Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggle

Benim kargo da az önce gelmiş. Eminönü işi yalan oldu :)

• Beğen
Tepkiler: mehmet.ali
Scudo
21.11.2016----29.11.2016 süper hız bayıldım :D

Yine sipariş vereyim bakayım :D

wiggle'den geçen verdiğim sipariş 9 günde elime geçti. Paket 3 günde Türkiye'ye geldi. 4. gün PTT Başakşehir'e geldi ancak sağolsun PTT Kargo İstanbul'dan Denizli'ye göndermeleri 5 gün sürdü. Elin oğlu 3 günde İngiltere'den Türkiye'ye taşıyor, bizimkiler malum. Bugün 45 USDlik yeni bir sipariş verdim. Hayırlısı bakalım. İnşallah kaynamaz.

29/11/201616:39Delivery Agent -ATATURK HAVA LIMANI…+Delivery Agent - ATATURK HAVA LIMANIOn route to delivery depot
son durum bu
yarın gelecek sanırım :)

Merhaba,
17.11.2016 da verdiğim takipsiz sipariş, İstanbul/Başakşehir için tahmini teslim tarihi 29.11.2016 yazıyordu.30.11.2016 da teslim edildi.Bilginize.

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
5 Ekim 2016 tarihinde wiggle'dan verdiğim sipariş halen elime ulaşmadı.Allah seni bildiği gibi yapsın wiggle.

• Beğen
Tepkiler: hasanalparslang
@ihsankılıçkaya abi sen takipli mi verdin ? Bakayım, önümüzde ki hafta takipli vereceğim, kaç günde gelecek göreceğiz.

ben de 23 ünde takipsiz verdim daha doğrusu free delivery di ürün gps saati aldım ... bakalım inşallah gelir canım sıkılmıştı okuyunca yazılanları ama son yazılardan sonra bir umut ışı belirdi gelince haber ederim gelmez ise de sonuca göre bilgi veririm ....

13 Kasım da verdiğim siparişlerimi normalda 23 Kasımda teslim etmesini bekleğim PTT saolsun uzun telefon görüşmelerinden sonra 28 Kasım da kargomun depolarında olduğunu söylediler:acpsnr::acpsnr::acpsnr:

Ben de boşyere bizim wiggle ekşimiştim geciktiniz diyee :D

Şükür SPD ve ayakkabıma kavuştum...

• Beğen
Tepkiler: Barış Özegemen
@Ömer İlker benim paketimde 29unda denizliye geldi kasıtlı olarak şubeden teslim seçtim ama şuan 3. gün, hala teslim birimine ulaştıramadılar... :)

@Volks 20 USD istediler yok dedim siz bana EN FREE sinden gönderin dedim :D

Valla şanslıyım SOYDAŞIM ...

Ürünlerimi 28 Kasım da kargo etti wiggle ama halen gelen giden yok. Tam 15.gün oldu.Bu hafta da gelmez ise mail atacağım wiggle'a.
@CY3535 takip numaralı mı alış veriş yapmıştınız? Kimi arayıp bilgi aldınız?

@ahmetaldag Wiggle saolsun free gönderiyor 50USD üstünü ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Son alışverişimde adres değiştirmiştim normalde bugün gelirdi ama maalesef beklemeye geçtim bende :acpsnr::acpsnr::acpsnr: İki gün içinde haber çıkmazsa Bornova Dağıtım Merkezine bizzat giderim, telefonda maalesef yardımcı olamıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: ahmetaldag
@ahmetaldag ben de 23 ünde yapılan gönderimi alamadım wiggle ileşime geçtiğimde 20 iş günü müsade edin gümrükte takılmış olabilir gelmez ise soruşturma başlatırız dediler şimdilik bekliyorum ... haftaya salı 20 iş günü doluyor ancak bekleyip göreceğiz.. sizi de haberdar ederim durumdan ... 180 dolar gibi bir ürün olduğu için freee delivery seçeneği vardı ama takip numarasız gönderdiklerini bilseydim 10 dolar verip takipli gönderi yaptırırdım ...

• Beğen
Tepkiler: ahmetaldag
@Barış Özegemen bende ptt kargo sevkiyat dan birisi ile konuştum.Barkod takip numara istedi.Yok maalesef dedim.Burda paketler var dedi.Takip numara olmadan bulamayız ama isim numaranızı verin bulabilrisem sizi arayım dedi.Bakalım ne olacak? Kesinlikle takipli kargo ile almak lazım.

@Barış Özegemen bende 22 sinde sipariş ettiğim paketim takipsiz şekilde alma hatasında bulundum. Halen ses yok. Sizin mesajı görünce biraz daha bekleyelim dedim. Merak ediyorum bende çünkü çok önemli parça bekliyorum

Geri