Scudo Sports

Whistle hakkında genel tartışma

Scudo
bende yeni aldim acaba aldigim gibi kirsam mi yada almadan mi kirsam acaba kararsiz kaldim kirmak ile kirmamak arasinda saka misin sen ya nesin

• Beğen
Tepkiler: atilla alperen efe
Jantlar bu marka değilmiş. Standart v fren uyumlu jantların ağırlıkları hakkında bilgisi olan var mı?

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim ama kızmanıza sanırım gerek kalmadı

1:artık yeni bir bisikletim var
2:söylediklerinizi düşündüm ve hatalı olduğumu anladım

hepinizden sinirlerinizi bozduğum için özür dilerim

Sen amma uyanıksın öyle adam gibi kullanırsan ömür boyu gider... hatta firma garantisine bile gerek kalmaz... bana sorarsan sormadın ama söleyim ben kendi bisikletimden memnunum ve boyum uzamadığı sürece ömür boyu götürür beni....

bu bisikletten almayı düşünüyorm ama galiba artk üretilmiyor bianchinin sitesinde yazmıyor ?

@atilla alperen efe

diyelim kırdın ve yenisi geldi ALLAH büyüktür aldığın yeni bisikletle kaza yapıp hayatından olursan ne olacak böyle şeyler iyi değil aklını başına al doğru yoldan ayrılma

buna söylencek bir şey yok anca terbiyesizlik denir.insanlar şunu kafasına sokmalı hileyle hurdayla alınan maldan hayır gelmez!!!

Milleti sömürüyosun,tek uyanık sen değilsin yerin kulağı vardır diyorum.Ayrıca abim ile bu konuyu bütün whistle bayileri ve fabrikasının sitesiyle paylaştık.Ama bu iyi bir şey değil.Aklım erdiğince konuşuyorum.

siz whistle alın kadroyu kırın fabrika yenisini versin. içiniz rahat bir şekilde binecekseniz hakka girmediğinizi düşünecekseniz ben burdayım bir whistle de ben vereyim size. ayıp ya şu zihniyete bakın

Helal maldan tatlısı yoktur.Haram yersen o mutlaka bir yerden çıkar mutlaka !!!

@atilla alperen efe

Ben arkadaşın şu mesajından gerekli dersi aldığına inanmak istiyorum, o nedenle konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar herkese...

İyi Günler.
Whistle kullanan arkdaşların yorumları benim için daha değerlidir.
whistle sizce sağlam bisikletmi şuan hiç bir fikrim yok.
MIWOK 1054V çok hoşuma gitti kadro felan harika sizinde yorumlarınızı bekliyorum
1.Fiyatına Değer mi?
2.Ağırlığı Ne kadardır?
3.Parçaları diğer kaliteli saydığımız mtb bisikletleri Parçalarından mı?.

Teşekkürler...

@tikik

BENİM ELİMDE SIFIR AYARINDA VAR KULLANMIYORUM TELEFONUMDAN ULAŞIRSAN YARDIMCI OLABİLİRİM..AYRICA SAHİBİNDEN.COM DA GÖREBİLİRSİN 0554 394 29 37

Geri