Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

@Oglcnbrt Kask , eldiven gibi gerçekten ihtiyacın olan şeyleri de var olan bütçenin içine koy. Bisikleti sıfır almak tabiki gönlüne hoş gelecektir. ama ikinci el sora setli , claris setli uygun fiyatlara bisikletler var. 1 Hafta 1.5 Hafta gibi bir süren var ise ölücülük yap demiyorum ama uyguna kovalaman senin için daha iyi olur. Şuan 1300-1400 sekmesinde Claris setli temiz Mossolar görmek mümkün.

• Beğen
Tepkiler: Anonim
Scudo
@yoldakigenc

Zaten aklımda giriş seviyesi için herkes tarafından biçilmiş kaftan olan Mosso Cavaliers 700 Claris/Sora arasında kaldım. Büyük ihtimal claris alıp üstüne ekipman tamamlarım. 2 sene aktif kullanımdan sonra da üst seviyelere geçmeyi düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: yoldakigenc
@Oglcnbrt @Oglcnbrt Şimdiden hayırlı olsun o zaman , aldığında forumdan paylaşırsan gözümüz canlanabilir. Mosso 700 Gerçekten çok hoş görünüme sahip , her ne kadar ağırlığı arttıran jant profilleri olsa da :) şık dememek elde değil.

@yoldakigenc
Aldığımda buraya post olarak göndereceğim.. [emoji1434]

Selamün aleyküm yol bisikleti alacam,2.kez olacak.Bütce 2400.2.el tiagralılara baktım boyuma uyan temiz doğru düzgün bişey de bulamadım.0 almak geldi aklıma.Aklımda Mosso Cavalier Sora var.Başka önerileriniz varmı acaba?
Bianchi Slr500
Corelli Kr300
Carraro Cr042
Bu modellerden de öneren oldu Carraroyu direkt eledim jantları yüzünden.Ama bilmiyorum bana Mosso daha cazip geldi.Varsa kullanan arkadaşlar,abiler yazarsanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar mtb den yol bisikletine geçiş yapacağım. Aklımda iki model var: carraro race 062
Btwin ultra 900 af
İkisi de 105 set 6061 al kadro karbon maşa ağırlıklıarı hakkında pek bir bilgim yok. Btwin in malzeme kalitesi konusunda şüphelerim var. Sizce hangisini seçmeliyim?

@Mertpro57

Yukarılara doğru gidersen aynı modeller arasında bende kaldım. Cevaplayan bir sürü arkadaş var, o postlar sana yardımcı olacaktır.

Merhaba bir yol bisikleti almak istiyorum. Ama konu hakkında pek bilgim yok henüz araştırmaya basladim.
16 yaşındayım, Ankara'da yaşıyorum. Hiç spor geçmişim yok. Günde 2-3 saat kullanacağım. Genelde şehir içi olacak. Ama bilenler bilir, arada ODTÜ Ormani'nda da turlamak istiyorum.
Maksimum verebileceğim para 1600 civarı. Ama henuz amatörsün daha dusuk modellere bak derseniz de hayir demem. Ama iyi bir sey istiyorum sanirim bütçeyi zorlamam gerekecek.
182 boy 92 kilo.

Teşekkürler şimdiden.

• Beğen
Tepkiler: yoldakigenc
Hız ve tur için 105setli bisiklet almak nasıl fikir acaba 86 iç ayak boyu var 188cm boyundayım. Baktığımda ise 60kadro uygun gibi ama 58kadro almayı düşünüyorum. Tabi bunu almaya başladığımda gelecek yıl ki ağustos ayını geçer... :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
MAX 1000 TL Ye şehir bisikleti önerebilecek var mıdır? Kron TX100 İLE 150 (V) Arasında kaldım. Ayrıca salcanonun city fun modelleride fena durmuyor ama kararsız kaldım!

@WasteyTx150 kullanısıyım , Salcano daha kaliteli komponentler kullanıyor . Ama marka ile ilgili kötü yorumlar da var .

Tx150 dende memnunum , maşada problem vardı . Serviste üst modeli ile değiştirdiler .

