Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

Scudo
herkese merhabalar salcano uci xrs001 tiagra bisikletime jant seti bakıyorum butcem 2500-3000 Cole Rollen Elite - fsa team 35 arasında karar veremiyorum cole hafif fsa profil bisiklet aero kadro yaşadıgım bölge finike kumluca demre genelde ruzgarlı oluyor tecrübeli olan bu jantları kullanmış arkadaşlar yardımcı olabilirmi degerli yorumlarınızı alabilirmiyim bu arada stravada ortalama 10-15 kilometrelik etaplarda ortalama hızım 33-40 arası amacım bunu 40 ın uzerıne tasıyabilmek teşekürler

• Beğen
Tepkiler: Mehmet 38
Herkese merhaba,

Trek markasının tırmanış serisi olan émonda sl6 sahibiyim. Bisikletin üzerindeki bontrager tlr jantların kalitesi ile ilgili bir bilgi bulamadım. Öncelikli sorum bu jantlar iyi jantlar mıdır? Bir jantı ağırlığı haricinde iyi yapan şeyler nelerdir?
Yeni bir jant alacak olsam bu bisiklete uygun jant ne olur? Bu soruyu ruble, fren sistemi uyumluluğu gibi faktörlerin dışında soruyorum.

merhaba iyi forumlar.. tokyowheels marka jantları aranızda kullanan varmı? sanırım dt göbek seçeneği yok.. dolar bu durumdayken ve birde eğer doğru ise vergisiz ve kargo ücretsiz fiyatı diğer karbon jantlara göre cok uygun.. yeni gümrük düzenlemesi ile bisiklet parçalarına ilave yüzde 30 lara kadar verginin cıktığını okumuştum. bu jantlar hakkında bilgi sahibi olan varmıdır.. bu jantlar performans beklentisinimi karşılar yoksa görüntü zevkinimi..

Herkese merhaba,

Bu yıl ben de yeni bir jant seti almak istiyorum. Şimdiye kadar ki araştırmalarımda benzer fiyat aralığında Prime RR-50, Prime RR-38, Dt Swiss PR1400 Oxic 32mm ve bir miktar daha bütçe ile Mavic Cosmic Pro carbon modelleri aklıma yatanlar. Bisikletim Merida Scultura 4000, bunların arasından hangisi daha mantıklı olur artıları ve eksileriyle? Yine bu fiyat aralığında (500 - 600euro) önerebileceğiniz başka bir marka/model var mıdır?

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Arkadaşlar merhaba, disk frenli jant seti tavsiyelerinizi alabilir miyim. Bütçe 3000 -+500TL.

Daha önce zonda kullandım jant frenli ama şuan uçmuş fiyatlar.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@mehmet.ali (link)
Fulcrum iyidir vergisiyle kur farkıyla bütçenize uygun olur 1690 gr ağır demezseniz tabi

• Beğen
Tepkiler: mehmet.ali
@mehmet.ali (link)
Fulcrum iyidir vergisiyle kur farkıyla bütçenize uygun olur 1690 gr ağır demezseniz tabi

Disk fren olunca çok fazla seçenek kalmıyor ağırlık bakımından zaten. Genelde 1600 civarı geliyor bu fiyat aralığında. Racing 4 satan bir arkadaşım var ama malesef örümünü beğenmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Disk fren olunca çok fazla seçenek kalmıyor ağırlık bakımından zaten. Genelde 1600 civarı geliyor bu fiyat aralığında. Racing 4 satan bir arkadaşım var ama malesef örümünü beğenmiyorum.
Hocam ne kadar istiyor fiyat konusunda anlaşırsak scultura 300 cüğüm için düşünebilirim. Diyecektim ki disk olduğu aklıma geldi 🤣

Herkese merhaba,

Bu yıl ben de yeni bir jant seti almak istiyorum. Şimdiye kadar ki araştırmalarımda benzer fiyat aralığında Prime RR-50, Prime RR-38, Dt Swiss PR1400 Oxic 32mm ve bir miktar daha bütçe ile Mavic Cosmic Pro carbon modelleri aklıma yatanlar. Bisikletim Merida Scultura 4000, bunların arasından hangisi daha mantıklı olur artıları ve eksileriyle? Yine bu fiyat aralığında (500 - 600euro) önerebileceğiniz başka bir marka/model var mıdır?

Tekrar merhaba,

Bu mesajdan bir süre sonra Prime RR-38 V3 tekrar wiggle stoklarına girdi. Ancak Dt Swiss PR1400 Oxic 32mm hala hiçbir yerde yok. Bir de Prime BlackEdition 38mm Carbon seti buldum. Prime'ın bu iki ürünü arasında ne gibi farklar var? Benim görebildiğim/bulabildiğim kadarıyla, teller BlackEdition'da DT Swiss üretimi ve StraightPull göbek kullanılmış. Ancak bunların dışında bir fark bulamadım.

