Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

@fReaxzone kazası kırığı çıkığı yoksa giant derim.
Vallahi benimde aklımı baya çeldi bugün satıcıyla telefonda görüştüm 2. sahibiymiş ilk sahibide arkadaşıymış arkadaşı kendinden bile temiz kullanmış gibi güzel laflarla malını övdü doğal olarak tabi canlı görmeden bisikletin durumu hakkında net bişey diyemem ama fotolarda baya temiz duruyor 2019 model sıfırı 7495 lira giant sitesinde yani aslında düşününce baya bir fırsat bisikleti sayılır orta seviye donanımlı giant gibi kalite algısı yüksek markalı bisiklet vs 0 tourney setli yerli bisikletler çok arada kaldım ya

Scudo
@fReaxzone temizse eğer giant öne çıkar.Kadroya dikkat et bu arada

Merhaba,
İlk kez bisiklet alacağım ve araştırmalarım doğrultusunda hibrit almam gerekliymiş.

PeugeotV 28 JANT 21 VİTES. Nasıl bir bisiklettir? Yada önerebileceğiniz başka varmı?

@fReaxzone tourney setli bisiklete de uzun süre binersin ama kısa sürede yetersiz gelmeye başlıyor. Sonra yükselteyim diyorsun astarı yüzünden pahalıya geliyor. Kaportada sorun yoksa, çalıntı değilse giant tercihim olur. Ama alırken mutlaka faturasını, yoksa satıcının kimlik bilgilerinin olduğu satış kağıdını alırım.

üst seviye ürünleri takip edenler için sorum; bu önümüzdeki 1-2 yıl sanırım bisiklet almak pek mantıklı değil gibi, değil mi? aero ve hafiflik iyice birleşmeye başlayan teknolojiler oldu, yeni çıkan modellerde artık daha iç içe göreceğiz bu kavramları sanırım. belli bir özelliğin tercih edilmesi gerekmiyor sanki ama, piyasayla daha ilgili olan sizlerin fikirlerini almak isterim.

@kaskligozluk Bisikletten ne beklediğiniz ile alakalı mesela Cannondale supersix te senelerdir klasik çizgisinin dışına çıkmadı benim için çok göze hitap etmese de bu kadronun hastası olan bisikletçiler var. Genelde ya bütçe belirlenip ona göre seçenekler arasında tercih yapmak gerekiyor yada hedef belirleyip ona göre para biriktirmek gerekiyor. Ben ilkini yapanlardanım bu durumda şu olsun, böyle olsun değil bütçem bu bunun iyisi olsun demek zorunda kalıyoruz. Benim için dünyanın en hafif bisikleti aero olsun çekici gelmeyecektir. Kimisi aero olsun çamurdan olsun diyecektir.

@trainspotting35 Size katılıyorum. Artık aero bisikletler de ağırlık olarak düzene oturmaya başladılar. Tabii ki hepsinden önce bütçe meselesi. Örnek olarak bianchi aria 105 diskli model 8.3 kg'miş.

yeni çıkan modellerde artık daha iç içe göreceğiz bu kavramları sanırım
Evet bana da öyle geliyor endurans modellere dahi aero dinamiği ekleyeceklerdir ilerleyen zamanlarda. Belli bir özelliğin tercih edilmesi gerektiğine inanıyorum hala ben.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@trainspotting35 görsellikten öte fonksiyonellik üzerinden değerlendiriyorum genelde. bir de, güncel bir yeni bisiklet alma gereksinimim yok ama yakın gelecekte sağlam bir yükseltme yapma planım var. 6 ay değil de, 1-1.5 yıl beklemeli miyim bu yükseltme için onu anlamaya çalışıyorum.

Kron rc 4000 hakkında tavsiyesi olan varmıdır?
@BerkEvren @makaram gözü karartıyorum gibi. İşe gidip gelebilecekmiyim bilmiyorum. Ama boşta kaldığımda bu havaların tadını çıkarmanın bir yolunu bulucam.

Kron rc 4000 hakkında tavsiyesi olan varmıdır?
@BerkEvren @makaram gözü karartıyorum gibi. İşe gidip gelebilecekmiyim bilmiyorum. Ama boşta kaldığımda bu havaların tadını çıkarmanın bir yolunu bulucam.
Bildiğim kadarı ile kron rc modellerinde kronik şaft sorunu var diye biliyorum . Alırken bunu iyice araştırırsanız iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: Cem Coşkun ve Imp
@fReaxzone tourney setli bisiklete de uzun süre binersin ama kısa sürede yetersiz gelmeye başlıyor. Sonra yükselteyim diyorsun astarı yüzünden pahalıya geliyor. Kaportada sorun yoksa, çalıntı değilse giant tercihim olur. Ama alırken mutlaka faturasını, yoksa satıcının kimlik bilgilerinin olduğu satış kağıdını alırım.
Bugün satıcıyla görüştüm giant gerçekten çok temiz sıfır ayarında derler ya aynen öyle 200m kadar sürdüm yağ gibi akıyor satan abi üstündeki ön arka ledleri ,kilometre saatini ayrıca üstünde olmayan çanta kask pompa ve tamir kitinide hediye ediceğini söyledi cumartesi kısmet olursa yollu olup işe bisikletle gidenler kervanına katılıcam inşallah bu arada kilitli pedalda var extra olarak bir hayırlı olsununuzu alırım şimdiden
bu arada 5 sene boyunca hemen hemen her gün ortalama 15km bisiklete (kron xc 250 ) binen ben tam 1.5 sene aradan sonra ilk defa gidonu tuttum tarif edilemez hislerle doldum sabırsızlıkla cumartesi sabahını bekliyorum :D

Bildiğim kadarı ile kron rc modellerinde kronik şaft sorunu var diye biliyorum . Alırken bunu iyice araştırırsanız iyi olur.
Şaft sorunu derken?

@Cem Coşkun @Samsam , değerli yorumlarınız için teşekkürler mosso 735 tca tiagra hakkında bir fikriniz varmıdır?

@Cem Coşkun @Samsam , değerli yorumlarınız için teşekkürler mosso 735 tca tiagra hakkında bir fikriniz varmıdır?

Sıfırı var mı hala yoksa ikinci el mi bakıyorsunuz?

Tamamen subjektif ve hatta dayanaksız bir yorum olacak ama bütçeniz 105 setli bir bisiklet almaya uygun değilse, Claris setli (R2000 serisi olmak şartıyla) bir bisiklet de pekala işinizi görecektir. Sora ve Tiagra'lı bisikletler olması gerekenden biraz pahalı gibi geliyor bana.

2 tane buldum 735 biri acayip ucuz ve sözde iyi durumda ancak Anadolu yakası, ve mart sonundan önce gitme ihtimalim hiç yok. Biri yanı başımda ancal 2 si arasında 1500 tl fiyat farkı var istanbuldaki faturasız gerçi kıllanmadı da değilim. 105 set falan bilmiyorum ki 3000-5000 liraya günde 100 km ye kadar yapacak 95 kg adamı tartacak çıtırdan konforlu ve ortalama 20-25km sürat yapabileceğim bir bisiklet istiyorum ki hem sürdürülebilir hemde hayatıma entegre olsun.

Arkadaşlar ben de bisiklet alma arefesindeyim.. Aklımda 3 bisiklet var;

1) Bisan RC 9900
2) Mosso Reborn Ultegra
3) Salcano xrs001 Ultegra

Bunlar arasında en pahalısı Salcano gözüküyor. Açıkcası biraz Bisan ve Mosso arasında kaldım.. İkisini inceleyen ve kıyaslayabilecek varmı? Tvasiye ve fikirlerinizi paylşamanızı rica ederim.
Tşk.ler

Size katılıyorum. Artık aero bisikletler de ağırlık olarak düzene oturmaya başladılar. Tabii ki hepsinden önce bütçe meselesi. Örnek olarak bianchi aria 105 diskli model 8.3 kg'miş.

Aria yı yakından inceledim. Çok ortaya bir bisiklet olduğunu düşünüyorum, yani birazcık yeni başlayacak olanın gözünü boyamak için yapılmış hissi verdi bana. Markanın büyüklüğünün verdiği gaza gelinirse sonu hayal kırıklığı olabilir.
Arkadaşlar ben de bisiklet alma arefesindeyim.. Aklımda 3 bisiklet var;

1) Bisan RC 9900
2) Mosso Reborn Ultegra
3) Salcano xrs001 Ultegra

Bunlar arasında en pahalısı Salcano gözüküyor. Açıkcası biraz Bisan ve Mosso arasında kaldım.. İkisini inceleyen ve kıyaslayabilecek varmı? Tvasiye ve fikirlerinizi paylşamanızı rica ederim.
Tşk.ler

Benim için bisiklet seçiminde sıralama aşağıdaki şekilde;

1- Kadro yapısı, kalitesi, geometrisi.
2- Fiyat
2- Komponentler
4- Dış görünüş, şekil.

Bence kendiniz için bu tip bir sıralama yapın, buna göre karar vermeye çalışın.

• İnanılmaz
Tepkiler: Hami Bulut
Geri