Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Xiaomi Kamera

(link)
Aliexpressde 80 dolar - gearbestte 70.
Gearbest'ten almayı planlıyorum sorun çıkmaz değilmi versiyonu vs. iyi mi? (CN version falan sıkıntı olur mu?)
sonrasındada 15-20 dolarlık aksesuar setini alacağım inşallah.

Scudo
@mfurkan
batarya dışında bir fark yok. Bataryaları farklı olsa da birbirlerinin bataryalarını kullanabiliyorlar, sıkıntı çıkmıyor.

@Anonim
hocam ben de banggood'dan almayı üşünüyordum da banggood sadece PayPal ile ödeme kabul ediyor nasıl yapacağız o işi?? o_O

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Banggood da kredi kartı ile alişveriş seçeneği var
Ben mobilde bulamamiştım o seçeneği ama normal internet sitesinde var kredi kartı seçeneği

Gearbestten indirim kuponuyla birlikte 65$'a aldım. aksesuar seti, su kabı, yedek batarya ile birlikte toplam 95$ a mâl oldu. beklemedeyiz artık :)

• Beğen
Tepkiler: bforummurat
@Elbrus
Hayırlısı olsun.Kamerayı ben bir seneyi aşkın süredir scubadiving de ve nadirde olsa bisiklerte kullanıyorum.yedek bataryada almışsınız.sıkıntısız kullanırsınız.

• Beğen
Tepkiler: Elbrus
18 günde geldi benim kameram

ilk etapta ne kadar süre şarj etmek gerek

Dosyalar

• YDXJ0004.jpg
    YDXJ0004.jpg
    152,3 KB · Okunma: 69
  • YDXJ0025.jpg
    YDXJ0025.jpg
    223,8 KB · Okunma: 68
  • YDXJ0042.jpg
    YDXJ0042.jpg
    154,7 KB · Okunma: 70
@muhammed ikbal atmaca lityum batarya olduğundan şarj etmenize gerek yok ilk kullanımda normal döngüsüne devam edin bir kaç şarjdan sonra kendine gelir batarya

Arkadaşlar Banggood'dan 30 mayısta yi siparişi verdim 16 haziranda ptt başakşehir şubeye geldi, Gearbest'ten 30 mayısta aksesuar kiti sipariş ettim 14 haziranda ptt başakşehir şubeye geldi akabinde ikisinden de haber çıkmadı. Bir şey yapmalı mıyım normal mi yoksa ?

kameranın bataryası kapalı olduğu halde bitmeye başlıyor. batarya boşalması oluyor. diğer batarya zaten bozuktu. acaba bataryalarda mı sıkıntı var.

@chnkrmz
Şu ana kadar aldıklarımda sorun çıkmadı bende.

LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Murat Ü. son 2 gündür bu durumu farkettim. dün akşam tam şarj yaptım. az önce makinayı açtığımda bildirim ışığı eflatuna gelmişti.

2 saat gibi bi sürede kapalıyken %98 kaldı şarjı. böyle bi sorun bataryadan mı olur ki anlamadım.

@chnkrmz bataryalar cihaz kapalı olsada bağlı olduklarında sıcaklığa bağlı olarak azalabiliyor. Çok extrem bi azalma yoksa normaldir

Ben de açtığım zaman çok kısa sürede yüzde 96'ya filan düşüyor. Açıkçası ben çok dikkat de etmedim. Ancak bariz dikkatimi çeken bir şey olmadı.

LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Xiaomi YI'lerdeki durduk yere pil bitme durumu bilinen ve kronik bir hatası.

(Focus problemi ve aşırı ısınması gibi)

Neyse ki bunun da çözümü var deniyor. Aşağıdaki şekilde bakabilirsiniz.

(link)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

xiaomi gereçkten güzel bir kamera. ben fazlasıyla memnun kaldım. (link) üzerinden aldım.

@sspl bir gün içinde %80 e kadar düştü.
çünkü çok iyi hatırlıyorum. kamerayı çekmeceye koymadan önce fullemiştim. belki 1 haftayı geçti. elime aldığımda açılmamıştı.

Geri