Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

@hamlet2006 Çok teşekkür ederim. Ben 50 ile 52 arasındaki farkın bende yaratacağı etkiyi anladım gibi. Seçimi buna göre yapacağım.

! soru daha . Farklı lastik seti kullanmak gerekiyor mu . parkura göre değşir mi .

Scudo
@emreakcan Mesela bir scott aldığınızı düşünelim.Size 52 yani S kadro uygun olacaktır.Eğer ki 50 kadro seçerseniz daha agresif bir pozisyona geçmek zorunda kalırsınız.52 kadro ile uzun mesafe endurance turları rahat rahat aşabilirsiniz.

! soru daha . Farklı lastik seti kullanmak gerekiyor mu . parkura göre değşir mi .

Ben başta 25 mm lik lastikler kullanıyordum.Şimdi 28 mmlik lastikler ile huzura ve rahata kavuştum.28 lik lastikler güzel yurdumuzun bezeme yollarında çok konforlu hissettiriyor.Yolları sanki ütülermişcesine gidiyor.28 mm lik lastik bence çok ideal.

Selamlar;
10.000 TL bütçem var ve disk frenli bisiklet tavsiyesi istiyorum.
Sıfır alacağım. İnternet ve veya mağazadan edinebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba, şu bisiklet stoklara yeni girmiş. F/p açısından ne dersiniz, ilk yol bisikletim olacak.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Nis
@kubilayt bence iyi duruyor fiyat olarak. fena sayılmayan bir jant seti ile de geliyor. ki çoğu stok jantın çok önünde bir jant seti.

• Beğen
Tepkiler: kubilayt
Herkese Merhaba,

Forumdaki ilk postum olacak.. Yardımlarınıza ihtiyacım var..

Daha once Focus Cayo evo XL kadro (57cm) (2013) ultegra set kullanıyordum fakat neyazık ki yakın zamanda çalındı.

Ozamanın parasıyla 1350EU'ya almıştım. Birkaç ayfır yeni bisiklet almaya çalışıyorum fakat uygun kadro boyunda bisiklet bulmakta çok zorlanıyorum.

Boy 193, İç bacak 92cm, kilo 90. Bu bilgiler ışığında bisiklet seçmeye çalıştığımda birçok skalaya göre 60-62 kullanmam gerekiyor ama bazılarında ise 58 olarak geçiyor.

60cm'nin bana biraz fazla agresif bir pozisyon vereceğini düşünüyorum ve 58cm daha iyi olur diye düşünüyorum. Tabi ki bu konudaki tavsiyelerinizi almak isterim.

Çok uzun yollar yapamıyorum. Yaz sezonu boyunca Kadıköy pendik arası haftada 1-2 gidip geliyorum ancak. Bu nedenle çok tırmanış yaptığım da söylenemez.

İnternet üzerinden bisiklet aradığımda 60 kadro bisiklet zaten hiç bulamadım. Getirtiriz dediler mi zaten yeni euro seviyesinden %25-30 daha pahalıya geliyor şu anda.

4-5 tane 58 kadro bulabildim. Bana uygun olabileceğini düşündüğüm sadece ilk iki bisiklet var:

1-Cube attain GTC pro disk (gri yeşil) Ultegra 11.600TL
2-Trek Madone SL 6 V fren Ultegra 3600EU
3-Decathlon van Rysel alüminyum 105 6000TL (dükkanda sezon sonu olduğu için online satışı yok ve Decathlon'lar kapalı)
4-Tiban alüminyum microshiift (online satış mevcut)

Bu konuda fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi rica ediyorum.

Saygılar

Herkese Merhaba,

Forumdaki ilk postum olacak.. Yardımlarınıza ihtiyacım var..

Daha once Focus Cayo evo XL kadro (57cm) (2013) ultegra set kullanıyordum fakat neyazık ki yakın zamanda çalındı.

Ozamanın parasıyla 1350EU'ya almıştım. Birkaç ayfır yeni bisiklet almaya çalışıyorum fakat uygun kadro boyunda bisiklet bulmakta çok zorlanıyorum.

Boy 193, İç bacak 92cm, kilo 90. Bu bilgiler ışığında bisiklet seçmeye çalıştığımda birçok skalaya göre 60-62 kullanmam gerekiyor ama bazılarında ise 58 olarak geçiyor.

60cm'nin bana biraz fazla agresif bir pozisyon vereceğini düşünüyorum ve 58cm daha iyi olur diye düşünüyorum. Tabi ki bu konudaki tavsiyelerinizi almak isterim.

Çok uzun yollar yapamıyorum. Yaz sezonu boyunca Kadıköy pendik arası haftada 1-2 gidip geliyorum ancak. Bu nedenle çok tırmanış yaptığım da söylenemez.

İnternet üzerinden bisiklet aradığımda 60 kadro bisiklet zaten hiç bulamadım. Getirtiriz dediler mi zaten yeni euro seviyesinden %25-30 daha pahalıya geliyor şu anda.

4-5 tane 58 kadro bulabildim. Bana uygun olabileceğini düşündüğüm sadece ilk iki bisiklet var:

1-Cube attain GTC pro disk (gri yeşil) Ultegra 11.600TL
2-Trek Madone SL 6 V fren Ultegra 3600EU
3-Decathlon van Rysel alüminyum 105 6000TL (dükkanda sezon sonu olduğu için online satışı yok ve Decathlon'lar kapalı)
4-Tiban alüminyum microshiift (online satış mevcut)

Bu konuda fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi rica ediyorum.

Saygılar

Merhabalar. Bence boyunuza uygun kadroyu Türkiye'de bulmanız şans işi. Sanırım sizin şu başlığa bir uğramanız gerekiyor:

Yurtdışından bisiklet getirmek

• Beğen
Tepkiler: kamran efendioglu
Van Rysel 2020 Kabloları dışarıda olması biraz rahatsı edici yoksa fiyat performans bisikleti...

Yurtdışından direk almak için en yakın şansım Ağustos. Yine de beklemeye değer mi?
Bu 5'ini görsel olarak kıyasladığımızda cevap belli, 2020 Van Rysel her nekadar CAAD'e benzerlik gösterse de kabloları dışarıda olması biraz demode sanırım.

Dosyalar

• madonesl6.jpg
    madonesl6.jpg
    212,4 KB · Okunma: 42
  • cube-attain-gtc-pro-disc-2017-carbon-road-bike-grey-rutland-cycling.jpg
    cube-attain-gtc-pro-disc-2017-carbon-road-bike-grey-rutland-cycling.jpg
    112,5 KB · Okunma: 41
  • vr-ultra-920-cf-ultegra-black-1549018247717-nppfz60mlgzq-1000-100-c2b842a.jpg
    vr-ultra-920-cf-ultegra-black-1549018247717-nppfz60mlgzq-1000-100-c2b842a.jpg
    54,3 KB · Okunma: 49
  • Cannondale-CAAD13-alu-aluminium-road-bike-race-rennrad-test-review-027.jpg
    Cannondale-CAAD13-alu-aluminium-road-bike-race-rennrad-test-review-027.jpg
    246 KB · Okunma: 51
  • 1829874_default.jpg
    1829874_default.jpg
    43,5 KB · Okunma: 47
Son düzenleme:
Van Rysel 2020 Kabloları dışarıda olması biraz rahatsı edici yoksa fiyat performans bisikleti...

Yurtdışından direk almak için en yakın şansım Ağustos. Yine de beklemeye değer mi?
Bu 5'ini görsel olarak kıyasladığımızda cevap belli, 2020 Van Rysel her nekadar CAAD'e benzerlik gösterse de kabloları dışarıda olması biraz demode sanırım.
Bu aralar radarima takilan canondale çok hoşuma gidiyor.

