Scudo Sports

Wiggle

ya arkadaşlar bu sorunu nasıl çözecegım gerı gıtmış kargo ve ptt bız bısı yapamayız dedı gonderenle ıletısım kurun dıyor. wıggle de maıl attım ama donus yapmadılar. şimdi lazımda aldıklarım yenı sıparıs versem bıde eskısını tekrar gonderırlerse gereksız 2 kere almıs olacağım

Scudo
Wiggle özelinde değil de, yaptığım iş sebebiyle söylüyorum. Gümrüklü kısma müdehale etmek çok zor. O nedenle burda bu ürünlerin karşıya varmasını ve tekrar gönderimde nasıl bir yol izleyeceğini wiggle ile çözmeniz gerekir. Türkiye de ve kargo da bu ürüne müdehale etme şansınız maalesef yok.
Ek yapma ihtiyacı duydum ifade yanlış olmasın. Tr’de olsa kargoya da müdehale edebilirdiniz. Ama gümrük ve sonrasına karışmanız çok mümkün gözükmüyor. :) şimdi oldu.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@fse teşekkür ederim. wiggle cevap vermesi 1 gun diye okudum ancak 2 gündür dönüş yapmadılar da normal mi

• Beğen
Tepkiler: Bike Storm 09
@fse teşekkür ederim. wiggle cevap vermesi 1 gun diye okudum ancak 2 gündür dönüş yapmadılar da normal mi
Değil normal değil hafta sonu mesai dışında bile bir otomatik cevapta olsa yazarlardı.Siz mail kutunuzu kontrol edin bence ve Wiggle sitesindeki canlı chat sarı ikonlu yere girerek sorununuzu anlatın.

Arkadaşlar merhaba ben cumartesi günü siparişimi verdim dün skynet aracılığı ile kargolanmış nedir bu synet Türkiye dağıtımını hangi kargo şirketi yapar. PTT kargo yapmazsa gümrük vergisi işi nasıl olur...
Bilgisi olan anlatırsa sevinirim.

@Muhammet Ağrı

Turkiyedeki dagitimi MNG kargoya veriyorlar su an. Daha once Surat kargoydu. Vergi odemesini ise havale ile yapiyorsunuz. Detaylari belirten bir email geliyor Skynet’ten kargo gumruge girince.

Arkadaşlar merhaba ben cumartesi günü siparişimi verdim dün skynet aracılığı ile kargolanmış nedir bu synet Türkiye dağıtımını hangi kargo şirketi yapar. PTT kargo yapmazsa gümrük vergisi işi nasıl olur...
Bilgisi olan anlatırsa sevinirim.

skynet ten mail gelmiş bana vergisini ödemeyi kabul edince gönderdiler kargoyu.. ücretsiz siparişlerimde transit geliyordu

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Daha önce buradan garmin alan oldu mu acaba, vergi ne kadar çıktı veya çıkar sizce tahminen garmine.

@eakbas herşeye ne kadar çıkıyorsa ona da o kadar çıkar. Gümrüğün bu Garmin, bu Wahoo, bu Bryton gibi bir ayrımı yok tuttuğunu öpüyor.😁 1,18 le çarpın acı gerçeği göreceksiniz.

kargonun yurtdışından gönderildiği sürenin yurtiçinde beklediği süreden fazla olması çok üzücü. avrupada ülkeden ülkeye birkaç günde kapıya geliyormuş kargo sanırım.

Garmin ve wahoo gps saatlerinde ciddi indirimler vardı ama stoklar tükendi sanırım şuan

Screenshot_20201022_085233.jpg
Bir eşiği daha aştık sanırım

mail gelmiş

Değerli Müşterimiz,
parseliniz şu anda Londra'da bekletilmektedir, çünkü gümrük eşiğinin üzerindedir ve Türkiye'ye girişte gümrük ücretleri uygulanabilir. Parseli ihraç etmek için, teslimattan önce Türkiye'ye varışta ödenmesi durumunda bu ücretleri ödemenizi kabul etmekteyiz.
Ücretleri ödemeyi kabul edip etmediğinizi lütfen onaylayarak yazılı olarak cevap verin. Ödenmesi gereken tutar:
Görev ve vergiler Gönderin değerinin% 18'i
Ayrıca kimlik numaranızı vermeniz gerekecektir. Bu, gönderinizin Türkiye'ye ithal edilmesini sağlamak için bir gümrük gereksinimidir.
Anlaşmanızı aldıktan sonra parseli bırakacağız. Ücretleri kabul etmemeyi seçerseniz, paketi gönderene iade edeceğiz ve size geri ödeme yapılacaktır.
Her iki seçenek için de kabul etmek veya reddetmek için bir yanıt gerekir.
Lütfen 7 gün içinde yanıt verin, bunun yapılmaması parselin iade edilmesine neden olacaktır.
Anlayışınız için teşekkür ederim.

Gelen maili cevapladım
An itibari ile kaç gün sürecek bakalım

• Beğen
Tepkiler: TafLan
Arkadaşlar merak ettiğim konu şu, Wiggle'dan trainer alsam, yüzde 18 kdv dışında burada bana kesecekleri vergiler nedir acaba? Malum bir çok ürüne ek gümrük vergisi geldi.

@Ceasar Bravo Trainerda yok bildiğim kadarıyla 1500 € üzerinde olmasın yeterli.
500 € luk trainer alsanız + nakliye + 90 € vergi vereceksiniz anlamına geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Ceasar Bravo
Bu skynet in gönderdiği ürünlerin takibini tr de hangi siteden yapıyoruz arkadaşlar? takipsiz aldığım siparişin takibi daha kolaydı:))

• Hahaha
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Ceasar Bravo Trainerda yok bildiğim kadarıyla 1500 € üzerinde olmasın yeterli.
500 € luk trainer alsanız + nakliye + 90 € vergi vereceksiniz anlamına geliyor.
Teşekkür ederim bu sevindirici haber. Gerçi işgüzar bir memurun çıkıp ürünü başka bir başlık altında değerlendirmesi riski her zaman var sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Fota
@Ceasar Bravo O tip durumlarda bazen ödeme dekontu tarzı bir belge yada aldığınız linkin çıktısıyla gümrüğe çağırabiliyorlar. Eğer skynet ile gelirse o tip şeylerle pek uğraşacağınızı sanmam çünkü Solmaz çoğu şeyi halledip size mail atıyor.

• Beğen
Tepkiler: Ceasar Bravo
@Muhammet Ağrı Abi merhaba. Maili nasıl cevapladınız acaba ? Yani sormak istediğim TC kimlik numarası ilettiniz mi ?

Geri