Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Tecahül-i arif yapın diyorsunuz. Türkçesi "aptala yatın" oluyor diye biliyorum. 😅
Sen de Fransa'da aynısını oradaki polizailere yapıyorsun anladık da onlar Arif'i nereden tanıyor?

Scudo
Sen de Fransa'da aynısını oradaki polizailere yapıyorsun anladık da onlar Arif'i nereden tanıyor?
Valla bir şey yapmıyorum. Geçip gidiyorum sadece. Az önce kavşakta yavaşladım, baktım amcalar geliyor, gözlerine baka baka çıktım yola. Arabayla olsam anında sireni çalarlardı, bisikletle olunca ses etmediler.😅

Az önce kavşakta yavaşladım, baktım amcalar geliyor, gözlerine baka baka çıktım yola.
İyi de senin kavşakta adamların gözlerine bakman bilinçli değil ki tamamen Türk olmandan kaynaklı bir refleks.
Çünkü Türk sürücüler kavşakta geçiş önceliğini bilmediğinden diğer sürücülerin gözünün içine bakar. :ssrtcbya: Bu bir ritüeldir.
Denemesi bedava. Tabi ki yatırım tavsiyesi değildir

İyi de senin kavşakta adamların gözlerine bakman bilinçli değil ki tamamen Türk olmandan kaynaklı bir refleks
Haklı olabilirsiniz aslında. Fransız sürücüler senin bulunduğun yöne bile bakmıyorlar. At gözlüğü var gibi dümdüz yola bakıyorlar.
Ama olayın püf noktası benim geldiğim yönde dur (stop) vardı. 4 saniye beklemek gerekiyor durlarda. 😁

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
öyle bişey olsa bisikletliler dışarıyı yıkarlar ben dahil. Bugün yaya bile yok bizim buralarda şimdi bisikletle çıkmak yürek ister:D
Ben bugün Kadıköy-Pendik yaptım hocam. 3-4 çevirmeden geçtim, şerit daraltmışlar ama arabaları bile durdurmuyorlardı. Selam verip geçtim. Geçtiğimiz hafta sonu da benzerdi.
original_4143e7d5-7c9f-44a9-b067-5efdde56cd71_Screenshot_2021-05-01-21-17-40-142_com.huawei.he...jpg

Sen iyice asimile olmuşsun. Kesin dönüş yap vatana diyeceğim ama çok geç.
Benim tipim bozuk sanırım. Çalışırken yanımda iki tane tam fransız var. Yetkiliyle konuşuyorlar, adam-kadın kim olursa cevabı dönüp bana veriyor. Yahu arkadaş ben sana konuşuyor muyum?😒 Sanki soru soran, danışan benmişim gibi benimle muhatap oluyorlar.🥴

Kontrollerde bir degisiklik gormedim, daha bile esnek geldi hatta. Ancak hic bisikletli denk gelmedi, halk eskiye nazaran evde kalmis. Sadece 2 kisilik 1 bisikletli grup denk geldi. Haftasonu yasaklarinda en az 8-10 grup goruyordum.
Screenshot_20210502-203631_Strava.jpg

Bu sıcakta benden başka akıllı yoktu ortada! saolsun arkadan anonsla gelen seyyar satıcıyı polis zannedip altıma kaçırıyordum:D,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.........................................................................................
A07E08EB-9495-4D59-8A2F-08C9F9D05FC3.jpeg

Son düzenleme:
Evde çatlıyorum ama cesaret edemiyorum. Acaba bu sahil boyunda mavi bisiklet yolunda sürsek yakalanma şansımız daha düşük olabilir mi? Bakırköy-Eminönü arası mesela.

Antalya’da da bir sıkıntı yok. 3 kontrol noktasından geçtim , görünmez modda gibiyim , helal olsun diyorum ekiplere, aklın yolu bir 🤣

@brstrmn bizimkiler şu an Silivri'de, kardeşim yürüyerek alışverişten gelirken 2 saniye oturayım demiş ve polis gelip kaldırmış, şu an o belli ki o tip noktalara kafayı takmış vaziyetteler. Bence en büyük risk orada olur.

Evde çatlıyorum ama cesaret edemiyorum. Acaba bu sahil boyunda mavi bisiklet yolunda sürsek yakalanma şansımız daha düşük olabilir mi? Bakırköy-Eminönü arası mesela.
Sahile hiç bir şekilde gidemezsiniz. Polis durdurur zaten. Girişlerde bekliyorlar. Ben bir kere o hatayı yaptım polis çevirdi tatlı dille çözmüştüm

Geri