Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

@trainspotting35 elbette sevmek zorunda değilsiniz ben sadece fikrimi belirttim shimano jant kullandım bir çukura girince işi bitti , ultegra profili 24 mm yüksekliğinde 1640 gram yani profilne oranla hafif bir jant değil.Scirocco 35 mm yeni serisi 1654 gram gayet hafif ve aero üstelik ileride seramik rulman takılabilir.g3 örüm begenmeyenler fulcrum serisine bakabilir campagnolo dan biraz daha pahalıdır.

Scudo
Özür dilerim ben Burçinhan Bey'e yazdınız sandım. Alınmış bir jant varken o yorumu yaptınız sandım. Kusura bakmayın. Uslup biraz ters geldi onun için. Alınmış bir jant varken ortada o jant alınır mı dediniz sandım.

• Beğen
Tepkiler: Ertan M.
@trainspotting35 hocam, bu hafta indirim vardı. toplamda sete 1.750 ₺ ödedim. merlin +vergiler de hemen hemen bu rakama yaklaşırdı.

@serhataltay teşekkürler hocam çok sağolun.

• Beğen
Tepkiler: serhataltay
Şu iki jant arasında kaldım. Fikirlere açığım :)
(link)
(link)

5681f760-2b61-43bd-82c7-b381c70c28f5.jpg 257ca19edf674f3ca58a4851ae5f3.jpg

@rodya Zonda derim,
ikinci eli daha rahat,
daha hafif (tahmin)
daha düşük profil,
daha az tel

Zonda'nın performansı daha yüksek olur muhtemelen, DtSwiss sağlamlık için tercih edilebilir ancak o_O

• Beğen
Tepkiler: iconic ve rodya
@burcinhanhayırlı olsun
yaklaşık bir bucuk yıldır kullanıyorum bu seti hopladım, zıpladım, bir çok çukura girdim
çok sağlam bir jant seti , güle güle kullanın.ha bu arada hub sesi fena diyorum:)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@irfanyazicitunc

Hocam bende DT Swiss'i sağlamlığı yüzünden tercih ettim. Genelde yorumlar çok zor ayar bozuyor şeklinde. Malum Ankara'nın dillere destan yollarını anlatmaya gerek yok.

@PsyBeowulf

Tabi ki alınabilir. Giriş seviyesinin bir tık üstünde, tam bir fiyat/performans jantıdır. Daha önce kullandığım bir jant seti. Vergi dahil fiyatı gayet iyi.

@PsyBeowulf

Türkiye'de dediğiniz gibi fiyatı yüksek. wiggle'da vergi dahil 570 TL'sına geliyor. Bu rakamlara 2.el aksium bulmak zor. Yine bu rakamlara, sıfır Shimano R501 satanlar var!

Yerinizde olsam, wiggle'dan aksium'u alırdım.

@PsyBeowulf

Jant ile gelen 1 adet spacer mevcut, (2.spacer çıkıyormu hatırlayamadım) bununla sadece 10 vites için uygun hale getirebiliyorsunuz. Ruble'yi yukarıda tutması için 2.bir spacer gerekecektir. Satın almadan önce mutlaka araştırın.

Carraro 022 kullanıyorum ve yakın zamanda değiştirmeyeceğim ama jant setimi değiştirmek istiyorum.
Gieiş seviyesinde shimano r500 ve mavic aksium var gibi(mavic bi tık üstte ve pahalı) aralarında hakikaten o kadar fark var mı? Bu ikisi dışında önerebileceğiniz jant var mıdır? Shimanoda bir de rs serisi var rs10 ama onu tam göremedim.
R500 300 tl civarında mavic ise 450 tl civarında bulunuyor..

@özgür duygu bence R500. Tam bir fiyat performans canavarı, sattığım mosso bisikletime R500 takıp arazide mtb gibi gittiğimde bile bir sıkıntı çıkarmadı. Tam muadili mi bilmiyorum fakat yurtdışı sitelerinde Fulcrum racing 7 ile kıyaslıyorlar. Onu da değerlendirin

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Arkadaşlar 2 3 bin arası bir jant seti (yurt dışından alınarak daha ucuz hale getirmeyi düşünüyorum) almak istiyorum. Tek istediğim yokuş çıkarken benim tüm güvümi yola versin ve bana daha iyi yokuş performansı versin. Tavaiyelerinizi bekliyorum

@legolas99353tabiki zonda

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri