Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol Bisikleti Tavsiye

Yarın gezecem bütün bisikletçileri bakalım almama daha 1 ay var 2016 modelleri bekliyorum. @Bango o model burda ki bisikletçide tek kalmıştı oda 2400 civarıydı sanırsam bulamazsam onu ayırtmayı düşünüyorum speedster 40 modelinin 2016 olanı 3200 civarı nerdeyse 1k fark var.
Bakalım güzel bişey bulucaz inşallah :)

Scudo
2016 modellerden uzakdur.Zaten seni fiyat olarak sarsıcaktır bu nedenle 2015 de güzel bisikletler var lapierre audacio 400 kullanıcısıyım ve gayet memnunum.Giant ise güzel bisiklet ama bence biraz daha koyup ondan daha iyilerini alabilirsin.Lapierre sensium 100 modelli önerebilirim bisikletleri taş gibi sağlam lapierre seni yarı yolda bırakmaz kolay kolay.Ayrıca fiyat konusunda şehir dışı bile olsa araştır sor soruştur.Bazı yerlerde aynı bisikletin faiş fiyat uygulayan yerler çok fazla buna dikkat et.

@Hakkı can AYDIN Kendi paramla alacağım için bütçem kısıtlı biraz. Ailemden destek alırsam başka modellere kayabilirim.

Yol bisikleti alacaklara tavsiyeler
1)Bütçe ayarlanır
2)Gönlünden geçen üç marka seçilir.
Bu konuda realist olmak gerekir
3)Yol bisikleti aldıktan sonra da risksiz yollarda çılgınlar gibi pedellanır
4)Bisiklette üst sınır olmadığından,kendi bisikletin ile mutlu olunur

@cngz
Gayet iyi bir anlatım. Sadece bir iki ufak rötuş yapacağım izninizle.
Risksiz bir yol yoktur, hele Türkiye'de yaşıyorsak ve üstüne üstlük bir de bisikletliysek. Bir de çılgınlar gibi değil akıllı uslu mantıklı pedallayalım. Çılgın zaten yeteri kadar var, +1e gerek yok. Saygılarımla.

@EnesKlf07 Ben 18 yaşımdayım 4 ay önce bende kendi paramla almıştım çalışıp para mı biriktirip ailenden para almama ya dikkat et benden söylemesi yarın bir gün başına kakkarlar falan sorun olur kafan rahat olsun kendi emeğinle yetiğince al 1 tane yol bisiklet parayı söyle zaten 3 5 tane seçenek olcak.

@Ahmet Bıçkıcı
Fena değil dostum biraz pazarlık ta yapılarak alınabilir

Merhabalar, forumda yeni sayılırım.
Forumda aradım faka bulamadım 1600tl yol bisikleti önerir misiniz?
Maximum= 1700tl
İlk yol bisikleti deneyimim olacak ve bu konuda pek bilgim yok bilgili arkadaşlar yanıt verirlerse çok sevinirim. Daha önce forumdaki kişilerden 1500tl ye tavsiye aldım fakat biraz daha para elime geçti 1900tl bunun 1700'üne bisiklet geri kalan 200tl ye ise kask, fener..vb. alacağım. Teşekkürler iyi forumlar.

Hiç mi öneri veya tavsiyede bulunacak yok -, -

Yeni konu açmak yerine burdan yazıyorum Ktm strada 800 ü nasıl bilirsiniz

@ahmetgms88 Bildiğim ve araştırdığım kadarıyla kadrosu çok iyi. Ama donanım olarak bence o fiyata başka alternatifler bulunabilir.

@Levent TURHAL usta biraz araştırma yaptım ve 3k yı geçmeden iyi kadroları sora dan daha iyisiyle alamıyoruz. İkinci el herzaman bir alternayif tabii

Merhabalar, bisiklet araştırma aşamasındayım ilk kez profesyonel bir bisiklet alacağım. Yol ve fitness bisikletleri arasında kaldım bir çok yeni başlayanlar gibi şuan yol bisikletleri daha ağır basıyor. Bütçem 1000 ila 2000 arası fazlası çıkmaz - öğrencilik zor iş - komponentlere takılmadan kadrosu fp odaklı önerebileceğiniz markalar var mı (komponentleri ileride değiştirme imkanım var) ? Salcano düşünmüyorum üniversitede 100 bisikletli varsa 80 Salcano o yüzden. Mosso, Sedona, Cannondale, trek, bla bla.. :) değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. :):)

Sahibinden de bir btwin karbon kadro gormuştum. İse gidip gelmek icin toplarım diye planlıyordum. Uygun ise bakabilirsiniz. 3 bin e gerçekten gayet guzel bir bisiklet çıkabilir.

Geri