Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Afedersiniz ama o kadar kişi var kimse yardımcı olmuyor.Yol bisikletine yeni başlayacağım,sora setli bir bisikletle mi başlıyayım ya da cube attain race mi alayım.Sora set uzun sürede dayanıklımıdır.Sonradan yükseltebilirmiyim veya setleri.
Önerdiğiniz bir marka veya model var ise bekliyorum uzun süre değiştirmeden kullancağım bisikleti.Boyum 183 bacak boyum 80-90 cm arası

Scudo
@Pherserd Salcano önermeyenler de salcanoyu neden önermediğini bilmiyorlar. Bknz. : (link) Olimpik sporcumuz, tabi sponsorluklarında etkisi mevcut salcano sakarya bb'de. Türkiye şampiyonlukları var. Salcanoyu gerçekten deneyimlemeyip , galiba böyle galiba şöyle demek yanlış. Bende cararo deneyimlemedim ama aynakolu kötü galiba..

@Azzi514 Öncelikle Merhaba, Sora set giriş seviyesi için gayet uygun. Claris bile uygun aslında. Cube attain dediğiniz bir marka ve model. Üzerindeki setler değişiklilik gösterir. Claris ... tiagra... 105... vb. 56 kadro bir yol bisikleti size uygundur. sora seti tabiki yükseltebilirsiniz. yükseltmek bir hastalıktır bu böyle artar bu konuda uyarayım. günlük rotanız nedir? bisikletten beklentiniz nedir? bütçeniz nedir? gibi sorulması gereken çok soru var.

@yoldakigenc gercekten ya neden kötü diye sorduğumda cevap veremiyorlar daha demin carraro cr52 sahibiyle konustum onerirmisin dedim pek onermem dedi jantlari lastikleri ve selesi berbat dedi

Asiri esniyor dedi

@Pherserd Basit bir örneğini vereceğim aynı fiyat bandında Carraro 052 yaklaşık : 9,41 kg , Salcano Xrs 030 yaklaşık : 8,53 kg. karbon kadro alalım hafifletsin diye bir yerlerimizi yırtıyor iken , aradaki farklı siz düşünün. Tabiki de salcanonun gerek geometrisi ve gerek şıklığı açısından carraro 052nin o güzelim jant profillerinin yanında biraz sönük. +- ler mutlak olacaktır. ama bunu tamamen bir markaya yormak. Tavsiye etmeden önce deneyimlemek gerekir. Bu konuda gerçekten üzücü bir holiganlık var.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
3000tl lere tıagra,rıtchey komponentler,gp 4000 lastıkler ve carbon maşa bulmak ımkansız ancak 53-39,11-25 oranlar buyuk boy gıdon sankı anlamayan bırı toplamıs gıbı aletı kullanıssız kılıyor.

Görebildiğim kadarıyla orta seviye diyebileceğimiz 3000-4000 tl bandına kadar olan bisikletlerde lastiklerde kalite beklememek gerek. İş görecek vasat lastiklerle satılıyorlar.

Acaba rubleler degisirmiki

Adana 'da önerebileceğiniz işini düzgün yapan (scott, merida gibi) istediğimiz marka model ölçüde bisiklet bulabileceğimiz bir yer var mı?

@Azzi514
Bu işe genelde sora setli alu bisiklet ile başlar 1.5 sene içinde 105 setli karbon bisiklete geçersiniz. Sora setli bisikletlerin çoğu aşağı yukarı aynıdır ne kadrosu ne de seti sizi tatmin etmeyecek yola alıştıktan sonra

• Beğen
Tepkiler: emrahozkan
@KitapSever şimdiden hayırlı olsun kadro olarak benimde hoşuma giden bir model, ayrıca kabloların kadro içinden geçmesi güzel olmuş. Aynı dediğiniz gibi bu tip bisikletlerde özellikle de chromoly (çelik) kadrolarda fiyatlar birden yukarı çıkıyor. Bende uygun bir kadro alıp kendim toplama niyetindeyim ben gibi uzunlar için kadro boyu tam bir işkence. Aldığınızda konusunu yada incelmesini açarsanız güzel olur. facebookta bu gruba bakmanızı öneririm. Steel Is Real - Road/Gravel/Cross

Merhaba arkadaşlar bisiklet almayı düşünüyorum 0-750 Tl arası bütçem var. Sıfır mı almalıyım? 2.el mi almalıyım? Hangi markaları önerirsiniz? Boyum 1.76

@MakRo
Aldığımda ilk iş konusunu açmak olacak hocam, rüyalarımdaki bisikleti yapmışlar resmen. Ödeme bekliyorum şuanda, biraz daha üstüne koyup alma düşüncesindeyim. Donanım olarak maalesef fiyat/performans konusunda çok yetersiz.

Merhaba yol bisikleti almayı düşünüyorum Salcano xrs35 tiagra mı önerirsiniz yoksa carraro cr race 052 mi şimdiden teşekkürler ve nedenini yazarsanız çok mutlu olurum

• Beğen
Tepkiler: i.ztrk
@N0YAN hocam belki ilerde değiştirme ihtimalim olmayabilir,sora set uzun turlarda vs. yokuşlarda(ruble fark ediyorsa lütfen belirtin bildiğim kadarıyla vitesin bi etkisi olmuyor).Direk cube attain race 2016 105 setli alsam zor mu olur yada sora dan mı başlamamı önerirsiniz.boyum 183 bacak 85-90cm arası olması lazım.Teşekkürler.

@Pherserd
@Pherserd bende xrs035 ve cr052 arasında kalmıştım,
CR052 aldım, güzel bisiklet tavsiye ederim. Webde bulunan fotoğrafları pek hoşuma gitmemişti ama yakından görünce çok beğendim.
XRS035'i bayisine görmeye gitmiştim fakat elinde yoktu, başka bisikletçilere XRS035 sorduğumda direk alma dediler, sebep soruncada tatmin edici cevaplar alamadım,
sadece bir bisikletçi salcanonun XRS001 modellerini alabilirsin diğerlerinde kadro sorunu var dedi.. ne kadar doğru bilemiyorum.

peki cr052 de jantları degistirdinmi lastikler jantlar ve sele berbat diyorlar

v@i.ztrk hangi modeli bide 2017 2018 ?

@Azzi514 butcen ona yetiyorsa hic dusunme cube al gec.58 beden sana olur diye düşünüyorum sen yine de kadro olculerine bak. (link) dan kendi olculerine uygun kadro ölçülerini asagi yukari bulabilirsin.

Merhabalar iyi forumlar
1500 ile 3500 TL arasında cyclocross ve ya yol bisikleti önerebilirmisiniz şimdiden teşekkürler

Geri