Güney Tuncer
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.780
- Bisiklet
- Giant
Ben şahsen problem yaşamıyorum. Bu pompa, yedek iç lastik, yama seti, iki levye, cüzdan, anahtar vs. Taşıyorum@sspl Hocam bende sipariş verdim. Ama forma cebinde taşınacak kadar hafifmi ki? 🤣 bu arada 257 ₺ geldi. Amazonda
aynen bende mesajı gümrük ve kargoyu görünce düzelttim. trendyoldan almak mantıklı.@Safa Kaplann Hepsiburada'dan almak için sepete ekleyince 50 lira kargo, 50 lira da gümrük vergisi ile 350 liralara geliyor. Benim de hiç aklımda yokken başlığa denk geldim almaya karar verdim. Trendyol fiyatı 277 lira, ürünün Çin'de satış fiyatı 230 lira zaten. Mantıklı geldi oradan alacağım.
(link)
Ben de sipariş verdim , sürüşe çıkmadan ayaklı pompayla basmak eziyet 115ps civarı. Hayır sorun hadi bastık diyelim ama gerçekten istediğimiz psi mı basıyoruz emin değiliz. Bunu al , evde bas yanına al . Böylece evde ayaklı pompa , bisiklet üstünde mini pompa kullanmaya gerek kalmayacak. Aslında 2 pompa fiyatına bunu alıp geçmek çok mantıklı.
Manuel pompaları satarım artık![]()
Ölçülerini bilmiyordum ki@Cemal Ç. Ayni pompa bendede var normal sitadan bir bisiklet kullanıcısı icin 300 gram ne kadat önemli olabilir ki? tek tuş miss😂😂
Diye düşüncemi belirtmiştim.Bu pompa gezinmek için biraz fazla değil mi?