Merhaba ben bu konu çok kararsız kaldım sizin bana yardımcı olabileciğnizi düşündüm.
Öncelikle ben sıfır cararo rc 42 2020 bunu mu alsam yoksa ikinci el cararo 062 rc 2019 model
Teşekkür ederim

@emreakcan Mesela bir scott aldığınızı düşünelim.Size 52 yani S kadro uygun olacaktır.Eğer ki 50 kadro seçerseniz daha agresif bir pozisyona geçmek zorunda kalırsınız.52 kadro ile uzun mesafe endurance turları rahat rahat aşabilirsiniz.

Ben başta 25 mm lik lastikler kullanıyordum.Şimdi 28 mmlik lastikler ile huzura ve rahata kavuştum.28 lik lastikler güzel yurdumuzun bezeme yollarında çok konforlu hissettiriyor.Yolları sanki ütülermişcesine gidiyor.28 mm lik lastik bence çok ideal.

Hocam 28mm lastik olarak hangisini tercih ettiniz ?
Merhaba ben bu konu çok kararsız kaldım sizin bana yardımcı olabileciğnizi düşündüm.
Öncelikle ben sıfır cararo rc 42 2020 bunu mu alsam yoksa ikinci el cararo 062 rc 2019 model
Teşekkür ederim

rc042 2020 modelin kadrosu gerçekten güzel olmuş ve sora setli. cr062 2019 model ise bir önceki kadro ama üzerinde sanırım 105 set var.

ben rc042 derdim , sıfır olması ve yeni kadrosuyla.

@TatanQa_tr
Şu yüzden sordum cr 062 ikinci el modelinin maşası karbon siz yinede cr 042 mi dersiniz
Zaten biliyoraunuzda
@TatanQa_tr
Birde sizlerden fiyatını söyliyim sizce hangisi
Sıfır cararo rc 42 2020 model 3800 civarı
İkinci el cararo 062 rc 2019 karbon maşalı model de 3500 tl sizce hangisi daha iyi olur
(sebebini de yazarsanız sevinirim)
Teşekkür ederim...
Yani birisini aldıktan sonra diğerini keşke alsaydım demek istemiyorum
Sizin yardımcı olacağınızı düşündüm
Öncelikle ben şu bisikletler arasında kararsız kaldım sizin bana yardımcı olabileciğnizi düşündüm.
Sıfır cararo rc 42 2020 3800 tl civarı
İkinci el cararo 062 rc 2019 karbon maşalı model 3500 tl
Sizice hangisini almalıyım?
Benim istediğim şey birini alıcam ve keşke diğerini alsaydım demek istemiyorum.
Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
@TatanQa_tr
Şu yüzden sordum cr 062 ikinci el modelinin maşası karbon siz yinede cr 042 mi dersiniz
Zaten biliyoraunuzda
@TatanQa_tr
İkinci el cararo 062 rc 2019 karbon maşalı model de 3500 tl sizce hangisi daha iyi olur
Teşekkür ederim...
Öncelikle ben şu bisikletler arasında kararsız kaldım sizin bana yardımcı olabileciğnizi düşündüm.
Teşekkür ederim.
Ben olsam 062 yi seçerim. Nedenlerini sıralayayım.

-Jant Seti Vision Team 30
-105 r7000 set
-Fizik Antares Sele
-Karbon maşa

Yeni kadrosunun sağlamlığı konusunda soru işaretleri mevcut, silinen içeriklerde Serkan Mıstınoğlu'nun incelemesi mevcuttu yanlış hatırlamıyorsam. Carraro Cr-race052 kullandım, 062 her haliyle çok üstündür. Ben tercih ve tavsiye ederim.

@Mustaac cararo 062 modelinin 2019 modeline göre konuşuyosunuz değil mi
2020 modeli değil çünkü ama cr 42 2020 mpdel ona göre dimi

• Beğen
Tepkiler: cagri48
@TatanQa_tr
Zaten biliyoraunuzda
@TatanQa_tr
Teşekkür ederim...
Teşekkür ederim.
Temizse 062 modeli al geç derim.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Fiyat daha düşükmüş , bu durumda 062 elbette. Aslında yorum yapmadan fiyatı sormam gerekirdi. 062 temiz- sorunsuz ve bakımlıysa her türlü alınır

Geri