yazmış.şiddeti lanetliyorum ama bisiklet yolu namusumuzdur yayaya tahammülümüz yok.
demet akalın sen misin?
Kelebek etkisi yarattı Mehmet abi. ? ?Yayaların bisiklete kafa atma isteği
Önce böyle bir başlık açılmıştı. Ardından kontratak geldi. Bilemiyorum altan bilemiyorum.
Estağfurullah ne demek cahillik değil elbet.@Taygun Kon cahili olduğum bir konu ...teşekkür ederim bu arada bilgilendirme için.... Acaba Max Weber öncesi dönemlerde nasıldı işler yani devlet işleri vs.. şiddet olayları sınırları kim belirliyordu..Bu akşamki araştırma konumuzda belli oldu
Bizim insanımızın en büyük özelliği balık hafızalı olması. Merak etme Pazartesiye kimse hatırlamaz.(link)
Yarın öbürgünde işinde gücünde olup olaydan bihaber olup bisiklet Yolunda giden sıradan bisikletçiler saldırıya uğradı haberi yapılırsa şaşırmam ,malum bizim ülkemizde herşey olabilir, Çinli diye Koreli gruba saldıran tiplerde var bizde,
Bu arada yaşanan yada yaşatılan her ne ise vuran vatandaş cinsiyete bakılmaksızın (ki) (vurduğu kişinin bir bayan olması daha yıkıcı)kesinlikle her türlü,fiili olarak yapmış olduğu hareketten dolayı gerek yasa gerek, toplumun bakış açısından baya baya bir potansiyel suçlu.... şimdi verin pirinci ayıklasın taşı.. işin kötü tarafı bizlerde, bu ve benzeri şahıslardan ötürü toplum nazarında birer kötü figüran olarak yer alacağız bir süre.....
peki kadının adama yaptığı kameralı taciz ne olacak? bisikleti süren kadın, videoya çeken erkek olsaydı şimdi adamı tecavüzcü tacizci sapık diye linç edeceklerdi.