Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
Bu günkü turumda neredeyse ağlayacaktım çaresizlikten, çıkmış oldum keşke çıkmasaydım.

Tam 4 saatlik bir sürüş 5 erden 10 dakika dinlenme simit poğaça molası rüzgarın hızı saatte 45 km kadardı , şafaktan ve yandan cross rüzgârydı.

Herzaman ki turumu atamadım 4 saate rağmen 37 km anca yapabildim bugün.

Bu günkü turumda neredeyse ağlayacaktım çaresizlikten, çıkmış oldum keşke çıkmasaydım.

Tam 4 saatlik bir sürüş 5 erden 10 dakika dinlenme simit poğaça molası rüzgarın hızı saatte 45 km kadardı , şafaktan ve yandan cross rüzgârydı.

Herzaman ki turumu atamadım 4 saate rağmen 37 km anca yapabildim bugün.
Şeritten şerite atıyor beni o rüzgar her sabah 35-45km arasında değişen hıza sahip :D

@Cemal Ç. Fransız polisi Bizim haberlerdeki rakamlara baksa, sahiden de Türklere bir şey olmuyor diye düşünebilir.

Hayır üşenmiycem, ilk açıklamadan başlayarak tüm rakamları sıralayıp arasında bir oran/örüntü bulucam sonra komplo teorisi meraklısı damgası yiyeceğim onu düşünüyorum.

Özendirmek gibi olmasın...
Dezenfektan, ameliyat eldiveni ve o Hanibıl Lektır kılıklı insanların gelemediği yerler de var..
Üstelik doğa bahara dönmüş, dereler şırıl şırıl, kuşlar cıvıl cıvıl..
Sert poyraz havayı da temizlemiş...
Bu ambiansta mangal ne güzel olurdu değil mi? Ama zerde pedalşörlük var...
@Özcan ile gizli ve kaçak bir tur ile Soğukpınarı tırmanıp Milli Parka çıktık.
Kendimizi ihbar ediyoruz ; yaptık gene yaparız ...:D :mad::acpsnr:
IMG-20200408-WA0006.jpeg

IMG-20200408-WA0046.jpg

IMG_20200408_150849.jpg

@cazci Abi maşallah en iyisini yapmışsınız. Spor ve temiz hava bağışıklığın ilacı işte daha ne olsun 😊

Bende işe giderken yanlız değilmişim sabah bi abi dağ bisikletiyle selam verdi akşam da yarış bisikletiyle bi arkadaş iyi pedallamalar dedi geçti sevindim 😊

@cazci hocam bizim buralara bahar daha yeni yeni geliyor, rüzgar saatte 40 km yakındı yine günlük kaçamağımı yaptım 35 km 4 saat kadar. Bisikletimle rüzgardan saklanırken bir selfide ben yaptım bu arazide büyük bir havuzun yanında mini bir saklanma yeri. :)
20200408_155535.jpg

Yaşadığım il Sinop'ta yarından itibaren ilçeler arası her türlü geçiş yasaklandı. Asfalta çıkamayacağım gibi görünüyor. Polis amcalar muhtemelen çıkışta çevireceklerdir. :krktm: Elimde köpek riski olan bir köy yolu seçeneğim kaldı sadece. :acpsnr:

@Süper Dede maşallah dedeciğime yine 60 + demiş vermiş ayarı:D
Yaşadığım il Sinop'ta yarından itibaren ilçeler arası her türlü geçiş yasaklandı. Asfalta çıkamayacağım gibi görünüyor. Polis amcalar muhtemelen çıkışta çevireceklerdir. :krktm: Elimde köpek riski olan bir köy yolu seçeneğim kaldı sadece. :acpsnr:
Hocam hiç seçenek olmamasından iyidir :harika:

@Cem Coşkun Nazar ettiğini sanmıyorum hocam, güzel bir paylaşımdı, hem bisiklet sürmesi hemde sıradan vatandaşlar gibi halkın içine katılması görülmesi gereken bir olaydı. Tez zamanda atlatır İnşallah .
Bu hastalık her ne kadar insanları kapalı duvarlar arasına saklamış olsada , insan olmak kavramını farkında olmayanlara tekrar hatırlattı.
Niye bizde yok böyle adamlar diye kendimi yeyip duruyorum ... :kötü: :mad::acpsnr:

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Geri