İlk defa yarış bisikleti alacağım. Bir kaç yıl idare edebilecek bir şey istiyorum ilk aşamada, çok fazla açılma taraftarı da değilim açıkçası. İnternette araştırırken Salcano XRS 066' ya denk geldim. Meseleye hakim olmadığım için sizlerden yardım istiyorum.
@CeRKeZ
İlk defa alacağım,meseleye hakim değilim dendi..
Ben yıllardır yokuş çıkmaya çalışıyorum,bu oranlarla hiç çıkmaya uğraşmam bile,bisikletten iner yürürüm..
@ahlaksız
Katılıyorum. Bilinçli spor yapmak lazım. Diz gibi eklem sakatlıkları kolay iyileşmiyor, bazen hiç iyileşmiyor. Her gün antrenman yapan biri için rahat olabilir, ama yeni başlangıç için bu kadar zorlamak riskli olur bence de.
@rapheracles
Reis eğer çabuk vazgeçen birisi değilsen emin ol 1 ay sonra yokuşlarda gram zorlanmazsın. Aynı oranlara sahip bisiklet kullanıyorum şuana kadar %24 eğim gördüm ama tırmanmayı başardım bir sıkıntı yaşamadım.
@sadi imren
11-30 ruble için bence gayet iyi, ayna kol için 50lik mi yoksa 52lik idealdir ilk defa yol bisikleti sürecek için?52 başlarda biraz zorlayabilir ama 50'de zamanla yetmeyebilir.Ama 53*39 bence birkaç fırın ekmek yemeden olmaz.Asla durma'daki Fatihi bile biraz zorlamıştı.Adam triatloncu.