Scudo Sports

Vsf fahrrad manufaktur bilgi tecrübe ve resim paylaşım başlığı

Alacağın brooks'un renginde al.

Scudo
@wenom Bence yeşile, sizin bisiklete yakışır bu renk, yalnız bu bisiklet ile renkleri birbirine cok yakın olduğu, kontrast olmadığı için pek kendini gosterememis sanki .. Eğer telefon ekranı beni yanıltmıyorsa.

• Beğen
Tepkiler: Lovless ve wenom
bence gayet güzel renk açmış bisikleti, tek mi alacaksınız

@Lovless
Cift olarak alicam kararsiz kaldim renk icin

IMG-20160424-WA0007.jpeg

• Beğen
Tepkiler: herman karakasli
hangi başka modeller ide görseydik iyi olurdu.
ortlieb.jpg
sarı renkte güzel durur diye düşünüyorum

Brooks selenizi bence koyu renk tercih edin ,her renge uyum sağlayacağını düşünüyorum. Pahalı olduğu için sonradan pişman olmanızı istemem.

ort.jpg
Birde bu rengi var , Böyle bir seleyle uyum sağlıyabilir yada ileride kelebek gidon yaparsanız gidon bandajı na uydurabilirsiniz.

b17_standar.jpg

bg.jpg

Sende bir üzerine koy bak istersen iyi gözüküyor. @wenom

• Beğen
Tepkiler: SerdarK. ve ilker
Sari da bir başka güzel olmuş.

Kırmızı da olabilir vsf'nin logosuyla uyumlu.

Güzel olmuş,hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullanın. @wenom

• Beğen
Tepkiler: wenom
Hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız inşallah, seleden sonra da mat ve çadırı da halledince ver elini ege turu

@wenom inş cnm ya :D :D :D

birbirine çantasını, ayakkabısını gösteren hatunlara döndük, neyseki hanımlar az, gençler de amca bisikleti diye rağbet etmiyor da bizi bu halde gören pek yok :) valla süper oldu kendim almışım gibi sevindim, evladiyelik heybe

ooo böyle renk alıyorsa daha da iyi uyum sağlayacak kadroya

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Screenshot_20160424-164251.png bu selede kullaninca sanirim o sekil biraz koyulasir diyolar hedef bu sele brooksss:):)

Aslinda canta resimdekinden cok az daha koyu sagolsun samsung canli rengi vericem diye rengi bozuyo

@wenom

Hayırlı olsun, güle güle güzel yolculuklarda eskitiniz :harika:. Ayıptır söylemesi ne kadardır çantanın maliyeti :)

Geri