Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

WD-40 bisiklet için neden kötüdür?

Scudo
WD-40 herkesin evinde mutlaka olmalıdır der başka da bir şey demem. :)

Arkadaşlar merhaba,

Forumda da bisiklet hobisinde de çok yeniyim. WD-40'ı zincir temizleme amacıyla kullanmak istiyorum. Doğru bir tercih olur mu, yanlışsa ne önerirsiniz ? Sonrasında da genel yıkama ve zincirleri yeniden yağlama yapacağım.

Yağ olarak hangi yağı tavsiye edersiniz ? Şu ürün uygun mudur ? -> (link)

@yusufixx @SerkanH @Ardaa

@Miriel

İki üründa gayet başarılı amaç zaten temizlemek. Bende WD-40 kullanıyorum sürekli. hatta yıkamadan sonra bir beze sıkıp açıkta kalan telleri bile silebilirsin. çürüme, paslanma gibi ( bende beyaz oluyor kreçten sanırım ) şeylere karşı işe yarıyor ayrıca

@Ardaa Peki Würth'ün balata ve fren temizleyicisine ihtiyaç var mı ? @yusufixx hazırladığı videoda o şekilde temizliyor zinciri.

@Miriel

Ben WD40 tercih ediyorum. İkisini birden kullanmana gerek yok. Bir tanesini seçip onu kullanabilirsin.

@Ardaa Şimdilik küçük boy Wd 40 aldım. Bu bitince de onu denerim.

Yağ için de olumlu yorum aldığıma göre siparişi geçeyim.

@Miriel İki ürünü de kullandım. WD-40 kalıplaşmış kirleri sökmek için biraz daha uğraş ve zaman istiyor. Balata temizleyici daha etkili ve pratik.

@Miriel wurthün balata temizleyicisini kendi sitesinden al daha ucuz...

@Serden Us Teşekkürler. Wd 40 aldım artık, bir dahaki sefere bu ürünü alırım.

Şimdi de kaliteli bir yağ araştırıyorum, Joes Nano dikkatimi çekti.

Başka tavsiyesi olan var mıdır?

@baykuş97

@Miriel

Chain-l tavsiye ederim, memnun kaldım ben. Forumda inceleme konusu var.

@Miriel

Şu anda yok sanırım, mucidi olan amca güvendiğim bir bisikletçi ya da dealer önermemi istemişti ben yok demiştim sonradan buldu mu bilmiyorum. Kendi sitesinden temin edebilirsiniz.

@Miriel orda da wurthün dry libe ünü kullanmaya başladım... Hss2000 kullanan da çok....
Çok toz toplamayacak bi yağ kullanın bence yeter...

@cemkahveci

@Güncemden
Eğer durum biraz acil olmasaydı kesinlikle bunu alırdım. 6 senedir hiç bakım görmemiş bir Trek var malesef.

Ayrıca merak ettiğim bir unsur var; normalde yurt dışı alışverişlerim oldu ancak bu tarz kimyasallar yasak değil mi?

@baykuş97 Bu ürün hakkında forumda baya olumsuz yorumlar okudum baya soğudum açıkçası..

@Miriel Hayır değil sonuçta makine yağlayıcısı diye giriş yapıyor gümrükten bir sıkıntı çıkmıyor

Geri