ali önder
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.385
- İsim
- ali önder büyüksünetçi
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Corratec
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Şeritten şerite atıyor beni o rüzgar her sabah 35-45km arasında değişen hıza sahipBu günkü turumda neredeyse ağlayacaktım çaresizlikten, çıkmış oldum keşke çıkmasaydım.
Tam 4 saatlik bir sürüş 5 erden 10 dakika dinlenme simit poğaça molası rüzgarın hızı saatte 45 km kadardı , şafaktan ve yandan cross rüzgârydı.
Herzaman ki turumu atamadım 4 saate rağmen 37 km anca yapabildim bugün.
35 euro birşey değilmiş ya bizde de o civarlarda ise para cezası ben öder binmeye devam ederim.Yok bir daha ki defaya 35€ ceza yersin dedi .
Hocam hiç seçenek olmamasından iyidirYaşadığım il Sinop'ta yarından itibaren ilçeler arası her türlü geçiş yasaklandı. Asfalta çıkamayacağım gibi görünüyor. Polis amcalar muhtemelen çıkışta çevireceklerdir. Elimde köpek riski olan bir köy yolu seçeneğim kaldı sadece.
Niye bizde yok böyle adamlar diye kendimi yeyip duruyorum ...@Cem Coşkun Nazar ettiğini sanmıyorum hocam, güzel bir paylaşımdı, hem bisiklet sürmesi hemde sıradan vatandaşlar gibi halkın içine katılması görülmesi gereken bir olaydı. Tez zamanda atlatır İnşallah .
Bu hastalık her ne kadar insanları kapalı duvarlar arasına saklamış olsada , insan olmak kavramını farkında olmayanlara tekrar hatırlattı.
Aminnnonu karlar üstünde bırakanları Allah her iki cihanda ateşler içinde bıraksın İNŞALLAH