air28-3
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.531
- İsim
- Ersin
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Salcano
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
@mehmet.ali (link)
Fulcrum iyidir vergisiyle kur farkıyla bütçenize uygun olur 1690 gr ağır demezseniz tabi
Hocam ne kadar istiyor fiyat konusunda anlaşırsak scultura 300 cüğüm için düşünebilirim. Diyecektim ki disk olduğu aklıma geldi 🤣Disk fren olunca çok fazla seçenek kalmıyor ağırlık bakımından zaten. Genelde 1600 civarı geliyor bu fiyat aralığında. Racing 4 satan bir arkadaşım var ama malesef örümünü beğenmiyorum.
Hocam ne kadar istiyor fiyat konusunda anlaşırsak scultura 300 cüğüm için düşünebilirim. Diyecektim ki disk olduğu aklıma geldi 🤣
Herkese merhaba,
Bu yıl ben de yeni bir jant seti almak istiyorum. Şimdiye kadar ki araştırmalarımda benzer fiyat aralığında Prime RR-50, Prime RR-38, Dt Swiss PR1400 Oxic 32mm ve bir miktar daha bütçe ile Mavic Cosmic Pro carbon modelleri aklıma yatanlar. Bisikletim Merida Scultura 4000, bunların arasından hangisi daha mantıklı olur artıları ve eksileriyle? Yine bu fiyat aralığında (500 - 600euro) önerebileceğiniz başka bir marka/model var mıdır?
Tekrar merhaba,
Bu mesajdan bir süre sonra Prime RR-38 V3 tekrar wiggle stoklarına girdi. Ancak Dt Swiss PR1400 Oxic 32mm hala hiçbir yerde yok. Bir de Prime BlackEdition 38mm Carbon seti buldum. Prime'ın bu iki ürünü arasında ne gibi farklar var? Benim görebildiğim/bulabildiğim kadarıyla, teller BlackEdition'da DT Swiss üretimi ve StraightPull göbek kullanılmış. Ancak bunların dışında bir fark bulamadım.
Teşekkürler.
Not: Henüz link ekleyemediğim için ürün linklerini ekleyemiyorum.
Ben de Prime RR-50 V3 ve BlackEdition arasında kaldım aynı şekilde. Çerçevelerin tamamen aynı olması beni 300€ daha fazla vermemeye itiyor. Göbek değişikliği belki ilerde keyfe keder yine yapılır gibi geliyor. Doğru mu düşünüyorum emin değilim tabii.
Ben de Prime RR-50 V3 ve BlackEdition arasında kaldım aynı şekilde. Çerçevelerin tamamen aynı olması beni 300€ daha fazla vermemeye itiyor. Göbek değişikliği belki ilerde keyfe keder yine yapılır gibi geliyor. Doğru mu düşünüyorum emin değilim tabii.
Ağırlık farkıda fiyatı tetikler,arada 200gr fark var ve jant seti için fark ettirecek bir fark.Prime'ın bu iki ürünü arasında ne gibi farklar var?
Bir miktar daha araştırdıktan sonra ek olarak jant genişliği farkını buldum. RR serisi iç genişlik 16mm dış genişlik 25mm, black edition'da ise 19mm ve 27,5mm. Bu sanırım bir miktar daha aero kazanım sağlıyor. RR serisinde teller Pillar diye bir marka ve aero değil. Her iki serinin de göbekleri Novatec üretimiymiş. RR'de Novatec A291SB-SL ve F482SB-SL-11S, diğerinde Novatec AS511SB ve FS522SB-11S.