlıklardan öğrenebilirsiniz.
[/QUOTE
İlk önce lastikleri yenileyeceģim, schwalbe marathon düşünuyorum, birde aynakolu su an 50-34, onu 3 vitese cikarirsam yokuslarda yük varken daha rahat ederim. Öncelikli olarak bunlar aklimdakiler.
Sele için de böyle rahat ediyorum uzun yolda ama evet baya eğik..
Hayirli olsun, gule gule kullanin da Marathon Supreme lastik mi taktiniz?En sonunda benim Trek Domane SL5 geldi
219355 dosyayı görüntüle219356 dosyayı görüntüle219357 dosyayı görüntüle
Evet, üzerinde Bontrager R1 geldi güvenemedim.Hayirli olsun, gule gule kullanin da Marathon Supreme lastik mi taktiniz?
Sizinle konusmustuk, fabrika çıkışı lastikler pek iyi değil diye değiştirmek mantıklı ama taktığınız lastikler touring lastiği. Hem çok ağır hem de yuvarlanma direnci çok yüksek. Muhtemelen bir süre sonra memnun kalmayıp değiştirirsiniz.Evet, üzerinde Bontrager R1 geldi güvenemedim.
Tekerinize taş değmesin,çok güzel..En sonunda benim Trek Domane SL5 geldi
219355 dosyayı görüntüle219356 dosyayı görüntüle219357 dosyayı görüntüle
arkadaşın bisiklet dükkanında hazırladık bisikleti o taktı birşey demedim ama saydam koruyucu bar üzerinde bende sonra takviye yapıcam.Tekerinize taş değmesin,çok güzel..
Zincir koruma keşke yazısız olsaymış..
Şimdi ben 16kg tur bisikletinden geçiş yapıyorum yol/endurance a o yüzden şuan benim için süper. dükkandan eve binerek getirdim muhteşemdi özellikle konfor ve yokuş performansı çok hoşuma gitti. Ben pro değilim fazla beklentim yok daha uzun ve konforlu sürüşler dışında lastik fazla patlamasın istedim o yüzden değiştim lastikleri.Sizinle konusmustuk, fabrika çıkışı lastikler pek iyi değil diye değiştirmek mantıklı ama taktığınız lastikler touring lastiği. Hem çok ağır hem de yuvarlanma direnci çok yüksek. Muhtemelen bir süre sonra memnun kalmayıp değiştirirsiniz.
Bir süre kullandıktan sonra inceleme yazısı bekliyoruz sizden.
Ben de yazın supreme kullanıyorum. Bence yuvarlanma direnci gayet iyi. Rolling Resistance sitesincen bakılabilir. Dezavantajları ise lastik sert ve biraz ağır. Patlak koruması da gayet yeterli.arkadaşın bisiklet dükkanında hazırladık bisikleti o taktı birşey demedim ama saydam koruyucu bar üzerinde bende sonra takviye yapıcam.
Şimdi ben 16kg tur bisikletinden geçiş yapıyorum yol/endurance a o yüzden şuan benim için süper. dükkandan eve binerek getirdim muhteşemdi özellikle konfor ve yokuş performansı çok hoşuma gitti. Ben pro değilim fazla beklentim yok daha uzun ve konforlu sürüşler dışında lastik fazla patlamasın istedim o yüzden değiştim lastikleri.
Yok ama hiç kullanmadım daha önce. Schwalbe kullandım ve eminim o yüzden değiştim.@undefined Hayırlı olsun, Güle-güle kullanın
Mat renk bisiklette süper duruyor
Yalnız Bontrager'a neden güvenemediniz anlamadım Kötü bir anınız mı var o marka lastikler ile??
Ben Bontrager LT3 kullanıyorum çok memnunum. Yere yapışıyor neredeyseYok ama hiç kullanmadım daha önce. Schwalbe kullandım ve eminim o yüzden değiştim.
Hocam 3 Trekle aramizda olmaniza sevindik. Diğer kullanmadiginiz Trekleri cekilisle hic Treklenmemislere vermeyi düşünür musunuzüç trekle birden aranızdayım ben de 2017 Madone 9.9, 2019 Emonda SLR, 2017 Trek Fx 7.4 ile ilgili soru vs olursa yardımcı olmak isterim.