Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Corelli kr200 ün ağırlığını bilen var mı? Nette göremedim devlet sırrı gibi...

Scudo
@szerA

Bana uygun ama kargolama ve get ilan olayları devreye giriyor malesef.

@Smh
Baska sehirdeyssniz ikinci al alip satmak iki taraf icinde dert oluyor :)

@Yagizz2

Hocam ben şom ağzımı açtım zam geldi :) Triban 520: 3.999 TL - 540: 4.499 TL oldu. Hepsine zam gelmiş bugün.

• Beğen
Tepkiler: FoldingRider
@Smh
sitede fiyatlar hala aynı mağazada mı gördünüz fiyatları?

@rhaegar

Genel kategoriye değil bisiklet detaylarına girin hocam direk görürsünüz.

@rhaegar
bende bugun mağazada denk geldim 4499 tl olmuş triban 540 :)

Web teki fiyat ucuzsa kaçırmayın mağzadan teslim alın ucuza almıs olursunuz

Web te ana sayfada 3999 gözüküyor ancak üstüne tıklayınca 4499 a dönüyor fiyat. :)

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Triban 500 2.999
Triban 520 3.999
Triban 540 4.499

Gerçi 520 ve 540’ta beden de pek kalmamış sanki. Herhalde yeni sezon ürünleri bu fiyattan geliyor.

Kron rc 2000 mi yoksa Mosso cavalier clars ikisi arasında kaldm ?

İlk defa yarış bisikleti alacağım. Bir kaç yıl idare edebilecek bir şey istiyorum ilk aşamada, çok fazla açılma taraftarı da değilim açıkçası. İnternette araştırırken Salcano XRS 066' ya denk geldim. Meseleye hakim olmadığım için sizlerden yardım istiyorum.

(link)

@ahlaksız
Bir tutam azim ile birlikte mis gibi de çıkılır.

• Beğen
Tepkiler: DeaKeN
@CeRKeZ
İlk defa alacağım,meseleye hakim değilim dendi..
Ben yıllardır yokuş çıkmaya çalışıyorum,bu oranlarla hiç çıkmaya uğraşmam bile,bisikletten iner yürürüm..

@ahlaksız
Katılıyorum. Bilinçli spor yapmak lazım. Diz gibi eklem sakatlıkları kolay iyileşmiyor, bazen hiç iyileşmiyor. Her gün antrenman yapan biri için rahat olabilir, ama yeni başlangıç için bu kadar zorlamak riskli olur bence de.

@ahlaksız

Birkaç aylık düzenli antrenman ile uzun yok düşünüyorum. Olmaz mı diyorsunuz ?

@rapheracles

Kayseri'de zaten doğru dürüst yokuş yok ki dostum şehir içinde bence bir sıkıntı yaşamazsın.

@rapheracles
Reis eğer çabuk vazgeçen birisi değilsen emin ol 1 ay sonra yokuşlarda gram zorlanmazsın. Aynı oranlara sahip bisiklet kullanıyorum şuana kadar %24 eğim gördüm ama tırmanmayı başardım bir sıkıntı yaşamadım.

@sadi imren
11-30 ruble için bence gayet iyi, ayna kol için 50lik mi yoksa 52lik idealdir ilk defa yol bisikleti sürecek için?52 başlarda biraz zorlayabilir ama 50'de zamanla yetmeyebilir.Ama 53*39 bence birkaç fırın ekmek yemeden olmaz.Asla durma'daki Fatihi bile biraz zorlamıştı.Adam triatloncu.

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Geri