Teşekkürler.

Not: Henüz link ekleyemediğim için ürün linklerini ekleyemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Hocam selamun aleyküm benim pek bilgim yok ilk defa yol bisikleti aldım geotech air 28 3 mavic jantları tiagra 4600 set var 52 kadro olduğu için değiştirmek istiyorum 54 kadroya geçeceğim ve sahibinden de geotech air speed 5 buldum yakın fiyata ama jantları sele sele borusu ve gidon boğazı geotech marka tiagra 4700 var diğer komponentler değilde jantlar aklımı karıştırıyor mavicten geotech veya başka firma ürünü janta geçmek akıcılıkta çok sorun çıkartır mı sizin görüşleriniz nedir birkaç jant seti deneyebilen abilerim varsa onların fikirlerini almak isterim

Tekrar merhaba,

Bu mesajdan bir süre sonra Prime RR-38 V3 tekrar wiggle stoklarına girdi. Ancak Dt Swiss PR1400 Oxic 32mm hala hiçbir yerde yok. Bir de Prime BlackEdition 38mm Carbon seti buldum. Prime'ın bu iki ürünü arasında ne gibi farklar var? Benim görebildiğim/bulabildiğim kadarıyla, teller BlackEdition'da DT Swiss üretimi ve StraightPull göbek kullanılmış. Ancak bunların dışında bir fark bulamadım.

Teşekkürler.

Not: Henüz link ekleyemediğim için ürün linklerini ekleyemiyorum.

Ben de Prime RR-50 V3 ve BlackEdition arasında kaldım aynı şekilde. Çerçevelerin tamamen aynı olması beni 300€ daha fazla vermemeye itiyor. Göbek değişikliği belki ilerde keyfe keder yine yapılır gibi geliyor. Doğru mu düşünüyorum emin değilim tabii.

Ben de Prime RR-50 V3 ve BlackEdition arasında kaldım aynı şekilde. Çerçevelerin tamamen aynı olması beni 300€ daha fazla vermemeye itiyor. Göbek değişikliği belki ilerde keyfe keder yine yapılır gibi geliyor. Doğru mu düşünüyorum emin değilim tabii.

aradaki fiyat farkı kullanılan malzemeye, bu da ağırlığa aero teller ile avantaja gidiyor. kullanılan tellerin fiyatlarını da dikkate alın kıyaslama yaparken.. daha verimili olur.. yoksa çember aynı çember..

Bir miktar daha araştırdıktan sonra ek olarak jant genişliği farkını buldum. RR serisi iç genişlik 16mm dış genişlik 25mm, black edition'da ise 19mm ve 27,5mm. Bu sanırım bir miktar daha aero kazanım sağlıyor. RR serisinde teller Pillar diye bir marka ve aero değil. Her iki serinin de göbekleri Novatec üretimiymiş. RR'de Novatec A291SB-SL ve F482SB-SL-11S, diğerinde Novatec AS511SB ve FS522SB-11S.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren ve ArVoGu
Bir miktar daha araştırdıktan sonra ek olarak jant genişliği farkını buldum. RR serisi iç genişlik 16mm dış genişlik 25mm, black edition'da ise 19mm ve 27,5mm. Bu sanırım bir miktar daha aero kazanım sağlıyor. RR serisinde teller Pillar diye bir marka ve aero değil. Her iki serinin de göbekleri Novatec üretimiymiş. RR'de Novatec A291SB-SL ve F482SB-SL-11S, diğerinde Novatec AS511SB ve FS522SB-11S.

Bir miktar daha bilgiyle geldim. Prime'ın her iki serisinde de rulmanlar ile alakalı şikayet var bolca. Rulmanların çok çabuk kirlendiğini ve 1 yıl içerisinde iflas ettiğini yazan çok fazla yorum okudum. Hatta kendi rulman setiyle değiştirildikten sonra tekrar kısa sürede bozulduğunu da yazanlar var. Chainreactioncycles black edition için fiyatları yükseltmiş ancak, CeramicSpeed rulmanlı seride %50 kadar indirime gitmiş. 750euro'ya şu an CeramicSpeed rulmanlı black edition satıyorlar. 200euro olduğunu düşünürsek black edition hafifliği bedavaya geliyor.

Öte yandan başımız ağrımasın istiyorsak Vision CS 40 var bike24.com'da. Kargo ücretlerine rağmen uyguna geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren ve ArVoGu
Geri