Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Scudo
894192924 en son olarakta bu ilan arkadaslar.
Ben buna dün bakmıştım daha ama bütçenizi bilmediğim için size göndermedim, bence bu da çok iyi bir bisiklet.

50 kadro bana buyuk gelir diye ben hic bakmamistim
Ben buna dün bakmıştım daha ama bütçenizi bilmediğim için size göndermedim, bence bu da çok iyi bir bisiklet.
Son cikabilecegim nokta bu deger mi diye sormak istemistim.Jantlari orjinal jantlari degil baktim ve grupset 105 ama hangi 105 onu da bilemedim.

50 kadro bana buyuk gelir diye ben hic bakmamistim

Son cikabilecegim nokta bu deger mi diye sormak istemistim.Jantlari orjinal jantlari degil baktim ve grupset 105 ama hangi 105 onu da bilemedim.
5800 mü, 7000 mi sorun öğrenin eğer 7000 ise o paraya değeceğini düşünüyorum. Jantları iyi sayılabilecek bir jant. Maşa ve Gidon Karbon bu da hoş bir durum. Lastikleri de Continental UltraSport II 'ymiş, bunlar da çok hoş bir lastik. Bence aktarıcı 7000 ise bu değeri hak ediyor ama 5800 ise etmez. O Van/Rysel daha uygun hale gelir o zaman.

• Beğen
Tepkiler: Umut Tuna1
(link) valla o olsun bu olsun derken bu işin sonu yok 10000 BMC alüminyum kadroya vereceğime bu attığım ilandaki bisiklet bakardım ben olsam.

(link) valla o olsun bu olsun derken bu işin sonu yok 10000 BMC alüminyum kadroya vereceğime bu attığım ilandaki bisiklet bakardım ben olsam.
Satıcı Merida Scultura 7000 yazmış ancak bir Merida kullanıcısı olarak o bisikletin 7000 serisi olmadığına eminim. 2018 model 7000'de 105 yok çünkü Ultegra ve Ultegra Di2 var. Ancak eğer Merida'da BMC'de PD-R7000 Serisi ise Merida daha iyiymiş. (Full Karbon olduğu için.). Ancak BMC 7000, Merida 5800 ise düşünülür. Fakat son ücret 10.000₺ 'den 11.500₺ 'ye çıktı, alıcı abimin düşüncesini bilemem.

10binden yukari cikamam o benim sinirim ama tekrar ediyorum 50 kadro bana buyuk gelir diye hic bakmadim sadece 48 ve 49 kadro baktim.

10binden yukari cikamam o benim sinirim ama tekrar ediyorum 50 kadro bana buyuk gelir diye hic bakmadim sadece 48 ve 49 kadro baktim.
165cm boy ile bende 50cm kadro kullanıyordum ben bir sorun görmedim ama ben yaşım gereği uzadım artık zaten rahatım ama yine de 48cm garanti olur gibi hissediyorum. Şehir dışından alırsanız deneyemeyeceğiniz için risk almaya gerek yok. İnternette "(link)" buradan bacak boyunuz ile uygun kadro boyunuzu hesaplayabilirsiniz isterseniz bir göz atın.

Ben ozel mesaj atamiyorum kimseye sınırlı yetkim varmis bmc nin grupsetini ogreneyim ilk is o zaman.
Evet BMC 'nin grup setini öğrenin. :)) Ona göre hareket edin, grup set en önemli şeylerden birisi çünkü.

Ömür boyu garanti bisikleti satın alan kişiye yapılıyor diye biliyorum. Siz o kişiden alsanız ve faturası elinizde olsa bile garanti işlemiyor. Tam emin değilim ama önemli bir noktaysa dikkat etmekte fayda var.
B'Twin sistemini bilemem ama genelde garanti 2 yıllıksa mesela 2. sahibine de geçiyor diye biliyorum. B'Twin'de iptal mi oluyor ?

İlgi çeken başlıkta sorulan bir soruya cevaplar sırayla taranır. Sonra tam doğru olmayan bir cevap bulunur. Asıl soruyu soran kişiye cevap yazıp doğru bildiğini söylemek yerine doğru olmayan cevap sahibine naif görünümlü bir soru sorulur, alınan cevaba rencide edecek şekilde üstten bir yanıt yazılır. Ve olaylar gelişir. Bu döngü niye böyle tekrar tekrar yaşanır bilinmez. Çünkü sanıyorum böylesi daha zevklidir.
Hayir, ne naif görme nede renci de etme. Bir kac yerde yanlis bilgi verdiyse ve vermeye devam ediyorsa ozaman o kisiye nedeni sorulur. Tek ben degilim bu kisiye bunu diyen ve tartisan, buda bir gercek.
Bilmedigin seyi ne tavsiye edeceksin nede önereceksin, bu karsindaki insani yanlisa sürükleyerek zarara sokar, bunada kul hakki denir. Bunu da forumda acik acik konusmak tartismak gerektigini düsünüyorum, böylece üyeler dikkatli olur. Benimde yanlisimi gören yapistirsin lafi, ne alinirim nede gücenirim aksine yanlisimi düzeltigi icin tesekkür ederim.
Ama nedense görüyorumki cogu kisilere yanlisini kabul edemiyor ve terbiyesiz de olabiliyorlar.
Lutfen böyle kisileri destekleyip pof poflamayi birakin, yaptiklari yanlislari görsünsünler. Gerci arkadasimiz tartisma olaylarindan dolayi ban yedigini kendi söylüyor ve okadar kisi kendisine yazmis yine de yanlisini kabul etmemis/anlamamis, bundan sonrada anlayacacagini hic sanmiyorum ama yinede umudu kesmeyelim.

Neyse sizinle bir sorunum yok benim, size hayirli günler ve iyi forumlar dilerim.

Son düzenleme:
@OmegA (link) o kadro 2018 değil 2013 sl-909 kadrosuymuş. O zaman bence elendi.

• Beğen
Tepkiler: OmegA
Arkadaşlar günler sonra foruma girdiğimde farkettim burada ultegra demişim, ultegra 5-6 bine aramıyorum tabi ki 😂 tiagra set yerine ultegra yazmışım, affola

3500TL'ye full 105'li focus alınan günleri hatırlıyorum.

• Üzgün
  • Beğen
Tepkiler: qtay ve OmegA
@OmegA (link) o kadro 2018 değil 2013 sl-909 kadrosuymuş. O zaman bence elendi.
Yani bilen birine sormak iste bunun icin iyidir 2018 nere 2013 nere
Siteni
165cm boy ile bende 50cm kadro kullanıyordum ben bir sorun görmedim ama ben yaşım gereği uzadım artık zaten rahatım ama yine de 48cm garanti olur gibi hissediyorum. Şehir dışından alırsanız deneyemeyeceğiniz için risk almaya gerek yok. İnternette "(link)" buradan bacak boyunuz ile uygun kadro boyunuzu hesaplayabilirsiniz isterseniz bir göz atın.
Sitenin verdigi 48 kadro

• Beğen
Tepkiler: OmegA
Bmc ye icim cok ısındı ama cevap vermedi daha satici insallah 7000 serisidir ya
7000'dir çünkü 10.000 istiyor bende olduğu için 5800'lü bisikletlerin piyasasını fazla takip ediyorum ama 5800 de daha 10.000 leri görmedim. 7.5, 8 oluyor 5800 'ler. BMC bence 105 PD-R7000 'dir. Çünkü 2018 model, 2018'de ben 7000 yaygın diye biliyorum. Adam cevap yazınca kesin bilgimiz olucak. :))

• Beğen
Tepkiler: Umut Tuna1
Geri