Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Windows 10 teknik ön izleme sürümü ve diğer gelişmeleri

Scudo
@BF Okuru
Tamamda pek anlamam böyle şeylerden hepten çökerse pc diye endişem var. Zaten leptap iyice yavaşladı Windows 10 u görmeden komple gider diye çekiniyorum bir daha pc zor alırım onun için garanti olsun bekleyeyim.

benim şuanda kullandım pcyi amcamın iş ortağının oğlundan aldım onlar almış fakat 1-2gün kullanıp 1300lira fiyat indirimi ile 1.5yıl önce bin liraya aldım gayet güzel ve performansından memnunum onlara zayıf geldiği için bu fiyata bana verdiler.Şimdi daha önceden bu kişiler aldığı için sanıyorum ki biosun içinde olan ürün anahtarı onlarda normal bilgisayarımdan girince özellikler kısmından ürün anahtarını görüyorum.Ben şimdi pcye format atmak isitoyrum eğer format atarsam bilgisayarımdaki key bana formatta yeterli olacak mıdır ayrıca 8.1 update edip windows 10 a geçmek istiyorum fakat 2.kez deneme rağmen win. 8.1e geçemiyorum sürekli olarak 0x80246007 hatasını alıyorum konu hakkında bilgisi olan varsa yardım edebilir mi? Tabi 1 yıl boyunca windows 10a geçiş ücretsiz zamanım başladı 360güne kadar çözsem iyi olacak :D

@MakRo

Bios'a gömülü lisanlarda lisansı görebilmeniz için ufak tefek prg. kullanmanız gerekir. Bilgisayarın özelliklerinde lisansın kimlik numarasını görebilirsiniz ki o da işinize yaramaz. Siz format attığınızda lisans sormayacaktır ve o kısmı geçecektir. Masaüstünü gördüğünüzde etkinleştirme işlemi bitmiş olacaktır. Sonrasında 8.1 yüksetmesi yapıp gerekli güncelleştirmeleri aldıktan sonra ürünü rezerve edeceksiniz. Sonrası zaten gelir.

360 güne takılmayın rezerve ettiğinizde işminiz bitmiş oluyor zaten :)

iso dosyası indirdim bende. yarın güzel bi temiz kurulum yapayım

Orjinal varsa temiz kurulım yapma ben yaptım geri döndüm win7 ye keyi kabul etmiyor yükseltip sonrasında belki tekrar temiz kurulum yapılabilir

Arkadaşlar ben win 10 proya yükseltmiştim sistem içinden sıfırlayım dedim pc çöktü win7 ultimate format atmak zorunda kaldım ve güncellemeleri yükledim MediaCreationTool ile yükseltmeye çalışıcam tekrar eski ürün kimliğimin fotoğrafını çektim sistem temiz yükseltince bir problem olurmu temiz olurmu birde bu program aracından 2 saatte daha %9 oldu ayın 1 i olduğu halde neden bukadar yavaş arkadaşlar ?

@karizmaertu

Windows 7'yi etkinleştirin ve yüksetmeyi herşeyi sil olarak işaretleyin. Tertemiz olsun. Sıkıntı çıkmaz. Önemli olan Yükseltilecek işletim sisteminin etkinleştirilmiş olası.

Otomatik etkinleştirme işlemine kalan süre 2 gün windowsu şimdi etkinleştirin diyor.Bu arada sistem zaten temiz yeni formatlandı ve güncellemeler dışında hiç bir şey yükledim.Windows 10 geçince etkinleştirmeyi düşünüyorum.2 saat geçmesine rağmen %10 çok yavaş indiriyor :(

benim sağ altta hala aynı şey var sizi bilgilendireceğiz diyor bana neden gelmedi bu 10

@erol__152

Microsoft, sunucularda yoğunluk oluşmasın diye herkese aynı anda güncellemeyi vermiyor. Sisteminize tüm güncellemeleri yaptıktan sonra güncelleme gelebilir.

