Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggle

Zincir ve rublem geldi [emoji3] teşekkürler wiggle ikisi 43 dolar tuttu ve gümrük vergisi çıkmadı [emoji3]
a7f581a6dfd85f57dedf71ec548c7fb5.jpg


MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: alikymk
Scudo
Benim wiggle sipariş ise bir ayı geçti, tekrar gönder nelerini istedim. Paket takip numarası ile 3gunde çok hızlı gönderildi ancak 5gundur İstanbul dan çıkamadı maşallah.
Chamois cream almıştım acaba ondan dolayı mı takıldı? Yine de 1,5 belki 2 aydır lastiksiz kaldım. Her defasında "bir daha asla" diyorum ve hep aynı süreci yaşıyorum. En kötüsü wiggle bence

Dün bu mesajı yazdım bu gün lastik ve chamois cream ulaştı. Oysaki Mersin'de bile görünmüyordu. Çok mutluyum. Artık antrenman a baslayabilecegimfotoğraf0645.jpg
 
  • Beğen
Tepkiler: hydrocon
@alfisti

27 Ekim Cuma günü iade için talep açtım. Aynı gün onayladılar. Cumartesi kredi kartımda bekleyen işlemlere; Pazar günü de harcama detaylarıma + olarak geçti.
 
wiggle.com üzerinden 10 gün önce takip edilemeyen şekilde yol bisikleti ayakkabısı ve spd pedal siparişi verdim. siparişlerin toplam tutarı 200 dolardan fazla olduğu için gümrük vergisi ödemem gerektiğini biliyorum ancak siparişim doğrudan adresime mi iletilecek yoksa siparişim bölge gümrük merkezine gidip de ben bu durumdan tebligat yoluyla mı haber alacağım? ve takip etme opsiyonunu seçmediğim için çok pişmanım. şuan beklemekten başka yapabileceğim bir şey var mı? çünkü siparişime ulaşmakta sorun yaşamak istemiyorum.
Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum
 
Sekmiyor. 18 Ekim de siparişim bugün geldi. O kadar alıştım ki 16. günde gelmesine bugün wiggle dan kargom gelecek diye seviniyorum hatta takipsiz olmasına rağmen. Takipsiz kargolarım, maksimum 16 günde hep elimde oldu. 17. günü daha görmedim. 10 sipariş olmuştur. Konuda sorun yaşayan arkadaşların muhtemelen bölgelerindeki ptt kaynaklı sorun olduğunu düşünüyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: Cyclist999
12 ekim sipariş - 2 kasım teslim. Önceden en fazla 8 günde elimde olurdu kargo, benim açımdan wiggle biraz düşündürücü anca bfde ekstra indirim olursa..
 
Merhabalar. Wiggledan alış veriş yapmış olanlara bir sorum olacak. 95 dolar'a bir ayakkabı almayı düşünüyorum. 370 tl küsüre geliyor. Bunun vergisi ne olur acaba. Sadece %18 kdv mi ödüyoruz? Başka vergi var mıdır?
 
@enes_vl AB üyesi ülkeler için %18, AB dışı ülkeler için %20 vergi uygulanıyor. Yalnız bir de gelen kargo firmasına göre ek masraf çıkabiliyormuş. Şayet kargonuzu PTT teslim edecek ise ek bir masraf çıkmaz
 
Merhaba,

Bugün wiggle'dan sipariş vermek üzereyken, "Refer a Friend" programını gördüm. Madem sipariş veriyoruz, birbirimize faydamız olsun :)

Olay kısaca şöyle;

1) (link) adresinden "Refer Friends" tuşuna basarak arkadaşınıza e-posta yoluyla wiggle'ı öneriyorsunuz.

2) Arkadaşınız 50£ ve üzeri alışveriş yapıyor.

3) Siz alışverişin %10'u kadar hediye çeki kazanıyorsunuz.

4) Arkadaşınız 10£'luk hediye çeki kazanıyor.

Birkaç kural var. En önemlisi birisini tavsiye etmek için daha önce en az 1 alışveriş yapmış olmanız gerekiyor. Aynı adres, telefon numarası, ödeme detayları olan öneriler kabul edilmiyor. Davet edebileceğini kişi sayısında sınırlama yok.

Bugün 50£ üzeri bir sipariş vereceğim. Özel mesajla ulaşan ilk arkadaş beni davet edebilir. Böylece yaklaşık 9£'luk hediye çekini de kazanabilir.