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mosso Cavalier almak istedim stoklarda yok.Ağustos'un ortasında geleceklerini söylediler.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@keremkucuk041 Bisiklet çok ağır mı? Bir de kaldırımlardan inerken vs problem oluyor mu? Bisikleti biraz sert kullanıyorum ama sorun yaşar mıyım? Garanti süresince de bakımları nasıl oluyor?

@WasteySert kullanıyorsanız MTB almaniz daha iyi olur , şehirde biraz hantal - ağır olabilir ama zor koşullar için daha dayanıklıdır .

Ben bisikleti çok narin kullanıyorum , sağolsun eski sahibide 2-3 kullanmış oda oldukça temiz kullanmış .

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Btrlp_kyn MTB den yol bisikletine direk geçiyorsanız çok üst seviye bisikletlere yönelmenizi pek tavsiye etmiyorum. Yol bisikletinin yol tutuşu ve dengesi , Mtb ile aynı değil. Frenlere ve sürüş pozisyonuna alışma süreniz zaman alıcaktır. Bu süreçte bazı noktalarda sert kullanıp jant'a ve Kadroya zarar verme ihtimalinize üzülürsünüz. Deneyimlediyseniz ise karbon , alu setler konusuna gelirsek aralarında 300 - 400 gram oynayacaktır ortalama. Bu fiyat için bunu vermeyi istiyor musunuz gibi bir sürü nokta var. Öncelikle yol bisikletinden beklentim ne ? Ne için kullanacağım? bu konulardan sonrada ortalama üst setlerde Mosso 735 olabilir , Bianchi slr600 olabilir , salcano xrs serisinden olabilir göz atabilirsiniz.

@Wiazt 56 Kadro bir yol bisikleti bakabilirsiniz. Giriş seviyesi olacağınız için sora setli claris setli bir model olabilir. Mosso Cavalier 700'e bir göz atın. ormanlık arazi vb konusuna gelirsek cycle cross yada mtb ye geçiş yapmak isteyebilirsiniz çünkü uzun vadede normal bir yol bisikleti sizi üzecektir ve/veya (Zırhlı lastik vb ile masraf açacaktır.)

Merhaba,arkadaşlar.Yol bisikletine yeni başlayacağım,6ay kadar carraro sportive 227 kullandım.Boyum 183.Öncelikle kafamda iki tane model var.

(link)

(link)

Arkadaşlar oturduğum yerde hafif yokuş var.Hafta da 50km arada hafta sonları tura çıkabilirim,önerilerinizi bekliyorum.Sıfır olarak bianchi slr 600 alabilirim.Rahat konforlu birşey arıyorum.Uzun süre değiştirmeyeceğim,bir kerelik alacağım.

Merhaba salcano xrs035 almayı düşünüyorum sizce nasıl fiyatına en iyi bisiklet suan galiba donanımları ile birlikte

@Pherserd

Dostum pek bilgim yok ama salcano'ya bulaşma hiç.
Rublesi kötü anladığım kadarıyla yokuşlarda üzebilir.
Sana tavsiyem carraro 052 al 500 tl cebine kalır ya da 500 daha verip 062 al derim.

peki neden kimse salcanoyu önermiyor lütfen acıklarmısnız

@yavz0r
Hocam senin ilacın kesinlikle yol bisikleti gidonu, bende yola geçeceğim az kaldı. :)
Az kaldı arkadaşlar, fuji jari 2.3 almaya karar verdim. Aylık 1100-1200 kilometre yol yapıyorum bu ay. Artık hastalığım iyileştiği için en kötü ihtimal senede en az 3-4 bin, ortalama ihtimal senede 5-6 bin, en iyi ihtimal ise senede 7-8 bin yapmam garanti gibi. 3 hafta sonra ödemem var, biraz daha üstüne koyup alacağım canavarı.

Fiyatına göre donanımı çok çok çok düşük ama çelik kadrolu bir gravel bisiklet oldugu için fiyatı biraz tuzlu. Bana ömürlük bisiklet lazım, zamanla yükseltirim diye düşünüyorum. Uzun süredir yemeyip içmeyip para biriktirmeye çalışıyordum, az kaldı. :)

Geri