• Beğen
Tepkiler: erol__152
Windows 10 Geldi yükledim. Genel izlenimlerim: (temiz kurulum yapmadım direk üstüne kurdum)
1) 60 derecede çalışan 8.1 şuan windows 10 da 48 derecede çalışıyor.
2) pil tasarrufuna bastığımda 8.1 de 2-2:30 saat çalışırken 3:10 dk gibi bir rakam çıkardı.
3) Fn tuşları 10 numara çalışıyor mesela ses azaltırken aynı anda arkada müzik çalıyorsa diğer çarkı pause gibi simgeler çıkıyor.
4) 8.1 16 gb ramde 5-6 gb boş yer bırakırken şuan 10 gb boş yer var
5) oyunlarda windows +g ye basınca ekran video kayıt alınması artı görüntü alınması gelmiş çok hoş.

Şuanlık görebildiklerim bunlar ben beğendim. kullanmaya devam.

@BF Okuru bey teşekkür ederim bugün gündüz hata almadan 8.1e geçmiş oldum.Oradanda zaten sonra bir kaç yedekleme gereken klasör var ondan sonra windows 10a geçiş yapıcam microsoftun sitesinde yedekleyin diyordu ne olur ne olmaz silinirse bulamayacağım belgelerim resimlerim var :)

arkadaşlar bana henüz güncelleme gelmedi, bekliyorum.

sizlere sormak istediğim şey ise farklı bir konu. bilgisayarım 2009 model, 4 gb ram'li ancak o zamanlar 64 bit hemen hiç yoktu. windows vista 32 bit işletim sistemiyle satın aldım, sonra orijinal olarak windows7'ye geçiş hakkı tanıdılar, o da 32 bit geldi. sanırım bu seferki güncellemede seçim hakkımız var, sizce hangisini seçmeliyim? ram'in 3 gb'sini kullanabildiğim için 64 bit yüklemek istiyorum ancak hemen herkes önce güncelle, sonra windows10'u sıfırla, temiz kurulum yapma yazmış burada ve sözlükler gibi diğer platformalarda.

acaba 32 bit windows7'den 64 bit windows10'a güncellemek mümkün mü? yoksa 32 bit güncellemek ya da 64 bit temiz kurulum gibi iki seçenek mi kalıyor bana?

@burak wsnj

Malesef platformunuz ne ise sistem otomatik olarak ona güncelleme yapar. 64 bit kullanmak istiyorsanız öncelikle 64bit sistem kurmalısınız ardından diğer yönergeler geçerlidir.
Yanlış anlaşılan şudur ki yükseltme esnasında veya sonrasında istediğiniz gibi sisteminizi temiz hale getirebilirsiniz.

64 bit versiyonunu kurarsınız etkinleştirdikten sonra bu konuda indirme araçları mevcut oradan indirip yükseltirsiniz.

@BF Okuru teşekkür ederim açıklama için. yanlış anlamadıysam iki şekilde yükseltilebiliyor sistem. biri güncelleme şeklinde, diğeri de temiz kurulum olarak sıfırdan os yükler gibi yükleniyor bilgisayara. 64 bit windows7 kurup onu güncelleme gibi bi şansım yok, 64 bit windows10'u temiz kurulum şeklinde sıfırdan yükleyebilir miyiz yoksa ben olayı çok mu yanlış anlamışım :D

@burak wsnj

Üç şekilde de yükleyebilirsiniz.
1. Temiz Msdn iso dosyasını usb veya dvd ye yazdırıp.
2. İndirme aracı ile
3. Update ile

Temiz kurulun denilen yöntem, dvd veya usb de olan işletim slsteminin boot yoluyla kurulmasıdır. Bu nu yaptığınız taktirde elinizde window 10 orjinal lisans yoksa etkinleştirme yapamazsınız.

Geri