Yöneticiler uygun görürse bu bir referans konusu olarak devam edebilir.
 
  • Beğen
Tepkiler: Cenk Akbulut
Kısa süre içerisinde 2. Siparişimi de verdim. 10 günde geldi sanırım. Tahmini teslimat süresinden 2-3 gün önce oldu. Acaba Ankara'daki ptt mi hızlı çalışıyor?

Aldığım kıyafetler kol ve bacak kompresör kıyafetlerdi. 4 tane aldım , birisi biraz büyük geldi. Diğerleri tam oldu diyebilirim.

Dolar arttı , vergi ödüyorum ama indirimli ürünler halen %20-25 daha uygun
 
Merhaba.

Ben de wiggle'dan takipli alisveris yaptim. Parcel Force firması ile gönderilmiş. Bu kargo pttye aktarılacak mi yoksa doğrudan parcel force mu teslim edecek?
 
@Saikou PTT ye aktarılacak ve o andan sonra ptt tkaip ten takip edeceksiniz. Eve PTT getirecek yani

@enes_vl PTT 4,5 TL işlem ücreti alıyor her zaman gelen bir ücret . Bunun dışında gümrüge girdiyse faturadaki fiyata göre vergi de geliyor
 
  • Beğen
Tepkiler: Saikou
6 Kasım tarihli siparişim bu sabah geldi. Rekor olabilir.
 
Bisiklet ekipmanı alışverişlerimi genelde wiggle.com dan yapıyorum 3 senedir belki. Hayatımda ilk kez ağustos-eylül arası verdiğim siparişlerin 3 de taşıma sırasında kayboldu dendi. Birini tekrar gönderin dedim o geldi 3-4 gün sonra. Dİğerleri refund yaptırdım. Bu aşamadan sonra eğer bir daha kaybolursa wiggle kendi adına sorumluluk almayacağını belirtti. 5 dolar takipsiz güzel ama şuan bir sıkıntı var taşımacılık sistemlerinde. Wiggle dan kaynaklı bir sorun değil bu çalıştıkları firmalar sıkıntılı ya da bizim Ptt sıkıntılı. Ptt de arada getiriyor eve kadar arada hiç haber kağıdı dahi bırakmadan otruduğum bölgeye bakan şubeye bırakabiliyor. Teknik ve personel yönünden çok eksikleri var Ptt nin. Hatta ben aldığım ürünlerin hepsinin İstanbula kadar geldiğini sonra kaybolduğu ve kaybolmuş gibi yapıldığını düşünmeye başladım. Birileri takipsiz diye bu siparişlerden kendi ihtiyaçlarını karşılıyor olmasn? Bu arada PTT ye şikayetvar da bildiri oluşturdum. Bu taşımacılık işlerini en iyi yapan firmalar chainreactioncycles (wiggle ın alt şirketi oldu), wiggle ın takiplisi, merlin keza iyi sayılır özel bir ürün getirmiyorsanız hemen ulaştırılabiliyor ama sorun yaşadım bu siteyle de, evanscycles iyi. Amazon genel olarak bu konularda lider firma
 
98$'lık alışverişim olacak, referans vermek isteyenler PM'le ulaşabilir.
 
Son 3 alışverişimi takipsiz kargo ile almama rağmen inatla takipli gönderiyorlar. Buradan sevgilerimi sunuyorum onlara. Bu durumla karşılaşan var mı bu aralar?
 
@ilbertoBüyük ihtimal sürekli kaybolan kargolardan sıkıldılar.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Wiggle’dan takipli ürün aldığımı hiç hatırlamıyorum. Kayıp olan kargom da olmadı çok şükür. Az önce de takipsiz 313$’lık ürün sipariş ettim. Kıyafet olduğu için 46$ indirim kodu verdi. 267$ ödedim. Bakalım ne zaman gelecek. :)
 
@Hyildiz2

avrupadan yapılan alışverişler 1 hafta ila 10 gün arasında geliyor zaten..
uzakdoğudan yapılan alışverişler ise 10 gün ila 3 hafta arasında geliyor..

"2 ay oldu gelmedi" diyenler ise 1.35 dolar takipli kargo farkı ödemedikleri için en ucuz postaya esir oluyorlar..
 
Geri